Bomb upptäckt i George Soros brevlåda

VÄRLDEN. På måndagen upptäcktes ett explosivt föremål i en brevlåda vid miljardären George Soros bostad i delstaten New York.

George Soros.

En av de anställda i George Soros bostad i delstaten New York hämtade paketet ur brevlådan, öppnade det men reagerade misstänksamt på innehållet. Personen placerade föremålet i ett skogsområde och larmade polisen i Bedford. En bombgrupp lät detonera försändelsen och ärendet är överlämnat till FBI, enligt bland andra New York Times.

Soros själv var inte hemma i bostaden vid tillfället.

Den ungerskfödde juden George Soros, 88, som är välkänd för Nordfronts läsare, blev en av världens rikaste personer genom en lång rad framgångsrika spekulationer i hedgefonder. Hans engagemang har sedan dess huvudsakligen varit fokuserat på att grunda och finansiera antinationalistiska och globalistiska organisationer, som exempelvis Open Society Foundations.

Soros hamnade nyligen i öppen konflikt med Ungerns premiärminister Viktor Orbán som fått folkligt mandat för att stoppa massinvandringen av främlingar till landet.

Även i USA har Soros många fiender efter att han stödde de demokratiska presidentvalskampanjerna för John Kerry (2004), Barack Obama (2008) och Hillary Clinton (2016) med miljontals dollar. Han anklagas också för att vara med och betala demonstranter mot vapenlagarna eller för aborträtten och personer som flyr från Latinamerika norrut.

Källa:
At George Soros’s Home in N.Y. Suburb, Explosive Device Is Found in Mailbox

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RokvikenJossCaesar-Aurelius_DH_Karl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Synd att det inte var han själv som upptäckte den.

_DH_
Medlem
_DH_

Japp, och att den inte gick av, givet detta.

Caesar-Aurelius
Medlem

blev en av världens rikaste personer genom en lång rad framgångsrika spekulationer i hedgefonder.

Och var fick denne jude, som var ”inspärrad i ett tyskt dödsläger” (snyft) under hela kriget, pengar nog att inleda sitt spekulerande i hedgefonder????!!

Jo, han plundrade judiska, tyska och ungerska privatbostäder på konst, antikviteter, värdeföremål, etc. för många tiotals miljoner, pengar som han sedan tog med sig när han flydde till väst.

Jo, du läste rätt, han plundrade även sitt eget folk på alla deras värdesaker.

Karl-Путин A
Medlem

Parasiter har inget eget folk. Eller snarare; hyperparasiter som parasiterar på parasiter som parasiterar på sina värddjur känner ingen samhörighet med vare sig värddjuren eller parasiterna som parasiterar på värddjuret.

För att göra en lång historia kort; han är inte ens välkommen i Israel och då ska det mycket till.

Joss
Medlem

”Upptäckt”

Rokviken
Medlem

Brukar man lämna paket i en brevlåda? Var går gränsen för hur mycket det får väga och storleken?