Bonniertidning uppmanar svenskar att upplåta sina bostäder åt ”nyanlända”

MEDIA. Expressen uppmanar idag på ledarplats svenskar att hyra ut sina bostäder åt nyanlända. Man förklarar hur förmånligt det kan vara rent ekonomiskt och att det skulle leda till ”verklig integration”.

Den Bonnierägda och svenskfientliga skvallertidningen Expressen har idag publicerat en ledare med namnet ”Fler svenskar borde hyra ut till nyanlända” där man helt enkelt uppmanar svenskar att hyra ut sina bostäder till främlingar.

Man hävdar också att lokalpolitiker måste bli bättre på att informera om att han kan hyra ut och att det hela också måste göras ”mer lockande”.

Redan idag kan man dock göra förtjänster meddelar Expressen och räknar upp diverse förmåner och avdrag den som privatpersoner kan göra i samband med en sådan ”insats”. Dessutom menar man att en massuthyrning av bostäder till ”nyanlända” skulle innebära ”integration på riktigt”.

Trots rapporter om en oroväckande ökning av hemlöshet bland svenskar runt om i hela landet och att hemlösa svenskar bortprioriteras av Socialförvaltningen menar Expressen att ”generellt bor svenskar stort” och att det måste finnas hur mycket bostäder och fastigheter som helst där ute som kan upplåtas åt främlingar.

Källa:
Fler svenskar borde hyra ut till nyanlända

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om