Bonniers: ”Vi ska krossa dem”

KRÖNIKA. För snart 14 år sedan publicerades en artikel i en Bonnier-publikation. Vi minns den fortfarande.

Den 28/11 år 2000 publicerades en artikel med rubriken ”Vi ska krossa dem” i Bonnier-tidningen Expressen. Göran Persson, Mona Sahlin och Thomas Bodström utlovade då inskränkta rättigheter för ”nazister” och att sjösätta en radikalare HMF-lagstiftning. Artikeln hetsade också mot grundlagsstadgade demonstrationer.

Carl-Johan-Bonnier_krossa_dem

Det var i Carl-Johan Bonniers publikation som hetsen publicerades.

Hetsen kulminerade i att den 17-årige Daniel Wretström någon vecka senare fick sin hals avskuren av en arab med kökskniv. 14 år senare börjar människor förstå att det inte är en ”nazistisk” ungdomsrevolt från svenska ungdomar som massmedia angripit i alla dessa år. Det handlar istället om ett angrepp på svenska folkets blotta överlevnad på denna jord.

Samma Bonnier-media drev kampanjer på 70-talet och såg till att Sverige genom vår grundlag ändrades till att vara en ”mångkultur”. Utan skönmålning handlar den ”mångkulturella” strävan i Sverige om ett utrotningsförsök på det svenska folket.

Signaturen ”Martin M” påpekade häromdagen att det råder ett ”extremt evolutionärt tryck nu som missgynnar vita”, men att ”det är ett stålbad som stärker de som överlever”. Och det är bara att instämma. Motståndsrörelsen arbetar för att ge folket det medvetande och vilja som krävs för att överleva folkslakten. Det är inte utan anledning som JK försöker förbjuda den nationalsocialistiska doktrinen som vi sprider — den är nämligen nyckeln ut ur slakthuset.

Från konservativt håll betraktas vår ideologi med skepticism. Konservativa borde istället förstå att det är socialismen som gör oss starka: det är först då folkgemenskap råder som vi blomstrar och uppnår verklig harmoni och styrka. Det är helheten som gör alla starka.

Den råbarkade anti-semiten och medgrundaren av USA, Benjamin Franklin, uttryckte sig såhär:

Nu gäller det för oss att hänga ihop, annars blir vi hängda var för sig.

Bonniers strategi går ut på att ställa olika grupper i samhället mot varandra, och på så vis bryta sönder helheten. Istället för en stark helhet skapas då förvirrade små fraktioner som bekämpar varandra, och därigenom mister förmågan till att kunna utmana den verkliga makten.

Hur lämpligt är det att sådana som deklarerar att ”judiskheten är grundläggande för deras släkt”, men som drivit igenom ”mångkulturen” för oss andra, ska få inneha monopol på att driva massmedia i Sverige?

Det är ju oerhört korkat att låta sådana diktera våra livsvillkor och indirekt tillsätta våra politiker. Det finns nog inga som är mer skyldiga till det liberala och ”mångkulturella” lidandet än familjen Bonniers.

Vi måste förstå att det är dessa skuggvarelser som är ansvariga och att de ytterst sällan ställs i strålkastarljuset. Istället fräser gemene man mot röda skynken som Bonnier-publikationerna viftar med.

Låt oss dragga upp några av dessa marulkar (här finns ännu fler):

Juden Carl-Johan-Bonnier, styrelseordförande.

Carl-Johan-Bonnier, styrelseordförande.

Juden Jeanette Bonnier, Styrelseledamot.

Jeanette Bonnier, styrelseledamot.

Juden Jonas Bonnier, före detta VD för Bonniers.

Jonas Bonnier, före detta VD för Bonniers.

Pontus Bonnier, förste vice styrelseordförande.

Pontus Bonnier, förste vice styrelseordförande.

Juden Bengt Braun, Andre vice styrelseordförande.

Bengt Braun, andre vice styrelseordförande.

Det är sannerligen inte Persson, Bodström eller Sahlin som är ytterst ansvariga för utrotningsförsöket på svenska folket eller Daniel Wretströms död. Dessa politiker är bara förbrukningsprodukter och kasperdockor som byts ut med jämna mellanrum av en icke-folkvald och konstant makt som finns i bakgrunden.

Istället är det manipulatörerna som upprätthåller denna kasperteater som är de ytterst ansvariga – fler blickar måste riktas mot de ansvariga och överliggande orättvisor, annars angriper vi bara olika former av underhuggare. Det är mot den inre fiendens bärande konstruktion som våra släggor ska hamra.

"Jag och Göran ska krossa er."

”Jag och Göran ska krossa er. Sedan lämnar vi över till vår Bilderberg-polare Reinfeldt”.

Till dessa återgäldar vi nu den nyss så vänligen proponerade skålen och säger:

Nej Bonniers — vi kommer istället att krossa er!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments