Borås skriver historia – framgång för hela Sjuhärad

Lördagen den 9 november anordnades en större social sammankomst i Borås för medlemmar, familj och sympatisörer. Mötets huvudpunkt var att fira den framgång Nordiska Motståndsrörelsen haft i Sjuhärad den senaste tiden. Kampen frodas i dessa trakter och medlemsantalet utökas med en sådan fart att ett firande var på plats.

Aktiviteten inleddes med att konferencieren tackade alla deltagare och bjöd sedan upp talare nummer ett. Denna talare berättade om Sjuhärads kamp, historiskt sett, och presenterade sen flera nyheter som kommer att avancera motståndet och utveckla stödet för alla inblandade.

Detta följt av ett tal av gruppens kampsportsansvarige om kampsport och varför det är viktigt för just oss att träna och alltid göra vårat bästa.

”Av hälsoskäl är det viktigt för alla att träna, men det är viktigare för oss; framtiden hänger på våra axlar och det är vi som måste vara starkast, vi måste kunna försvara oss. Och just kampsport är egentligen den perfekta träningen; du anstränger hela din kropp och blir starkare, du lär dig både att attackera och försvara dig, och det är ofta väldigt roligt.”

Efter talen följde mingel; man umgicks och hade det trevligt, alla med ett leende på läpparna. Det fanns även böcker och annat till försäljning, och det bjöds på fika samt mat. På plats tecknade flera sympatisörer stödmedlemskap och pengar donerades till kampen.

För Motståndsrörelsen i Borås blev detta en historisk och mycket lyckad sammankomst. Innan aktiviteten avslutades hölls ett sista tal som fick alla att känna kampglöden lite extra.

”Det är inte svårt att skapa förändring. Ett välvalt klistermärke vid en väl vald tidpunkt på en väl utvald plats kan ge enorma vibrationer i detta sköra samhälle. Och med tillräckligt med vibrationer från oss alla så kommer samhället snart kollapsa; och det är ur just dessa ruiner vi bygger vår framtid.”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Kristian
Nybörjare
Kristian
8 månader sedan

Fantastiskt 👍🏻👌🏻

Motståndsman-Skene
Nybörjare
Motståndsman-Skene
8 månader sedan

Vi lever sannerligen i spännande tider!