”Brasiliens Trump” överlevde knivattack

UTRIKES. Under gårdagen blev den brasilianske presidentkandidaten Jair Bolsonaro knivhuggen under ett valmöte. Mordförsöket misslyckades dock och det verkar i nuläget som att han kommer bli helt återställd.

Gärningsmannen ska ha sagt att Gud bad honom knivhugga Bolsonaro.

Mitt under ett valmöte blev Jair Bolsonaro knivhuggen av en rasfrämmande man när han stod och diskuterade med en samling potentiella väljare. Gärningsmannen ska i efterhand ha sagt att Gud sa åt honom att genomföra attacken.

Jair Bolsonaro (CC-BY-3.0)

Bolsonaro är presidentkandidat i Brasilien och har bedrivit en valkampanj där han fokuserat på lag och ordning, något som gjort honom mycket populär i landet som under lång tid brottats med omfattande problem med organiserad brottslighet.

Jair Bolsonaro gör ofta uppmärksammade, politiskt inkorrekta uttalanden, vilket har lett till att han ofta kallas ”Brasiliens Donald Trump”. Han har bland annat sagt att ifall han hade en homosexuell son så hade han föredragit att sonen dog i en olycka. Han ska även ha sagt att en politiskt korrekt kvinnlig kongressledamot ”inte är värd att våldta efter som hon är så ful”.

På grund av dessa och andra uttalanden har han gjort sig ovän med de politiskt korrekta medierna i landet.

Källa:
Brazil: Jair Messias Bolsonaro, Law-And-Order Trumpian Presidential Candidate, Stabbed; Will Survive

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GrottbjörnenKlausKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Han ska även ha sagt att en politiskt korrekt kvinnlig kongressledamot ”inte är värd att våldta efter som hon är så ful”.

I Sverige är de ännu fulare och kissar dessutom i blomkrukor på allmän plats.

Klaus
Medlem

Det mångetniske och flerrasige Brasilien består av många ”skithål” och några vita områden. Indianer finns det också kvar. Brasilien har världens största andel (rasblandade) transvestiter. Fotbollsspelare Ronaldo kom i blåsväder med transvestiter.
Brasilien vore ett paradis för den marxistiska svenska regeringen.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Crime_in_Brazil

Grottbjörnen
Medlem

ibland tror jag att indianerna lade en eller flera förbannelser över hela den skitkontinenten för att hämnas på europeerna