Brev från mamman till våldtagna kvinnan

Etablissemanget i Söderhamn samlar sig. Dessa försvarare av mångkulturen, och därmed indirekt av alla dess gruppvåldtäkter, rån och mord mot svenskar, intensifierar nu sitt arbete för att främja ännu mer mångkultur. Fram till nu har varken offret eller hennes familj fått komma till tals.

Bakgrund
Den 4 september utsattes en kvinna för en brutal våldtäkt i Söderhamn. Gärningsmännen var tre negrer. Massmedierna valde efteråt att lägga locket på, på så vis att det faktum att det var tre negrer som utförde våldtäkten inte klargjordes. Istället för att klargöra detta menade man att gärningsmännen kunde vara ”tre mörkhyade män”. Man spekulerade även i om den våldtagna kvinnan varit för förvirrad för att ange ett riktigt signalement!
Efter att Nationell Ungdom upplyst allmänheten om den information som systemtrogna medier och polis försökt mörklägga, har folkförrädare gått ut i unison och lovar att man ska och arbeta vidare för mångkultur, alltså den tvångsintegration som kvinnan, och många andra kvinnor i Sverige, fallit offer för.
I sin iver att ”försvara mångkulturen” och ”bekämpa rasismen” har man från politikernas sida i detta fall och andra inte brytt sig om att ta reda på hur offren med familj mår och vad de anser om att politikerna utnyttjar dessa händelser för att sprida ännu mer svenskfientlig propaganda.

Patriot.nu publicerar här, med tillåtelse från mamman till den våldtagna kvinnan ett brev som sänts av henne till ett kommunalråd i Söderhamn:

Är förtvivlad över den utveckling som min stad har tagit. Läser gammal kommuninformation som lovordar att ta emot asylsökanden, att ekonomin i vår stad förbättras pga av dem.
Ser nu också hur man ska hedra dessa människor med manifestationer.
Ett direkt slag i ansiktet på oss föräldrar till den våldtagna 22-åriga flickan. Min man är sjukskriven en längre tid som han aldrig varit tidigare, vi varken orkar jobba eller äta.
Ändå måste vi orka ta hand om vår dotter som är ett minne blott av sej själv och hennes lilla 14 månaders baby.
Ingen av er har ställt upp en sekund för henne och frågat hur hon mår av er politik! Inte oss föräldrar heller.
En släkting till oss har kontaktat vården eftersom hon ser hur vi alla mår, men fick till svar att Söderhamn inte har några resurser eller rutiner i sådana fall.
Fruktansvärda polisförhör för vår flicka då polisen frågade henne om hon frivilligt gick med männen, villket hon inte gjorde. Hon hade inte mycket val med ett rakblad mot sin hals som hon beskrev var av den ”gamla sorten”
Polisen som kom till henne kunde inte skriva som hon sa, att det var tre negrer som utförde våldtäkten, utan de satt och dividerade med varandra och kom fram till att de måste skriva mycket mörkt mörkyade.
Eftersom jag i min förtvivlan inte hörde ett dugg av er i min stad och att mina poliser satt och sa som de gjorde åt henne kände jag att jag var tvungen ta kontakt med de som vågade säga som det var.
Alltså var det jag som sökte på nätet och hittade två grupper som jag kontaktade och för dem berättade jag min förtvivlan och bekräftade att det var tre negrer som utförde detta mot min dotter.
Nu har även andra kvinnor tagit kontakt med oss och berättat att de också varit utsatta just av denna grupp av män.
Den kommande tiden blir mycket svår innan vi får reda på om våran lilla flicka blivit smittat med hiv och hur då framtiden ser ut för vårt lilla barnbarn.
Min man är född i Söderhamn och jag kom hit som 3-åring. Växte upp i lilla Östanbo.
Vi känner oss så svikna av vår stad att vi nu har beslutat att försöka sälja vårt hus och söka oss till ett tryggare ställe.

Relaterat:
Nationell Ungdom agerade i Söderhamn.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om