Bomb exploderade i skånska Vellinge på lördagskvällen

DET MÅNGKULTURELLA VÅLDET. En bomb exploderade på lördagskvällen i skånska Vellinge. Polisen som kallade in Nationella bombskyddet för att undersöka resterna av det ”föremål” som exploderat vill dock inte berätta vad det är för föremål.

Genrebild.

En bomb exploderade under gårdagskvällen vid en kontorsbyggnad i skånska Vellinge, skriver SVT Nyheter. Byggnaden blev rejält tilltygad av explosionen. Fasaden skadades liksom entrén och flera fönsterrutor krossades.

Polisen fick larmet strax före klockan 23 då polis och räddningstjänst larmades till kontorsbyggnaden som ligger på Verkstadsgatan i Vellinge.

Polisen kallade in Nationella bombskyddet för att undersöka resterna av det ”föremål” som exploderat. Man vill dock inte berätta vad det är för typ av föremål.

— Med tanke på utredningsläget så kan jag inte närmre i detalj kring föremålet [sic!], säger Katarina Rusin, presstalesperson för Polisregion Syd.

Händelsen rubriceras av polisen som allmänfarlig ödeläggelse.

Samma byggnad har råkat illa ut tidigare. I april utsattes kontorsfastigheten för beskjutning och mordbrand.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments