BILDBEVIS: Kungälvs-Posten skrev upp antalet ”goda krafter” från 200 till ”närmare tusen”

KUNGÄLV. Under gårdagen samlades ”närmare tusen personer” av de så kallade goda krafterna i Kungälv. Nordfront var på plats och fotade alla mötesdeltagare.

Under gårdagen höll vad Kungälvs-Posten kallar ”de goda krafterna” ett möte vid Fästningsparken i Kungälv. Det är ett möte som enligt Kungälvs-Posten arrangeras av ”vanliga Kungälvsbor” som av någon anledning inte vill framträda med namn. När Nordfront genom offentlighetsprincipen beställde ut polisansökan visade det sig att det hela arrangeras av Thomas Alpner (M), vice ordförande i kommunfullmäktige.

Nu när väckelsemötet har ägt rum skriver Kungälvs-Postens skribent Charlotte Gad följande:

Närmare tusen personer kom för att manifestera för demokrati, kärlek och allas lika värde i Fästningsparken på torsdagskvällen.

Men det var inga tusen personer på mötet utan snarare 200. Medräknat den inhyrda kören och musikkåren, förmodligen betald via kommunfullmäktige, kan det möjligtvis ha varit 250 personer på plats.

Då Nordfronts reporter hade på känn att Kungälvs-Posten skulle skriva ännu ett Fake News-reportage såg denne till att ta en bra bild över samtliga deltagare. Se bildbeviset nedan:

Klicka för större bild. Foto: Nordfront.se.

Att mainstream-media kraftigt överdriver antalet för ”de goda krafterna” är vida känt, men att femdubbla antalet bör vara i närheten av något slags rekord. Detta säger en hel del om Kungälvs-Postens trovärdighet och objektivitet.

Källa:
Goda krafter manifesterade för medmänsklighet och kärlek

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
7 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sverker
Sverker
1 år sedan

Matte är inte dessa jubeldårars starka sida. Inte i samma bedrägeriklass som ”de utvalda”, som får allting till 6 miljoner, dock.

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan
Reply to  Sverker

Om kartan och verkligheten inte stämmer överens så är det kartan som gäller, eller som ”förintelseöverlevare” brukar uttrycka det när de ljuger som en häst galopperar: ”För mig var det verkligt.”

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan

Bara 200 personer ställde upp för världens högsta våldtäktssiffror, västvärldens sämsta skola, EUs lägsta tillväxt och sämsta pensionsprognos, 60-70 multikriminella blatteghetton dit polisen inte vågar sig och världens flesta brända bilar – det finns ett visst hopp om kungälvsborna :)

Per
Per
1 år sedan

En välkänd trend hos Bonnier/monopolmedia att halvera motståndsrörelsens siffror, samtidigt som man minst tredubblar våra ”motståndare”.

Gunnar
Gunnar
1 år sedan

Kungälvsposten gör liksom annan lögnmedia. Borde fan vara straffbart att som media ljuga så här ogenerat.

Harald Bafast
Harald Bafast
1 år sedan

I godhetens namn är det mesta tillåtet :)

Lingonet
Lingonet
1 år sedan

Det kan bli sådär av LSD liknande preparat.