Brand i paret Clintons bostad

UTRIKES. Under onsdagen kallades räddningstjänsten ut till paret Clintons bostad i New Work efter ett larm om brand på tomten.

Det var under onsdagseftermiddagen som räddningstjänsten fick in ett larm om att det brann hos paret Clinton. Branden bröt ut i ett mindre hus på tomten, som tillhör Secret Service, i Chappaqua i New York.

Brandkåren kom till platsen och kunde släcka branden inom en halvtimme. Ingen person ska ha kommit till skada och paret Clinton ska inte ha varit hemma när branden bröt ut.

Paret köpte bostaden i Chappaqua år 1999 för 1,7 miljoner dollar, vilket motsvarar runt 14 miljoner kronor, och har varit deras främsta hem sedan de lämnade Vita huset i januari 2001. År 2016 köpte de även grannfastigheten för att göra det enklare för Secret Service att skydda dem.

Källa:
Firefighters extinguish fire on Bill and Hillary Clinton’s Chappaqua property

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
HolgerAndreasSverker Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sverker
Medlem

Köpt grannfastigheten, för att lättare kunna skydda sig.
Jaha.
Men det kommer inte att hjälpa, för snart sitter dom på ett annat ställe, med galler, men inte för att skydda dom, utan för att sitta o mögla bort resten av sina ruttna liv.

Andreas
Medlem
Andreas

Clantons…försökte väl bränna upp utskrivna email på köpet.

Holger
Medlem

Kommer Clintons att bli arresterade före den 1:a februari för korruption och sexslavhandel?
https://youtu.be/wxDjZlTSuK4