Bonniers senaste måltavla: Historiska filmer

YTTRANDEFRIHET. Idag vill den judiska Bonnier-klanen kasta historiska filmer från Tredje riket i minneshålet.

För att ta reda på vem som styr, ta då först reda på vilka du inte får kritisera.

— Visdomsord

Förra veckan inledde Bonnier en offensiv mot det fria ordet på internet. Expressen och DN, två av den judiska koncernens tidningar, drevade dag ut och dag in mot Google med uppmaningar om att plocka bort och censurera lagligt material från Google och Youtube.

Attacken har fortskridit denna veckan och idag attackerade David Baas på Expressen Google för att de tillåter en del historiska filmer från Tredje riket att ligga uppe på Youtube. Bland annat är det dokumentärfilmen ”Den evige juden” från 1940 och den moderna dokumentären ”The Greatest Story Never Told” som Baas ondgör sig över.

— Den här typen av filmer och påstående – det är det som håller den klassiska antisemitismen vid liv, klagar Svante Weyler, som är ordförande för Svenska kommittén mot antisemitism, till Expressen.

Här är några av filmerna Expressen vill ha bort från Youtube men i praktiken gör reklam för:

Nordfront har uppmanat nätaktivister att bemöta Bonniers censurkampanj genom att ladda ner och återpublicera kontroversiella filmer på Youtube.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SverkerKarl ARichardAndreas Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Andreas
Medlem

Mmm många röda piller i denna censurlista de vill skapa, undra om detta kan bita dem i röven måntro?

Richard
Medlem

När de väl börjar så finns det inget slut… Men detta visar endast desperation, svaghet och erkännande att vi har sanningen på vår sida. Detta ger oss endast mer bevis för vår sak, mer vatten på våra hjul.

Karl-Путин A
Medlem

Semitismen har inget att skaffa i våra vita länder. När semitisterna återvänder till sina mörka ökenhålor kommer antisemitismen att upphöra automatiskt.

Sverker
Medlem

Juden beter sig irrationellt.
Detta är ju den bästa reklamen dessa suveräna antijudiska filmer kan få.
Tydligt tycken på panik, och detta är bara början!