Borgmästare världen över skapar koalition för att bekämpa antisemitism

ANTISEMITISM. För att bekämpa antisemitismen och hoten mot Israels affärsverksamheter förenas borgmästare från flera länder i kamp mot ”hatet”.

Bildkollage: Borgmästarna Uwe Becker, Gabriel Groisman, Haim Bibas (Originalfoto: Jerusalem Post CC BY-SA 4.0)

En ny koalition av borgmästare, Globala borgmästarkoalitionen mot hat, antisemitism och BDS lanserades i förra veckan.

Grundarna av koalitionen är Frankfurts borgmästare Uwe Becker, juden Gabriel Groisman som är borgmästare i Bal Harbour, Florida, USA, samt borgmästaren i Modi’in-Maccabim-Reut i Israel, Haim Bibas.

Även borgmästare från Spanien och Argentina ingår i koalitionen.

Främsta arbetsområdet blir att bekämpa det ”antisemitiska” BDS, den globala fredliga rörelse som uppmanar till bojkott av israeliska varor och tjänster så länge det pågående folkmordet på palestinierna fortgår och förvärras.

Borgmästarkoalitionen presenterade sig på en konferens hållen av De israeliska lokala myndigheternas federation.

De ska stoppa BDS-rörelsens globala ”diskriminering och hat” och annat anti-israeliskt ”hat”.

Att gå emot en judes vilja är antisemitiskt hat
— Med tanke på den meteoriska ökningen av hat och antisemitism världen över, måste alla spela en roll i denna viktiga kamp. Som borgmästare delar vi ett band och ett mål att göra livet för våra medborgare bättre på alla fronter, sade Gabriel Groisman.

— Denna koalition är ett krafttag mot hat och hatrörelser som BDS och kommer att utgöra ett viktigt verktyg för borgmästare världen över för att dela idéer och resurser att bekämpa hat i alla former, inklusive antisemitism, fortsatte Groisman.

Den tyske borgmästaren uttryckte vikten av solidaritet med med staten Israel:

— Detta gemensamma internationella initiativ mellan borgmästare mot antisemitism och BDS-rörelsen är en stark solidaritetssignal för Israel, och ett tydligt budskap mot antisemitism och dem som försöker sprida hat mot judar i världen.

Källa:
Mayors From Around the World Form Coalition to Combat Antisemitism, BDS

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
nordboKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Frankfurt/M är Rothschild’s bankstad där tyskar är redan minoritet. Borgmästaren Becker är på judarnas sida och följaktligen mot tyskar eftersom judar är antigermanska rasister. De judiska holocaustlagar är hets mot det tyska folket och liknar katolska inkvisitionslagar som inte tillåter vetenskapliga rön. Icke-judiska borgmästare lär väl har ingen aning om den perversa Talmuden och accepterar Israels brott mot palestinier.

nordbo
Medlem

becker längst till vänster är ett exempel på vad som ingår i begreppet zionism – finns många folkslag som följer den, även den vita i alla högsta grad med tanke på hur det ser ut i väst.

Nu är äcklet en högt uppsatt undersåte till något mycket värre – alla ansikten utåt är undersåtar på olika sett till den verkliga makten,den makten måste tas ut helt och hållet.När det är gjort kommer dessa undersåtar byta sida, till ingen lycka.