Borgerliga opinionsbildare uppmärksammar polisvåldet i Kungälv

SUND REAKTION. Invandringskritiska borgare har uppmärksammat polisens våld mot demonstranter i Kungälv.

Den borgerliga och invandringskritiska Facebooksidan Politikfakta – som har över 88 000 följare – har uppmärksammat polisens vansinnesvåld mot demonstranter i Kungälv.

Detta genom att dela filmen då en aktivist blir påkörd av en polisbuss. Politikfakta funderar över vilken reaktion från etablissemanget – som kan uttrycka kritik mot polismakten när den agerar mot ickevita – som övergreppet kommer att få. De frågar sig dessutom vilken annan grupp i samhället som hade tålt en sådan behandling som anarkotyrannins hantlangare utövar mot oliktänkande i Norden.

Inlägget är fullkomligt översvämmat av svenskar som förfäras över polisens beteende. Många vill att ordningsmakten i stället för att trakassera och misshandla oliktänkande ska agera hårdare mot kriminella invandrargäng.

Några av de mest gillade kommentarerna följer nedan:

”varför polisen är inte så tuffa i Rinkeby ?”

”Är hudfärgen ljus och beteendet inte våldsamt så kan polisen vara riktigt hård som synes… Med mörk hudfärg och liten respekt för kvinnliga poliser så är det kaffe och bulle som gäller.”

”Jag förutsätter att han anmäler polisen, så där får det inte gå till. Först överkörd, och som tack för det armen nästan vriden ur led. Inte för att jag gillar Nmr, men de har ju faktiskt rätt att demonstrera.”

”Nu är våra poliser duktiga när dom inte gör motstånd!😡visa den styrkan när det gäller kriminella”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Estland
Nybörjare
Estland
1 år sedan

Systemet visar sitt rätta ansikte igen och fler svenskar öppnar ögonen som resultat. Att se all positiv respons är ett riktigt vitt piller:)

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
1 år sedan

ush. påminner mig om när de gick in i mitt sovrum, utan att ens knacka på dörren, häromveckan. jag låg i sängen på morgonen och rätt som det var stod det fyra eller fem stycken poliser i lägenheten, både kvinnor och män. de påstod att jag var tvungen att följa med dem men jag satte mig på sängen och frågade efter någon kallelse eller dylikt men de hade inget sådant, eventuellt fick jag ett namn som jag inte kände igen. jag sitter på sängkanten och säger åt dem att gå ut, men det dröjer inte länge förrän de blir helt… Läs mer »