Borås förbereder sig för homolobbyn

Snart börjar Pride i Borås samt i kommunerna runt omkring. RFSL/Pride har starka kopplingar till pedofili och har sedan Pedofila arbetsgruppen på 70-talet haft pedofiler och våldtäktsmän på ledande positioner. RFSL och andra grupper inom homolobbyn har ständigt flyttat gränserna för vad som betraktas normalt och sunt och därför ser vi idag ”dragqueens” på Bolibompa, pornografi i barnböcker och 13-åringar som vill genomföra oåterkalleliga hormonbehandlingar.

Detta måste motarbetas på alla sätt!

Kvällen den 16/5 samlades kamrater i Borås för att tillverka en stor mängd banderoller. Aktiviteten flöt på riktigt perfekt och nu är det bara att invänta spektaklet så vi kan visa befolkningen att det finns ett motstånd. I juni kommer en föreläsning hållas för barn 3-6 år av en ”dragqueen”.

Ska du verkligen tillåta detta eller ska du ansluta och göra något åt saken?

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
BoråskvinnaSlipsenFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Homolobbyn verkar vara lika aktiva som motståndsrörelsen. Pride verkar vara det enda förutom Melodifestivalen som finns för att samla folket. Ändå gäller Bögpridet bara någon procent sjuka invånare. Fatta vad andefattigt detta land är. Tänk om det var kyrkliga processioner eller nationalistiska demonstrationer. Men nej. Det handlar om rätten att förtrycka barn. Våldföra sig på dem sexuellt eller bränna sönder deras friska bröst. Skitland.

Slipsen
Medlem

Helt rätt kamrater!
Själv anslöt jag mig till homomotståndet för många år sedan!
Hur i helvete kan någon försvara homolobbyn och pedofili??
Världen med Sverigestan i spetsen är helt galen och uppochnedvänd!

Boråskvinna
Medlem

Jag blir så dj…a förbannad på dessa idioter som sexualiserar mina, och alla andras barn och barnbarn. Vad är det för dj…a regering som tillåter sånt här ? Tack ni i motståndsrörelsen som orkar kämpa på om allas våran framtid