Besparingar tvingar Aftonbladet att lägga ned sin samhällsredaktion

SLASKMEDIA. 50 tjänster skall bort från Aftonbladet, enligt Expressen kommer därför hela Aftonbladets samhällsredaktion läggas ned.

Aftonbladet tvingas att spara 100 miljoner kronor. Därför skall 50 tjänster bort från tidningen. Detta eftersom att hela mediekoncernen Schibsted har nedåtgående annonsintäkter. Expressen har fått uppgifter om att  omstruktureringen kommer innebära att samhällsredaktionen kommer att försvinna från tidningen. Allmänredaktionen kommer därför att behöva fylla det tomrum som uppstår. När Expressen kontaktar den biträdande redaktören Eric Rosén för en kommentar väljer han inte att bemöta frågorna utan meddelar att omorganisationen kommer att förhoppningsvis vara klart i slutet av juni och kan först då ge besked.

Eric Rosén har tidigare haft hand om den vänsterinriktade nätsajten Politism som inte var populär nog och därmed fick läggas ned.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
5 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Hjelm
Jan Hjelm
12 dagar sedan

Hoppas att de inte avskedar Anders Lindberg. Han kan få mig att gapskratta varje gång han skriver något. Han är en mästare i att positionera sig precis tvärtemot vad sunt förnuft sägeri varje samhällsfråga.

Lotta
Lotta
12 dagar sedan

Trevliga nyheter!

Sverker
Sverker
12 dagar sedan

Detta måste firas. Ändå bättre, fast det inte syns lika tydligt, är att råttorna nu kommer att bli desperata när de till slut hajar att de kommer att offras som de får de är. Slickat judearsel till ingen nytta!

Slipsen
Slipsen
11 dagar sedan

Oj vad tråkigt för en sådan objektiv och kunnig redaktion(speciellt samhällsdelen)!
Sanning, stavning och att vara politiskt neutral är ju andra områden Aftonlögnen är känd för att bemästra också.
Inse att fler och fler inte vill läsa eran tillrättalagda, kulturmarxistiska blaska!

Peter
Peter
10 dagar sedan

Vem behöver ”lönnmörda” journalister när dom gör ett så gott jobb själva med sitt självmord!?
😋
När ska dom förstå att Folket är spy-less på att läsa sionistiskt vinklade hatlögner?
ALDRIG är det enkla svaret, inte så länge det är utomeuropeiska Anti-vita intressen som styr och äger mediahusen!!!