”Bisexuell” fritidspedagog tvingade på barnen homopropaganda

KULTURMARXISM. En kvinna som arbetar på ett fritids tyckte sig höra barnen säga ”bög i negativ bemärkning” och tog väldigt illa vid sig. Hon samlade därför de små barnen för att indoktrinera dem med ”allas lika värde” och annan HBTQ-propaganda.

Bloggaren Linn Molle arbetar på ett fritids där hon uppger sig ha hört några barn säga ”bög i negativ bemärkning”. Eftersom att hon själv beskriver sig som ”bisexuell” tog hon väldigt illa vid sig.

— Jag tog åt mig på ett sätt som jag inte tror att en heterosexuell skulle ta åt sig, säger Molle och fortsätter:

— Självklart finns det heterosexuella som skulle förklara och säga att det är fel, absolut. Men eftersom jag är bisexuell tog jag det lite hårdare för det är ju lite mitt folk, om man säger så, som jag måste försvara.

Till slut ”fick hon nog” och samlade ihop barnen efter ett mellanmål för att tvinga på dem HBTQ-propaganda och lära dem ”allas lika värde”. Barnen ska ha blivit oroliga av initiativet och undrat om de gjort någonting fel. Molle hade också knåpat ihop en så kallad Prideflagga och tvingat på barnen egna åsikter genom att bland annat prata om ”olika sexuella läggningar, könsidentiteter och pronomen”.

Hon ska även ha sagt åt barnen att de sårat henne, varpå ”alla” barnen då ska ha börjat gråta ”för att de tyckte synd om henne”. Hon ska även ha skuldbelagt barnen genom att säga: ”det dör personer nästan varje dag på grund av att ni visar att det är fel med att inte vara heterosexuell.”

— I tidig ålder ska man veta att man ska inte säga “har du en pojkvän” utan “har du en partner” till exempel. För alla har inte en pojkvän, alla vill inte ha en pojkvän. Det finns flickvänner också om man är kvinna och lesbisk.

Hon satte sedan upp den hemmaknåpade homoflaggan på väggen efter att ha skrivit dit alla kulturmarxistiska påhittade ord och förklaringar hon kommit på. Hon berättar vidare på sin blogg hur hon efteråt tvingade alla barnen att skriva under på att de framöver skulle förespråka ”allas lika värde”.

”Sedan fick alla skriva under sitt namn på flaggan för att de inte kommer använda orden som står på flaggan i negativa sammanhang och att alla har ett lika värde”, skriver hon.

Molle har dessutom två egna barn hemma som hon uppfostrar i homolobbyns-anda. Hon berättar stolt på sin blogg hur hon medvetet gör de små barnen förvirrade med en förhoppning att de ska få ”en öppen syn på könsuttryck och sexualitet”.

— Det finns inte pojk- eller flickkläder enligt mig. Min son går ju i klänning, han går till dagis i klänning, går runt och handlar i klänning.

Molle uppger vidare att hennes HBTQ-samling på fritidshemmet ska ”ha gett resultat” och att barnen nu efteråt går fram till homoflaggan och frågar exempelvis vad ”icke-binär” och pronomen betyder. Vad föräldrarna till de drabbade barnen tycker om Molles ”insats” framgår dock ej.

Källor:
Barnen skrek ”bög” – Linn satte ner foten
Linn Molles blogginlägg

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
KarlAlexanderDanielSusanne StenbergLotta Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Så går det när man lägger ner dårhusen och gör om dem till ”flykting”förläggningar och ”kultur”hus.Bild på ”kontraktet” som dagisbarnen fick skriva på

https://imgs.aftonbladet-cdn.se/v2/images/62689228-6a8d-406b-a15e-8c1d2ff7bdd1?fit=crop&h=1001&w=751&s=4b2f9acaa65b1ffa6020ff0a4a7c8fc532b5ac1c

Lotta
Medlem

Skulle bli VANSINNIG om det skulle hända på mina barns dagis!!!

Susanne Stenberg
Medlem

Detta är psykisk misshandel utan dess like.

”Allas lika värde” – bara ett begrepp att få hävda massa äcklig skit.
Finns ingenting som heter allas lika värde.
Alla är inte lika värda.

Naturens lag bör vi följa, annars får vi såna där äckliga feminister som tror sig kunna styra det naturliga till något katastrofalt .

Att den låter sin son gå i klänning då det icke finns pojk och flick kläder..
Såna individer är en fara för samhället.

b¤d
Medlem

Vidriga varelse.
Deportation till en gruva i Sibirien där denne kan tjattra om ovanstående tills hon stupar. ”Bara” här i Sverige, skulle vilja se den här defekta människan propagera för detta i något arabland eller Ungern. :-)

Alexander Vikstrom
Medlem

Samma eländiga medlöpare som slabbat ner slussen`s Tunnelbana i Stockholm.

Karl-Путин A
Medlem