BRÅ: Ingen ökning av antalet sexualbrott på grund av invandringen

BROTT. I en uppenbart tillrättalagd rapport från Brottsförebyggande rådet (Brå) kan man utläsa att ”invandringsvågen inte har påverkat antalet sexualbrott och att vi inte har haft någon ökning av sexualbrott under de senaste åren”, enligt juden Jerzy Sarnecki.

Jerzy Sarnecki

Brå har på regeringens uppdrag undersökt de brott som anmälts till polisen under perioden 2005 till 2017. Resultaten visar, också på uppdrag av regeringen, att antalet våldtäkter utförda av personer som varit okända av den som drabbats inte ökade mellan åren 2011 och 2017. Inte heller ökade överfallsvåldtäkterna under den perioden.

En person som omedelbart applåderade de påstådda undersökningsresultaten var juden Jerzy Sarnecki, professor vid kriminologiska institutionen på Stockholms universitet.

— Rapporten visar att invandringsvågen inte har påverkat antalet sexualbrott och att vi inte har haft någon ökning av sexualbrott under de senaste åren. Vi står inte under ockupation av muslimska män som våldtar våra kvinnor, säger han.

Brå drar inte oväntat slutsatsen att benägenheten att anmäla sexuellt våld har ökat, och att det är svårt att avgöra om antalet sexualbrott faktiskt har ökat eller om det rör sig om en ökning i antalet rapporter av brott som uppfattas som sexualbrott.

Detta kvasiakademiska resonemang imponerar dock inte på nationalekonomen Tino Sanandaji. I ett inlägg på Facebook anklagar han Brå för att använda oseriösa undersökningsmetoder och för att trolla bort fakta som man inte vill se.

Är det sant? Lika sant som ni själv kan gissa. Brå undersökter inte invandrare, de undersöker inte vem som begick brott och använder framförallt en oseriös metod (i vetenskapliga temer har deras metod extremt låg power men drar slutsatser från absence of evidence)

Andra tricks är strawman att flyktingar som kom just 2015 inte kan förklarat hela ökningen i sexbrott, därför påverkar flyktingar inte alls sexbrott. Med Brås logik har en påse chips per dag ingen effekt på övervikt så länge det inte förklarar hela viktuppgången.

Rapporten är framförallt om en annan viktig fråga, dvs. om sexbrott faktiskt ökat eller inte. Dold i tjocka lager av dimridåer visar det sig att ja, sexbrott har ökat, inklusive allvarliga sexbrott som våldtäkt.

Genom att använda en undersökningsmetod som närmast garanterar att man inte får några samband mellan invandring och antalet sexualbrott har alltså Brå ”vetenskapligt” uppfyllt det uppdrag som regeringen gav, det vill säga att bevisa att den förda massinvandringspolitiken inte medför någon ökad brottslighet.

Den judiske kriminologen Jerzy Sarnecki har vid flera tillfällen ställt sig till förfogande som globalisternas lydiga megafon och kallat alla rapporter om invandrares överrepresentation i sexualbrott för ”högerextrema konspirationsteorier”.

Med tanke på att Brå:s rapport från år 2005 tydligt visade att utlandsfödda män var gravt överrepresenterade både som misstänkta och som dömda gärningsmän när det gäller sexualbrott, framstår det som orimligt att det idag, 14 år senare och med en avsevärt högre andel utlandsfödda män i befolkningen, inte skulle finnas någon sådan överrepresentation.

Källor:
Brå: Flyktingströmmen förklarar inte fler anmälda sexualbrott
Tino Sanandaji på Facebook
Brottsförebyggande rådets rapport

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
PerAndré DevecseriSverkerEthnyDing-Ding Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

Experterna: Därför ökade antalet anmälda dödsfall i Auschwitz åren 1939-1945 BROTTSLIGHET. ”Experterna” är eniga, enligt preliminär statistik ökade antalet anmälda dödsfall i Auschwitz med 6 miljoner under åren 1939-1945, jämfört med de föregående åren. Men experterna är osäkra på om fler faktiska dödsfall verkligen begicks – och efterlyser mer forskning, enligt Expressen. – Min personliga inställning och gissning är att antalet faktiska dödsfall i Auschwitz inte ökade, säger kriminologen Fatima Addberger. Hennes kollega Nina Rung konstaterar: – Vi behöver forskning på om det var ”nya” dödsfall eller om det bara var mörkertalet som minskade. Kriminologen Jerzy Sarnecki är försiktig och… Läs mer »

Ding-Ding
Medlem

Lika troligt som att Kim Yong Un slagit hole-in-one. :D

Ethny
Medlem

Äcklig denna jävla gubbe..

”Vi står inte under ockupation av muslimska män som våldtar våra kvinnor, säger han.”

Vadå ”våra” kvinnor? Du tillhör inte det svenska folket, tvi.

Detta resultat visste man ju redan innan att detta skulle påstås, en icke-seriös redovisning av invandrares ”obefintliga” våldtäktskultur.

Nä, det är väl Johan, Nicklas och Fredrik som gruppvåldtar.

Sverker
Medlem

Oj Wey, nu växte ljug-näsan igen! Ni har väl sett Chistopher Dulnys muggar med Lehmans ljugnäsa i profil :-)
Sernecis ljugnäsa får emellertid inte plats på en mugg, utan tarvar en termos, minst.

Ethny
Medlem

Förmodligen folk som denna vänsterha**a, samt (((andra))) som fick statistiken såsom de ville att det skulle se ut förövrigt, inte mer än en liten AFA:it som jobbar på (((BRÅ))). Klara Hradilova Selin Ytterligare en individ: Felipe Estrade som tydligen ”bytte” med Selin, men fortsätter samma agenda med att förneka sanningen, och såklart, även han är en AFA:it. Edit: Enligt en kommentator i den länkade tråden- ”Nu är Klara Hradilova Selin igång igen. Av allt att döma har hon blivit förflyttad från BRÅ:s sexualbrottsstatistik till åldringsbrottsstatistik, men även där gör hon allt i sin makt för att förbise varför brotten ökar… Läs mer »

Ethny
Medlem

Hur kan vanliga svenskar inte se denna röda tråd som lyser som om det vore neon-ljus vilka det är som sitter på dessa platser och driver sin egna antivita agenda?

André Devecseri
Medlem

Skitsnacki är äckligt lik odjuret vars sperma jag är skapt av, utseendemässigt saaväl som i mentalitet.

Äcklas av att saadana tillaats existera, för att inte tala om sätta dagordningen.

Per
Medlem

Hur Sarnecki lyckas bli mer absurd för var gång han dyker upp i Bonnier/monopolmedia är spektakulärt att se!