Bevisningen mot den mordmisstänkte 35-åringen har stärkts

BROTT. Obduktionsrapporten är klar och det är nu bekräftat att man har hittat DNA från den mordmisstänkte 35-åringen som kan knytas till Lisa Holms kropp. Åklagaren har nu begärt förlängd åtalstid fram till och med i slutet av september.

Den fullständiga obduktionsrapporten är klar och bevisningen mot den mordmisstänkte 35-åringen har stärkts ytterligare. Nu är det bekräftat att man har hittat DNA från 35-åringen som kan knytas till Lisa Holms kropp. Bland annat har man funnit blodspår från mannen.

— Den styrker vad vi redan trodde oss veta. Därmed är bevisläget ännu bättre, berättar åklagare Lars-Göran Wennerholm.

Wennerholm vill inte gå in på några fler detaljer kring vad som framkommer i obduktionsrapporten eller vart man har funnit 35-åringens DNA, det på grund av utredningstekniska skäl.

Wennerholm har begärt förlängd åtalstid och en ny häktningsförhandling sker förmodligen under tisdagen. Wennerholm har begärt att 35-åringen ska omhäktas fram till den 22 september och förhoppningen är att förundersökningen ska vara klar tills dess.

Källa:
Åtal dröjer i Lisa Holm-fallet

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

17 Kommentarer till "Bevisningen mot den mordmisstänkte 35-åringen har stärkts"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
bavaria
Gäst
Nybörjare
bavaria

fortsatt show om Lisa(som aldrig fanns-finns)
lisa lyckades bara få till ett YouTube konto 14 dagar innan försvinnandet.
De flesta i hennes ålder har FB+ många andra

Bonnier's Lejda Mördare
Gäst
Nybörjare
Bonnier's Lejda Mördare

Den mest logiska kopplingen till varför detta fått så mycket tid i viss media, verkar än så länge vara vissa NATO-övningar på svensk mark. Undrar bara hur mycket 10+ år av fortsatt media-förvirring, kring fallet om Palme, användes för att täcka över många globala, samt interna händelser.

Realistisk Person
Gäst
Nybörjare
Realistisk Person

Hon hade Instagram.

A
Gäst
Nybörjare
A

LOL – jag har inget FB, alltså finns jag inte. Lägg av nu, det heter ”Corgito, ergo sum” – ”jag tänker, alltså är jag”.

Eftersom du bavaria inte tänker, så finns du inte. Du är ett självgenererande spamvirus.

Timpan
Gäst
Nybörjare
Timpan

Lisa med stort L, Är Du Blåst i skallen?

Timpan
Gäst
Nybörjare
Timpan

till Bavaria Längst upp

På Lisas "tillhörigheter"...
Gäst
Nybörjare
På Lisas "tillhörigheter"...
…och inte kroppen, som SvT påstod i den artikel som Nordfront hänvisade som källa. Enligt Aftonbladet: http://unvis.it/www.aftonbladet.se/nyheter/krim/article21311832.ab Dna på Lisas tillhörigheter ”Och i veckan fick de en viktig pusselbit från Nationellt Forensiskt Center, tidigare SKL – blod från den misstänkte har hittats på Lisa Holms tillhörigheter. Det, menar åklagaren, binder 35-åringen vid brottet. – Jag har begärt förlängd åtalstid till den 22 september, och då räknar jag med att väcka åtal mot honom. Polisen har fick i måndags också obduktionsprotokollet och vet nu hur Lisa Holm dog. – Det är självklart en viktig del i utredningen att veta hur hon… Läs mer »
Dags att häva yppandeförbudet
Gäst
Nybörjare
Dags att häva yppandeförbudet

”Inför omhäktningsförhandlingen mot 35-åringen som misstänks för mordet på 17-åriga Lisa Holm – nu går advokat Inger Rönnbäck till ett verbalt generalangrepp mot polis och åklagare.

– Jag har en oro över att man i inledningsskedet inte har agerat tillräckligt professionellt, säger hon till GT – och tillägger:

– Jag är rädd att man har släppt viktiga spår. I så fall kan det här bli ouppklarat.”
http://unvis.it/www.expressen.se/gt/oro-infor-haktningen-i-lisa-holm-fallet/
”I värsta fall kan det bli så. Det här har gått till på något annat sätt än vi vet. Det kommer att visa sig när allt lyfts fram i dagern med allt större tydlighet.”

Vem i hela världen ska man tro på
Gäst
Nybörjare
Vem i hela världen ska man tro på

”Enligt åklagaren har den misstänkte under förhandlingen delvis lämnat förklaringar till hur hans blod hamnat på Lisa Holms tillhörigheter.
– Men jag går inte in på några detaljer, säger Lars-Göran Wennerholm.
Vidare understryker han att de DNA-spår som binder 35-åringen finns på hennes tillhörigheter, INTE HENNES KROPP.
– Det är en missuppfattning.”

by Pia Svensson GP 9:21 AM
http://live.gp.se/Event/Haktningsforhandling_268_Lisa_Holm-mordet

Sveriges arbeten till Sveriges medborgare
Gäst
Nybörjare
Sveriges arbeten till Sveriges medborgare
GW Person vill nog inte se att det är arbetaren Nerijus som är mördaren, då spricker bilden av att det är bra med arbetskraftinvandring och är gott att vi låter baltländernas regeringar få arbeten till sitt folk på svenska arbetares inkl. Lisa Holms bekostnad. I sionistiska Aftonblaskan har en skrivit om personutredningen av Nerijus, utan att fatta att eftersom han nekar att mördat Lisa även är kapabel att neka till allt annat och därför framstår som en hederlig Litauson. Så eftersom han nekar till mordet, varför skulle han inte också neka till porrintresse, pillerknapring (lugnande)och amfetaminpreparat conserta/ritalin eller amfetamin, som… Läs mer »
Patriot
Gäst
Nybörjare
Patriot

Nu får du ändå ge dig börjar bli pinsamt med överdrivna konspirationsteorier. Finns flertalet instagramvideor från när hon var vid liv.

Arne Strand
Gäst
Nybörjare
Arne Strand

Om vi hade haft ett nationalsocialistiskt norden hade brott som dessa aldrig skett!

Länge leve nationalsocialismen!

Arne Strand.

Sveriges arbeten till Sveriges medborgare!
Gäst
Nybörjare
Sveriges arbeten till Sveriges medborgare!

Jo det hade kunnat hänt även i ett nationalsocialistiskt styrt Sverige.

Ehuru risken att det händer skulle förebyggts, till skillnad från nu när sionistisk våldsromantiserande massmedia där vita skadar vita påverkar människor och i kombination med potenshöjande droger, alkohol och psykofarmaka som kan ge aggressivitet som biverkning och i synnerhet med alkohol även i mindre mängd.

Timpan
Gäst
Nybörjare
Timpan

Alldeles Rätt Arne! Förr Tvekade Du inför Nationalsocialism, men Nu….Nu är Det Andra Bullar

Sveriges arbeten till Sveriges medborgare!
Gäst
Nybörjare
Sveriges arbeten till Sveriges medborgare!

”Det bör gå att få statistik från Staten hur många tusen arbeten de givit andra länders folk än de svenska, och hur mycket staten tjänade på det.”

Statens länstrafik har anställt negrer för städning.

Men jag syftade på antalet tusen från baltländerna som ges våra arbetsmöjligheter endast för att de kräver mindre i lön och det kostar mindre att försörja sig i baltländerna.

Svenskar ska ha Sveriges arbeten!
Gäst
Nybörjare
Svenskar ska ha Sveriges arbeten!
Det ryktas ju om att Lisa Holm skulle va misshandlad i ansiktet bruten käke, styckad och att underlivet förstörts för att ta bort DNA-spår, någon arm eller ben borta, bruten nacke eller ryggrad. Kan det va därför det är ett sånt extremt yppandeförbud? Är yppandeförbudet ett sätt att se till så att svenskar fortsätter vilja anställa balter, det är ändå en miljardvinst för stora företag och även privatpersoner anställer ju balter. Vad jag menar är att skulle vi fått veta skicket hon hittats i skulle vi påminnas om det hela den här sommaren varje gång vi ser de privata och… Läs mer »
Sveriges arbeten till Sveriges medborgare!
Gäst
Nybörjare
Sveriges arbeten till Sveriges medborgare!
”Dna-utbyte med Polen och Litauen 19 december 2014” ”Polen Vid sökningen mot Polen erhölls sammanlagt 46 träffar. Polen fick 12 spår-person-träffar och Sverige fick 29 stycken. Vi fick också 5 spår-spår-träffar. Av de totalt 46 träffarna har 34 träffar godkänts och redovisats till de svenska polismyndigheterna och Tullverket. 11 av träffarna var så kallade falska positiva träffar och redovisades därför inte. Falska träffar innebär att träffarna inte blir godkända vid granskning, exempelvis på grund av att de inte uppfyller kravet på en fullt överensstämmande profil. 23 av de svenska spåren träffade mot person i Polens dna-register. Av dessa spår var… Läs mer »
wpDiscuz