Hellre böneutrop och muslimska friskolor än integration och rasblandning

Av ,
Nyhetsredaktör
16

KOMMENTAR. Simon Holmqvist skriver om varför allt som kan hindra integrationen är ett nödvändigt ont och argumenterar för att muslimska friskolor och böneutrop kommer underlätta det framtida återsändandet av främlingar från Norden.

Moskéer är en allt vanligare syn i Norden. Med böneutrop blir dessa svårare att blunda för.

Knappt har dammet lagt sig efter striderna kring den nya muslimska friskolan i Borås innan det återigen har blivit hetsiga diskussioner angående det kommande tillståndsgivna muslimska böneutropet från en moské i Växjö.

Många invandringskritiker och ”Sverigevänner” har visat starkt missnöje efter att eftergifter görs till förmån för den växande muslimska minoriteten i Sverige. I dagarna har det dessutom uppmärksammats att den katolska församlingen i Växjö inte får ha någon kyrkklocka, trots att kyrkklockor ringt i Sverige i tusen år och trots att en kyrkklocka knappast kan innebära mer ”buller” än en man som sjunger ut en uppmaning till underkastelse inför en främmande gud på ett främmande språk.

Men det är inte bara så kallade Sverigevänner som är upprörda. Även liberaler, kristdemokrater, sossar och allsköns mångkulturvurmare är arga. Argumentet är att det ”försvårar integrationen”, att det riskerar att hindra att muslimska främlingar – för muslimer är nästan uteslutande främlingar – beblandar sig med ursprungsbefolkningen. Dessa politiker är nog också oerhört rädda att den muslimska närvaron i Växjö kommer att bli lite väl påtaglig för stadens invånare ifall höga böneutrop kommer att eka över staden.

I en perfekt värld skulle vi förstås slippa allt detta. Men i det mångkulturella och kulturmarxistiska helvete som Sverige har förvandlas till anser jag att det är bra med muslimska böneutrop och muslimska friskolor. Jag är för det av samma anledning som Ebba Busch Thor och hennes fölkförradiska gelikar är emot det – nämligen för att det försvårar integrationen avsevärt.

”Nej. Ut… Fast inte min kompis!”
Med få undantag består Sveriges muslimska befolkning som sagt av främlingar, sådana som vi kommer att börja återsända till sina respektive hemländer den dag vi befriar Norden. Repatrieringen och återställandet av den naturliga ordningen kommer att innebära vissa problem – varav många inte kommer att bero på främlingarna själva, utan på svenskar.

Integrationen i samhället är farlig, en tickande bomb och en av våra främsta utmaningar. Den dagen då vi ska börja diskutera återsändandet så kommer det i många enskilda fall att komma svenskar som kommer att vädja för just den personens rätt att stanna kvar. ”Han bakade så goda pizzor och var alltid trevlig”. ”Jag gick skola med henne, hon är precis som vilken svensk som helst”, ”Men han har ju alltid betalat skatt och gjort rätt ifrån sig”, är några av de kommentarer man kan förvänta sig. Väldigt många svenskar – hur less de än må vara på massinvandringen – har personer som de integrerats med så pass att de inte vill skiljas från dem.

Detta är förstås en medveten strategi från folkmördarnas sida. Årligen pumpar man in miljoner och åter miljoner av våra skattepengar i satsningar på just integrationen. Man gör det med vetskapen om att nordbor är altruistiska och vänliga människor, som inte drar sig för att undvika att döma ut människor på förhand. Istället tänker vi gärna gott om varje människa vi möter – eller försöker åtminstone göra det. För nordbon kan det till och med kännas spännande och exotisk med vänner och bekanta från främmande länder, då vi inom oss bär en stark drift att söka äventyr och nya erfarenheter.

LÄS ÄVEN: Folkmordets psykologi – hur vi manipuleras till skuld och skam

Den yttersta konsekvensen är förstås att vårt folk börjar att blanda upp sig med främlingarna, något som redan sker – om än inte ännu i den omfattning som våra fiender kanske önskar. Rent naturligt dras människan fortfarande på ett sexuellt plan främst till personer som påminner om en själv. Just nu är denna naturliga motståndskraft något av en livräddare i kampen för vårt folks överlevnad, då rasblandning är vad som i slutändan kommer att radera ut vårt folk från jordens yta.

Men den här vänskapsintegrationen är – om än oundviklig – också problematisk. Araber, somalier och nordafrikaner som bor i Rinkeby, endast talar modersmålet, praktiserar hemlandets patriarkala normer och besöker moskén regelbundet är de facto inte samma hot mot vårt folk som den välintegrerade kusinen som talar perfekt svenska, arbetar, betalar skatt och uppskattar ”västerländsk” jämställdhet.

Rent biologiskt har båda samma potential att utnyttjas av fienden som ett vapen mot vår existens, men den icke-integrerade främlingen är betydligt enklare att repatriera i framtiden.

Ett betydligt farligare scenario än böneutrop i Växjö.

I det framtida Norden kommer det förstås varken att finnas något behov av böneutrop eller muslimska friskolor, då islam aldrig varit en religion som lockat nordiska människor i några större skaror. Alltså finns ju endast behovet så länge muslimer fortfarande bor här och så länge de fortfarande bor här är det förstås önskvärt att de har sina skolor, medan svenska barn har sina.

Det ultimata är uppenbarligen att antalet främlingar som bor i Norden är noll, eller så få att de aldrig kan hota vårt folks överlevnad på sikt. Men fram tills att vi hamnat där är jag för alla insatser som ökar segregationen i samhället, då det underlättar den framtida repatrieringen och minskar risken för rasblandning.

När Växjö-borna varje fredag får höra hur imamen ropar ”Allah är störst. Allah är störst” på arabiska blir det också en ständig påminnelse om vad som håller på att ske i vårt samhälle. Tidigare stängdes verksamheten in bakom fyra väggar, men nu kommer man inte längre att ha några skyddslappar mot den muslimska närvaron i staden.

Det är alltså bra när svenskar kämpar mot att moskéer byggs i deras städer – det visar på en naturlig motståndskraft mot främlingsinvasionen. Men när dessa redan står där är det bättre att även deras grannar får höra och se vad som försiggår.

Så fram till dess att vi kan börja ta de första spadtagen till det vita rymdimperiet säger jag utan tvekan ja till fler religiösa friskolor, muslimska böneutrop och allt som kan bidra till segregationen mellan Nordens folk och främlingarna.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

16
Lämna en kommentar

Please Login to comment
11 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
FredrikaVeraAnnaChristian HamiltonAndreas Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Patrik
Medlem

Bra skrivet!

Tobias Lindberg
Redaktör

Nja, jag tycker att segregerade bostadsområden och muslimska friskolor ska tolereras så länge vi i Motståndsrörelsen inte är starka nog att köra ut alla de som inte ska vara här, detta eftersom det fysiskt separerar främlingarna från oss oss och våra barn, vilket är något positivt. Det här med böneutrop är dock något helt annat. Visst, böneutropen gör det uppenbart att främlingarna är här och att de blir fler, vilket påverkar oss så att vi blir frustrerade och ogillar främlingarna mer, men det finns mycket annat som också har den effekten, t ex våldtäkter, men våldtäkter är ju ingenting som… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Skillnaden mellan grupp/våldtäkter är att gärningsmännen skyddas på olika sätt av systemet och många svenskar vill inte tro på den extrema överrepresentation som rasfrämlingarna står för.

Ett böneutrop kan man inte skydda sig mot på annat sätt än att ha både öronproppar och hörselkåpor samtidigt, men lik förbannat blir den en plågsam upplevelse varje gång de hatiska vrålen ekar i 110 decibel.

Tobias Lindberg
Redaktör

Jo, fast det finns ändå ett problem i att förespråka att vi inte ska kämpa emot förändringar och negativa konsekvenser som kommer med invandringen. Det må vara så att böneutrop får folk att bli arga. Och folk skulle också bli arga om muslimer börjar kräva att viss konst och t ex kristna symboler ska tas bort från det offentliga rummet och de skulle bli ännu argare om de kanske till och med lyckas få bort sådant. Men bara för att folk skulle bli arga av det så kan vi ju inte gå och säga att vi förespråkar att sådant sker… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Vi ska inte förespråka böneutrop, naturligtvis inte, men vi kan konstatera att böneutropen blir en så allvarlig sanitär olägenhet i svenssons vardagsliv att det kommer att radikalisera honom på ett eller annat sätt, men det kommer knappast att bli till folkmordsagendans favör.

Senaste
Medlem

En extremt viktig artikel, särskilt i dessa dagar då ett vägskäl verkar närma sig med en större massa som reagerar på det som sker, men som riskerar att hamna ack så fel. Här är ett ett exempel från Youtube, en populär kommentar från en ”uppvaknad” (eller en utsänd nätaktivist?): ”The real problem isn’t just the amount of refugees being brought in, but also their unwillingness to integrate into the culture of the respective countries. This is especially a problem when said immigrants bring islamic fundamentalism with them, which is antithetical to Western values.” Är det så att man sätter sin… Läs mer »

Christian Hamilton
Medlem

Förbaskat bra kommentar!!!!

Karl-Путин A
Medlem

Integration är ett kodord för folkmord, jag håller med Simon Holmqvist i varenda stavelse. Det finns ett parti i Riksdagen som vill gå ännu hårdare fram med folkmordet på oss svenskar än de övriga 7 som förespråkar en sorts frivilligt folksjälvmord genom ffa ekonomiska metoder. Det partiet heter Sverigedemokraterna och de vill tvångsintegrera oss med rasfrämlingarna. Våra barn som bor i någorlunda vita områden ska inte längre få ha en trygg skolgång bland rasfränder, för om SD får bestämma så kommer Jimmie Åkesson och judinnan Paula Bieler att bussa in rasfrämmande barn från något invandrarghetto. SD säger rent ut att… Läs mer »

Leif
Medlem

Tack kamrat Simon för att du tar upp och så skickligt beskriver denna komplicerade fråga! Jag är positiv till fysisk apartheid i många sammanhang. Till exempel föreslog jag det lokala badhuset, som hade särskilda kvällar bara för kvinnor, att man borde ha kvällar för bara vita också. Av någon anledning blev de arga. Däremot delar jag inte dina dina slutsatser i alla avseenden. Till exempel tycker jag att det är bättre att en iransk ingenjör eller läkare som pratar perfekt svenska bidrar till samhället medan han är här än att han ligger på en bönematta i förorten och är bidragsberoende.… Läs mer »

Anders Jonsson
Medlem

Suveränt bra artikel av Holmqvist.

Många Sverige-vänner som inte har förstått JUDE/rasfrågans fundamentala betydelse för vårt folks överlevnad och möjliga framtid reagerar i första hand på att främlingarna inte är som oss och att dom inte vill anpassa sig och bli ”svenskar”.

Dumskallar! Nu får ni väl vakna och inse att dessa rasfrämlingar varken kan eller vill bli svenskar av det fundamentala och vetenskapliga skälet att dom är en annan ras av människor som inte tillhör vårt folk!

Andreas
Medlem

Det finns folk som har hållit sig intakta trots avsaknaden av nationsgränser, finns det några gemensamma punkter dem emellan? De jag spontant tänker på är givetvis judar, zigenare och kurder, utan att jag har någon djupare kunskap om dem, ska tilläggas. Även samerna skulle kunna tas upp som exempel i viss mån. Hon kan jobba som fondplacerare på bank i Stockholm men ändå ha ”same” som en djupt rotad del av sin identitet. Judar står väl oss närmast i det att de har sin ras som religion, liksom vi har vår ras som vår religion. Grovt uttryckt. Min bild av… Läs mer »

Christian Hamilton
Medlem

Denna artikeln är väldigt nödvändig genom att den förmedlar ett viktigt budskap inför framtiden. Det kommer att uppstå personliga tragedier där nordbor som integrerats med rasfrämlingar, helt klart och inget vi skall blunda inför. Men diskussionen går att nyansera lite genom att uppmana vårt folk att tänka med hjärnan och använda logik istället för att som en fårskock följa de dramatiserade känslostormarna som våra medier och politiker frammanar. Om vi tänker med hjärnan skall frågan om den enskilde rasfrämlingen har visat stor nytta för vårt folk och dess överlevnad ställas. Har rasfrämlingen deltagit i kampen för vårt folks befrielse, såväl… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Håller med dig; ENDAST rasfrämlingar som bidragit till vår kamp för ett vitt Norden ska få stanna. Att ha arbetat hela livet och betalat skatt duger inte. De flesta svenskar inser inte att just dessa invandrare är det största hotet mot oss. Dessa sk välintegrerade invandrare tar ju jobb och bostäder från svenskar ffa ungdomar, som istället får bo kvar hemma hos föräldrarna utan möjlighet att bilda familj, eller så får de gå i landsflykt eller leva på socialbidrag i något invandrarghetto. Detta är folkmord tom enligt FNs definitioner. (förutsatt att främlingarna får en positiv särbehandling på arbets- och bostadsmarknaden,… Läs mer »

Anonym
Medlem
Anonym

Vi kanske kan ta lärdom av fransmännen under sina ockupationer i Nordafrika 1830, 1881, 1912 … ?

Vera
Medlem

Men tyvärr har den gemene hjärntvättade Svensken en psykologisk tendens som numera kallas Stockholmssyndrom vilket vi ser vid upprörda protestaktioner vid utlämnanden eller avvisande av oönskade ja, t. o. m. kriminella invandrare. Den blir svår att komma tillrätta med utan hårda tag. Dagens polis är för undfallande mot dem och viker sig.

Fredrika
Medlem

När starka muslimska böneutrop börjar skalla mellan husväggarna blir det en signal om pågående folkmord på vita. En mindre tydlig signal är när kristna kyrkor samtidigt förbjuds att ringa i kyrkklockorna vilket nyligen har hänt. Där utnyttjar (((makten))) den viktiga principen om religionsfrihet i sin viktigaste aspekt, att man ska få slippa religion om man inte vill ha den. Men samtidigt utnyttjar (((de))) för imvasionisterna samma religionsfrihet i dess aspekt av rätten att utöva religion. Samma rättighet används med juridik olika beroende på vilken politik som ska föras. En icke-signal om passiv religionsfrihet är mindre tydlig än en signal om… Läs mer »