(((Bonnier))) tjänar shekels på Hitlers antijudiska tal

YTTRANDEFRIHET. Via flaggskeppet Expressen gick Bonnier under gårdagen till attack mot Google eftersom de tillåter filmklipp med tal från Adolf Hitler att finnas på Youtube. Men via sin egen Internetbokhandel Adlibris tjänar den judiska mediekoncernen pengar på att sälja samma tal i bokformat.

”Hitler Speeches and Proclamtions” kostar 1 803 kronor hos Bonnierägda Adlibris. Skärmbild: adlibris.se. Klicka för större bild.

Som en del i den judiska mediekoncernen Bonniers kampanj mot yttrandefriheten på Internet valde man under gårdagen att attackera Google utifrån att de tillåter historiska filmklipp på videotjänsten Youtube. Bland de värsta försyndelserna som Expressens ökände ”journalist” David Baas kunde komma på var det faktum att man via Youtube kan se filmklipp som innehåller tal av Tysklands forne ledare Adolf Hitler.

— Den här typen av filmer och påstående – det är det som håller den klassiska antisemitismen vid liv, beklagade sig Svante Weyler, ordförande för Svenska kommittén mot antisemitism, till Expressen.

Men på den Bonnierägda Internetbokhandeln Adlibris erbjuder man samtidigt helt öppet både nationalsocialistisk och antisemitisk litteratur. Med andra ord sprider Bonnier samma material som Google, med skillnaden att den är inbunden och att man tar betalt för den.

Adolf Hitlers klassiker Mein Kampf kan inhandlas på tyska, engelska och danska. Vinsten går oavkortat till Bonnier. Skärmdump: adlibris.se. Klicka för större bild.

En version av Hitlers välkända bok ”Mein Kampf” som säljs via Adlibris har dessutom ett hakkors på framsidan, en symbol som enligt svensk åsiktslagstiftning inte är laglig. Trots detta så använder Bonnier symbolen på bokomslaget för att locka till försäljning.

Det är dock inte den enda typen av ”hat” som Bonnier tjänar pengar på. Med några enkla sökningar finner man snabbt att mediekoncernen via Adlibris tillhandahåller ett brett spektrum av politiskt inkorrekt litteratur. Det handlar om alltifrån massinvandrings- och systemkritik, till dokumentation över judiska förbrytelser under historien – med andra ord baserat på samma slags idéer som man i sina tidningar censurhetsar emot med epitet som ”hat, hot, hets och uppmaningar till våld”.

Ifall Bonnier lyckas med sin strävan att radera ut allt politiskt inkorrekt på Internet så kommer den kunskapshungrige svensken snart nog att endast ha Bonnier som källa för systemkritisk information – mot en liten slant förstås.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Mars | Nordfront.seÅsa Linderborg kritiserar Bonniers censurhets | Nordfront.seKarl Ahttps://judarisverige.wordpress.comHolger Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Bonnier-JUDARNA: Lögnens och hyckleriets giganter…

Men pengar vill dom alltid tjäna på sin ruttna, stinkande, illaluktande verksamhet.

Fullständigt vedervärdigt beteeende av denna JUDISKA maktfamilj som äger stora delar av (((svensk))) media.

Det är helt oacceptabelt att dom får göra det.

Och folkförrädarna som sitter i Sveriges Riksdag bara dansar efter JUDARNAS pipa.

Detta måste få ett slut.

Vi måste förbjuda dessa lögnare att bedriva mediaverksamhet och istället skapa riktiga medier som skriver och rapporterar om verkligheten och om sådant som är viktigt och bra för folkgemenskapen.

Hell seger!

Holger
Medlem

Kanske inte helt relevant till denna artikel, men visar dock att Youtube (Google) också tjänar pengar via reklam när någon ifrågasätter ”förintelsen”. Nedan följer ett klipp från mexikansk TV:

https://youtu.be/rbQBmW60N-Y

https://judarisverige.wordpress.com
Medlem

Vilken chutzpah!

Karl-Путин A
Medlem

Lite samma upplägg som med den destruktiva massinvandringen från tredje världen. När systemkritiska medier skriver om de massiva problem som den medför, så stämplas det som hat, hot och rasism för att de systemkritiska medierna ska förbjudas så att (((msm-media))) ska kunna skriva samma saker och tjäna mer pengar på det, samtidigt som de propagerar för ännu mer massinvandring så att det skapas ännu mer problem och kriminalitet som (((man))) kan sälja fler lösnummer på.

trackback

[…] påpekar dessutom Bonniers hyckleri, när koncernen försöker få Youtube att ta bort tal av Adolf Hitler samtidigt som de själva […]

trackback

[…] kasta historiska filmer från Tredje riket i minneshålet. Detta samtidigt som de själva t.ex. säljer böcker med Hitlers tal och således tjänar pengar på produkter som både kan ses som historiska dokument och […]