Bostadshus i Sollentuna beskjutet med automatvapen

INRIKES. Ett bostadshus i Sollentuna norr om Stockholm blev under natten beskjutet med automatvapen.

Under natten mot tisdagen besköts ett flerfamiljshus i Sollentuna strax utanför Stockholm med automatvapen. Enligt polisen kom ingen person till skada, men man säger att boende är chockerade över det inträffade.

I nuläget vet polisen inte vad skjutningen kan ha berott på. En teknisk undersökning har dock gjorts på platsen under dagen. Ärendet rubriceras som grovt vapenbrott och framkallande av fara för annan.

Att ingen skadats eller träffats av skotten är anmärkningsvärt då ett flertal skott tog sig in i folks lägenheter.

Källa:
Bostäder besköts med automatvapen

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
2 år sedan

Chockade? Har man röstat för något parti inom 8-klövern får man väl hålla god min och inte klaga. Kom inte och säg att ”det här hade vi inte kunnat ana”, eller, ” det här visste vi inte skulle komma”.

Alla ”chockerade”, välkomna till det ni röstat för, det här är bara början på eländet ni orsakat med er politiskt korrekta godhetsnarkomani. Ha det så bra era skitar!

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan

Ockupationsregeringen beskylla oftast på ”nacister” för att framställa Nmr som farliga terrorister (det skall befolkningen tror) och som förklaring för polisens överdriven insättande vid flygbladsutdelningar. Varje skott ett pyttelitet ”9/11”.