Bilbränder på flera håll i Sydsverige under natten

MÅNGKULTUREN. Räddningstjänsten i Sydsverige har under natten mot måndag fått in flera larm om bilbränder på flera olika platser.

Arkivbild.

Strax efter 22-tiden under måndagskvällen fick räddningstjänsten i Sydsverige in ett larm om en brand på Sockervägen i Åkarp där man sedan fann två helt utbrända bilar.

Vid midnatt kom ett larm in om en brand på Vallgatan i Vellinge där någon hade tänt eld på en husvagn, vilket har rubricerats som mordbrand då det kunnat befinna sig personer i husvagnen.

— Okända gärningsmän har satt fyr på en husvagn. Man har tänt fyr på husvagnen utan att veta om någon person var inne i den och en husvagn är ändå klassad som bostad, därav rubriceringen, säger Kim Hild, informatör vid polisens ledningscentral.

Strax efter midnatt kom ett larm in om en brand på Grönevångsvägen i Halmstad där flera bilar på en parkeringplats satts i brand. Nio bilar totalförstördes i branden och det förekom även en spridningsrisk till ett bostadsområde som ligger just intill men som brandkåren lyckades förhindra.

Under natten elhärjades även en bil i Onneby i Blekinge och en bil i Helsingborg sattes också i brand, samt ytterligare en bilbrand ägde rum i Vellinge vid 03-tiden.

Ingen person uppges ha gripits efter bilbränderna.

Källa:
Sydsverige eldhärjat – flera bilbränder under natten

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

14 Kommentarer till "Bilbränder på flera håll i Sydsverige under natten"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Hela Swe brinner ju.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Jepp, och det är i vanlig ordning ”de utvalda” som står bakom det hela. Eller?

Kaliber
Gäst
Nybörjare
Kaliber

Jews Behind White Genocide:
https://youtu.be/R5b-IOVKtlM

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Invällarna som åstadkommer detta borde brännas på bål

Död åt islam!
Gäst
Nybörjare
Död åt islam!

Absolut! Det är det minsta man kan fordra.

Pierre
Gäst
Nybörjare
Pierre

Mycket blatteskatt blir det. Kulturmarxister borde hängas högt, gojpack.

Mr Svensson
Gäst
Nybörjare
Mr Svensson

Undrar varför inte snut j-a tar och arresterar dessa galna apajävlar ! Men då skulle det troligtvis bli upplopp , så dom vågar väl inte ! Fattar inte hur fega kräken är .

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Kod 291

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Ja nästa steg är väl inbördeskrig om den här utvecklingen med en handfallen korrupt poliskår och en lika feg och korrupt maktelit.

Black Knight
Gäst
Nybörjare
Black Knight

Lagändringar behövs! Minst 2års fängelse och ovillkorligt livstids utvisning, indragning av medborgarskap/uppehållstillstånd, utan pardon, för anlagd brand. Anlagd bilbrand ska också räknas som Mordbrand! Husvagn/husbil etc som grov mordbrand, hus och annat hem, ska räknas som synnerligen grov mordbrand. Om någon avlider eller skadas svårt i bränderna, alltid minst livstids fängelse, indraget medborgarskap etc och livstids utvisning utan undantag!

Morningstar
Gäst
Nybörjare
Morningstar

Man borde utvisa alla klaner utom en nyckelperson från varje klan som man håller inlåst som gisslan. Som säkerhet att att klanens medlemmar inte reser tillbaka till Sverige igen. Exempelvis klanledarens favoritson. Som kommer hängas om så en enda av deras medlemmar åker fast i Sverige igen.

Jonny99
Gäst
Nybörjare
Jonny99

Jag kan förstå dom som bryter sig in och stjäl stereo slutsteg även däck! Men varför förstöra hela fordonet! Alla drabbas ekonomiskt och miljö mässigt!

Jonny99
Gäst
Nybörjare
Jonny99

Integration! Ett av satans påfund.

Fuckthiscountrysideways
Gäst
Nybörjare
Fuckthiscountrysideways

Och shomrim stod och tittade på som vanligt och va rädda för att bli kallade raaaaaaasssssiiissster…

wpDiscuz