Bomberna i Göteborg: Nationell aktivist frisläppt från häktet

GÖTEBORG. En av de tre nationalisterna som suttit häktade misstänkta för inblandning i de tre uppmärksammade bombincidenterna i Göteborg släpptes idag.

Anton med advokat utanför häktet.

Det är den nationella aktivisten Anton Thulin som idag släpptes från häktet i Göteborg.

Thulin har suttit häktad i nästan två månader misstänkt för inblandning i ett fall av försök till allmän ödeläggelse där en bomb hittades odetonerad utanför ett asylboende vid Lilleby camping. Misstankarna mot Thulin verkar kvarstå för tillfället och de två andra misstänkta är fortsatt häktade samtidigt som flera personer ska ha tagits in på förhör den senaste tiden.

Nordfront har varit i kontakt med Thulin som tackar alla kamrater för det stöd han fått under tiden i häktet. Vidare hälsar Thulin att han har haft det förhållandevis bra på häktet där han tränat mycket och blivit väl bemött av personalen även om han är missnöjd över att han hållits häktad så länge utan att det finns några bevis som binder honom till det påstådda brottet.

Nordfront följer fallet och återkommer när mer information finns.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments