Bostadshus i Sollentuna beskjutet med automatvapen

INRIKES. Ett bostadshus i Sollentuna norr om Stockholm blev under natten beskjutet med automatvapen.

Under natten mot tisdagen besköts ett flerfamiljshus i Sollentuna strax utanför Stockholm med automatvapen. Enligt polisen kom ingen person till skada, men man säger att boende är chockerade över det inträffade.

I nuläget vet polisen inte vad skjutningen kan ha berott på. En teknisk undersökning har dock gjorts på platsen under dagen. Ärendet rubriceras som grovt vapenbrott och framkallande av fara för annan.

Att ingen skadats eller träffats av skotten är anmärkningsvärt då ett flertal skott tog sig in i folks lägenheter.

Källa:
Bostäder besköts med automatvapen

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KlausChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Chockade? Har man röstat för något parti inom 8-klövern får man väl hålla god min och inte klaga. Kom inte och säg att ”det här hade vi inte kunnat ana”, eller, ” det här visste vi inte skulle komma”.

Alla ”chockerade”, välkomna till det ni röstat för, det här är bara början på eländet ni orsakat med er politiskt korrekta godhetsnarkomani. Ha det så bra era skitar!

Klaus
Medlem

Ockupationsregeringen beskylla oftast på ”nacister” för att framställa Nmr som farliga terrorister (det skall befolkningen tror) och som förklaring för polisens överdriven insättande vid flygbladsutdelningar. Varje skott ett pyttelitet ”9/11”.