Bernie Sanders lanserar ny kampanjfilm: ”Stolt över att vara judisk”

USA. Inför det amerikanska presidentvalet 2016 försökte Bernie Sanders tona ned sin judiskhet. Nu lyfter han fram densamma när han återigen kandiderar för presidentposten.

Den demokratiske presidentkandidaten Bernie Sanders har släppt en ny kampanjfilm där han säger att han är ”väldigt stolt över att vara judisk” och att han ”ser fram emot att bli den första judiska presidenten i landets historia”.

I den 2,40 minuter långa kampanjfilmen intar Sanders en offerställning på grund av ”den växande antisemitismen” i landet, vilket man anklagar Donald Trump för.

Men antisemitism är inte fel för att det är rasistiskt utan för att det helt enkelt inte är projudiskt. Att vara rasistisk mot vita är okej enligt samma kampanjfilm. I kampanjfilmen säger en judinna bland annat att det är bra att judar byter ut den vita befolkningen samtidigt som samma kampanjfilm talar om hur viktigt det är att vara judisk.

”I Charlottesville ropade de ”judar ska inte få byta ut oss”. Att då ha en jude som bokstavligen byter ut dem skulle vara så tillfredsställande”, säger hon.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
HaraldKlausPeterPatrik Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Patrik
Medlem

Vidrig jävel den där sanders.

Peter
Medlem

Vidrigheten har inga gränser!

Klaus
Medlem

Den enda sanningen: han är jude. Annars är han stolt att vara lögnare, bedragare, parasit, krigshetsare …

Harald
Medlem

Häpnadsväckande. Att Sanders som haft stöd hos många vita vågar ha en sån reklamfilm. Är det för att blidka massmedierna eller AIPAC eller ADL? Jag fattar inte. Hur kan dom vinna på att alla presidentkandidater säger att dom vill byta ut dom vita? Verkar vara en folkmordskonspiration . Eftersom båda partier och alla kandidater tar emot judiska kampanjpengar. Ruggigt att dom kör antivita kampanjer så här. Liknar antipalestinierretoriken i Israel. Ett par procent av väljarkåren är judisk. Knappast vänder sig Sander till judiska väljare med filmen. Snarare till George Soros och andra judiska finansiärer. Hoppas han förlorar vita röster på… Läs mer »

Harald
Medlem

Är det sant förresten att Bernie skulle bli första judepresidenten eller räknas inte kryptojudiska? Bara själv deklarerade judar. ?