BLM-demonstranter fick stryk i Fort Collins, Colorado

USA. Tre personer har gripits efter att polisvänliga demonstranter hamnat i slagsmål med meningsmotståndare i Fort Collins, Colorado.

Under den polisvänliga demonstrationen ”Back the blue” i Fort Collins, Colorado, uppstod konfrontation och slagsmål mellan demonstranter och deras motståndare.

Ett filmklipp som publicerats på Twitter visar hur demonstranter ”marscherar ut” motdemonstranter ur området, men av någon anledning uppstår handgemäng vid ett grönområde mellan några villor.

Plötsligt fick motdemonstranterna stryk i ett dike, där några slagsmålsdeltagare från bägge sidor använde tillhyggen. En person som verkar vara demonstrant använde sig av en kort stång med en fastsatt amerikansk flagga, medan en motdemonstrant använde ett batongliknande föremål.

Polisen anlände efter några minuter till platsen och grep tre personer från de bägge sidorna i slagsmålet. En fjärde person är också misstänkt för någon form av brott, men greps inte.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments