Bjuda på kaffe eller visa penis – inte alltid lätt att veta vad som är rätt

Av ,
Informationskriget.se
7

MÅNGKULTUREN. En rasfrämling som dömdes för att ha blottat sig för ett butiksbiträde funderar i efterhand över om det inte istället hade varit bättre att bjuda på en kopp kaffe.

Rasfrämlingen Rexhep Xhaferi (870331-6151) dömdes nyligen till 40 dagsböter á 50 kronor för Sexuellt ofredande efter att ha blottat sig för en svensk kvinna som arbetade på en klädbutik i gallerian Emporia i Malmö.

Xhaferi hade när han handlade kläder den 26 mars 2018 tyckt att det var en flörtig stämning mellan honom och den klädbutiksbiträdet som hjälpte honom och valde därför att ha sin erigerade penis framme när hon kom tillbaks med en jacka som han skulle pröva. I ett polisförhör två veckor senare reflekterar han över att det kanske hade varit ett dåligt beslut att visa sin penis för henne och att han istället kanske skulle ha frågat om hennes telefonnummer eller bjudit på en kopp kaffe.

Svenska myndigheter har uppenbarligen tyckt att det är bra att ta in raketingenjörer som Xhaferi med tanke på att de redan har givit honom svensk medborgarskap. Nu bor han hemma hos sina föräldrar på Snöbärsgatan 15 i Malmö, är arbetslös, utan inkomst och har skulder på 30 000 kronor. Ursprungligen kom han från byn Prapashtica i Kosovo och är troligtvis alban.

Här nedanför återges ett del av polisförhöret med Xhaferi ur polisens förundersökning:

Efter att hon hade hittat ett par byxor som jag skulle prova, visade hon mig vägen till ett provrum där jag skulle testa byxorna. Jag kommer inte ihåg exakt vad hon sa eller så men det kändes som att hon flörtade med mig och jag tillbaka till henne. Jag vill beskriva hur jag uppfattade henne, men kort sagt var hon flörtig mot och jag tillbaka mot henne.

Kan det inte vara så att hon bara var trevlig för att du är kund i butiken?

Det undrade jag också för att jag undersökte om hon var trevlig eller flörtig. I samband med att jag bytte om till byxorna så stod kvinnan kvar och tittade på mig medan jag bytte om. Hon förmedlade med sitt kroppsspråk att hon ville titta på mig och det jag har mellan benen.

Sa hon någonting till dig som bekräftar att hon flörtade med dig?

Ja. Hon kommenterade att byxorna satt fint på mig och att det var rätt storlek som passade. Jag höll med och sa att ja dom passar mig. Sedan på ett flörtigt sätt så sa hon till mig ifall jag ville prova dom andra byxorna också, och vid det tillfället så var jag ganska söker på att hon var intresserad. Medan jag hade dom byxorna på mig så tittade hon på mig och jag flörtade samtidigt med mitt kroppsspråk till henne, det var i samband med de som hon frågade mig om jag inte ska prova dom andra byxorna också.

Vad hände sen då?

Jag svarade att jag bara ville bara ha det ena paret och att jag inte vill prova dom andra. Så jag frågade henne om dom hade några stiliga jackor och då bad hon mig vänta kvar i provrummet och så skulle hon hämta en jacka som hon trodde skulle passa mig.När hon kom tillbaka till provrummet så hade jag bytt om till egna kläder och hon hade med sig jacka som jag provade och stämningen fortsatte vara flörtig.

Eftersom stämningen var så flörtig tog jag fram den och visade den till henne.

Vad visade du henne?

Min penis.

Varför visade du din penis till henne?

Min uppfattning var att hon ville se min penis och därför gjorde jag det. I stunden så kändes det okej att jag skulle visa henne min penis, men det visade vara ett dåligt beslut från min sida. Efteråt när jag hade reflekterat över det så skulle jag istället ha frågat henne om hennes telefonnummer eller erbjudit henne en kopp kaffe.

Jag tyckte att det var spännande och udda och ville testa mina gränser. Det blev en sexuell fantasi som jag experimenterade med och som jag uppfattade att hon skulle vara med på det. Det var så jag tänkte.

Baserat på hennes reaktion så fattade jag direkt att hon inte var med längre och att det jag gjorde var fel. Min avsikt var absolut inte at kränka henne på något sätt. Efter hennes reaktion så mådde jag mycket dåligt. Efter hennes reaktion kom jag på mig själv att nu räcker, nu får jag sluta.

Källa:
Malmö TR B3975-18 Dom 2018-10-04

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SigridKarl-Путин ALingonetPierreAndré Devecseri Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Även om Rexhep inte hade något ont uppsåt, vad vet jag? så fick butiksbiträdet det som nästan hela Sverige vill ha och alla har röstat för i alla val i modern tid: Mångkultur. Är det konstigt att folk från helt olika kulturer har svårt att förstå varandra? Och sedan ska man dra Mångkulturen inför rätta när den ges uttryck här? Hur ska idioterna ha det egentligen? Men påföljden betalas väl av svenska arbetare så det är ingen skada skedd. Emoria förresten, stället heter Emporia men ni var kanske på väg att kalla det Amoria med tanke på att det verkar… Läs mer »

Lingonet
Medlem

Multikulturen ”in your face”!

André Devecseri
Medlem

Albaner är minst sagt ett märkligt släkte: har erfarenhet av dem både här och på Balkan (en region jag gärna turistar i)

Pierre
Medlem

Hoppas att det nästa som visas för Rexherpes är ett utvisningsbeslut med omedelbar verkan och förevig gällning.

Karl-Путин A
Medlem

Äh, vad f*n är detta? Om en före detta svensk finansminister får springa runt och ”göra en helikopter” på ett socitetspartaj utan rättslig påföljd, så måste väl en schysst albansk kille som kommit till Sverige för att rädda välfärden, trygga våra lata svenskars pensioner och laga pizza åt oss få rasta sin stolta springare i ett provrum?

Sigrid
Medlem

En svårintegrerad filur, här i Sverige bjuder vi självklart på kaffe först.

André Devecseri
Medlem

Hade förvisso varit klart bättre, men även det alldeles för påfluget i min mening då han, utifrån vad jag kan utröna ur intervjun, inte fick någon som helst personlig kontakt med henne (hans insinusation om att hon skulle varit ”flörtig” uppfattar jag närmast som att han ”såg” det han ville se)