”Bonniers bär ansvar för huvudlös invandringspolitik”

INRIKES. Fria Tider tar i en artikel upp frågan om hur de stora tidningsägarna som Bonniers genom en ensidig och extremt invandrarvänlig hållning till stor del bär ansvaret för den ansvarslösa massinvandringen till Sverige och de problem som vårt land idag präglas av.

Förra chefredaktören Thomas Mattssons under vars ledning Expressen systematiskt ägnade sig åt att förfölja och trakassera politiska dissidenter. Foto: Frankie Fouganthin (CC BY-SA 4.0).

Fria Tider tar med avstamp i en avslöjande kommentar – ”den dag våra ägare vill att tidningen byter politisk färg från oberoende liberal till något annat så ändras åsiktsbildningen” som den politiska chefredaktören Heidi Avellan på Bonnierägda Sydsvenskan låtit undslippa sig – upp en diskussion om det inflytande som dessa stora aktörer har.

En stor del av skulden för massinvasionen och de genomgripande problem som kännetecknar Sverige idag läggs på den svenska invandringsdebatten där invandringskritiska åsikter metodiskt tystats och en öppen debatt effektivt motarbetats.

Den judiskägda Bonnierpressen har varit framträdande genom allt från DN:s agendasättande journalistik med mörkande och vinklande rapportering till Expressens förföljelse och hånfulla uthängningar av politiska dissidenter. Invandringskritiker har konsekvent misstänkliggjorts och tidningarna har intagit en samstämmig extremt invandringsvänlig hållning.

I artikeln framförs att även om tidningarnas chefredaktörer förmodligen uttryckt egna åsikter så är det ägarnas vilja som i slutänden bestämt tidningarnas politiska inställning och att den dominerande Bonnierkoncernens inflytande bör lyftas fram i ljuset. Särskilt då det haft ett genomgripande inflytande på svensk invandringspolitik och hur den kommit att utformas.

Källa:
”Vi måste tala om Bonniers betydelse”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
FredrikaAnders JonssonThorJan Hjelm Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Jan Hjelm
Medlem

Bonniers ägare har axlat en tung börda när de styrt ett helt lands migrationspolitik. Jag förstår att det har varit en tung börda för familjen Bonnier att bära. Låt oss därför verka för att befria dem från sina tyngande plikter och skicka dem till en välförtjänt pensionering i ett något varmare land.

Thor
Medlem

Madagaskar ?

Anders Jonsson
Medlem

Ett mer passande ställe för dessa djävulska JUDAR är där maskarna bor, det vill säga oftast under jord.

Fredrika
Medlem

Undrar hur många som vet att det är Bonniers som styrt och lett invandringspolitiken alltsedan 1964. Att det var de som ledde Palme att ändra Sverige från att bli ett svenskt land till ett multilulturellt där Sveeige och svenskarna skulle förnekas. Bonniers gelikar i andra länder gjorde likadant där samtidigt så Sverige är inget unikt. Men visst talas det om dessa saker. Bara inte i de massmedier som styrs av Bonnier och deras vänner. Men vem ställer dem tillsvars och vilka staff ska de och deeas efterföljare få?

Jan Hjelm
Medlem

Jodå, det var, naturligtvis, en jude vid namn Schwartz som drog igång det med en artikel om den jävla mångkulturen. Palme förfördes av idén – den naive idioten.