Bindefeld bjuder svenska kändiseliten på firande i Tel Aviv

KULTURMARXISM. Festfixaren Micael Bindefeld firar sin 60-årsdag med att bjuda svenska kändiseliten på specialchartrat flygplan till Tel Aviv.

På sant kulturmarxistiskt maner var Herngren iförd en kvinnlig flygvärdinneuniform. Skärmbild: Instagram.

Micael Bindefeld fyller jämnt och har bjudit med sig i stort sett hela den svenska kändiseliten till en stor 60-års fest i Tel Aviv i Israel, ett land som den judiske festfixaren säger sig ”älska” och ”vill visa för de personer han tycker om”.

Medan vanliga människor uppmanas att inte flyga, så chartrar eliten ett helt flygplan när det är dags för fest. På Bindefelds specialplan trängdes politiskt korrekta skådespelare, artister, politiker och andra ”celebriteter” som även får uppehället betalt. Mona Sahlin, Ebba Busch Thor (KD), Ulf Kristersson (M), Nyamko Sabuni (L), Camilla Läckberg, Jonas Gardell, Tomas Ledin, Carola, Lena Philipsson, Charlotte Perelli, Pernilla Wahlgren och många fler är bland de inbjudna.

I kabinpersonalen ingick bland andra Sofia Wistam och Måns Herngren. På sant kulturmarxistiskt maner var Herngren iförd en kvinnlig flygvärdinneuniform.

”När @micaelbindefeld fyller 60 firas det såklart med eget chartrat flygplan De Lux, med snyggaste kabinpersonalen i stan!” skrev Pernilla Wahlgren på Instagram där en av kommentarerna löd ”Ni festar medan Israel massmördar kvinnor och barn… Jag hoppas ni sover gott om nätterna”.

De flesta i sällskapet bor på lyxhotellet Jaffa, där rummen kostar minst 5000 kr natten, under firandet som pågår från onsdag till söndag.

— Programmet är hemligt. Vi ska se mina bästa och hemliga ställen. Och också en del klassiska saker som förintelsemuseet Yad Vashem och Västra muren i Jerusalem, säger Bindefeld.

Bindefeld är ”gift” med en annan man, Nicklas Sigurdsson. De har även ett barn som är fött av en surrogatmamma i USA med en hemlig biologisk far.

År 2014 grundade han ”Micael Bindefelds stiftelse till minnet av Förintelsen” som ger stipendier till olika projekt som håller ”minnet av Förintelsen levande”.

Källa:
Bindefelds gigantiska 60-årsfirande i Tel Aviv

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
8 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
Peter
9 månader sedan

Vidrigt!

Fredrika
Fredrika
9 månader sedan

Låter som ett klassiskt judiskt evenemang! Undrar om Greta AB vågar öppna munnen efter detta klimatvidriga överklassäventyr. Men hennes besättningar till/från USA flyger ju också fram och tillbaka över Atlanten, så hon stödjer kanske sina kommunistvänner på festen i Tel Aviv. Och vad ska hända med antisemiten Wahlgren? Är ADL informerade om hennes hatspråk? Något måste göras åt politiker- och judehatet! Ja, ni glömmer väl inte att bögen Micael Bindefeld är jude? Men det är kanske självklart på grund av dessa omständigheter?

nordbo
nordbo
9 månader sedan
Reply to  Fredrika

Ursäkta.. men Greta ”stödjer” nog inte så mycket..om inte manuset säger vad hon ska stödja.
Finns inget Greta AB – benämn Företagen/PR-byråerna omkring henne istället.

Rokviken
Rokviken
9 månader sedan
Reply to  Fredrika

Klimatgretan vill numera rädda bankerna. Allt hänger ihop.

nordbo
nordbo
9 månader sedan

herngren är väl förmodligen den som har mest tätt mellan sedlarna i det sällskapet.Men det betyder ingenting dit han är på väg nu – på med förnedringen så får du behålla dina (((konton)))…eller han måste ha varit olydig,och följt sin egen väg lite för mycket,därav bestraffningen..? (regisserade för lite av något,som de inte var nöjda med)

Kicki Danielsson (((sång))) ”at the border” räckte inte för denna resa ,men boomers köpte väl kanske låten ändå..?…nja,det var nog en engångssumma.

Tomas Ledin..? är det hans köp av mer kulturmärkta byggnader som ska omvandlas till annat då ..?

Rokviken
Rokviken
9 månader sedan
Reply to  nordbo

Tomas Ledin, känd för artister mot nazister.

Lotta
Lotta
9 månader sedan

Blä. Vad mig anbelangar så kan de gärna stanna kvar i Israhell för gott..

Påläst
Påläst
9 månader sedan

Hoppas att de störtar.