Benjamin Netanyahus son spred antisemitisk mem

ISRAEL. En av Benjamin Netanyahus söner har hamnat i blåsväder efter att ha postat en antisemitisk mem på Facebook.

Yair Netanyahu är son till Benjamin Netanyahu, Israels premiärminister och ledare för högerpartiet Likud.

Förra månaden fick Yair uppmärksamhet i media då han efter Charlottesville sa att antifascister och black lives matter-rörelsen i USA är ett större problem än ”nynazister”.

I lördags hamnade Yair åter i rampljuset efter att ha postat en mem på Facebook som anses vara antisemitisk. Memen framställer juden George Soros som en mästermanipulatör som kontrollerar rymdödlorna som i sin tur kontrollerade en frimurarjude innan hierarkin avslutas med tre israeler som Yair uppenbarligen ogillar. Karaktärerna i bilden som Yair postade har den populära ”Happy Merchant”-bilden som kropp.

Skärmdump från Facebook.

Trots att den vite nationalisten och judisk makt-kritikern David Duke twittrade positivt om bilden kände sig Yair, som tjänstgjort inom IDF:s PR-enhet, nödgad att ta bort den från Facebook efter att andra kritiserat honom för publiceringen.

Källa:
Soros and Reptilians Controlling the World: Yair Netanyahu Posts Meme Rife With anti-Semitic Themes

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

38 Kommentarer till "Benjamin Netanyahus son spred antisemitisk mem"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
CNC
Gäst
Nybörjare
CNC

Oj! En Jude som talar sanning!

fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Benjamin kanske inte kunde ”skjuta skarpt” producera barn pga inavel dy,l! Utan råkade adoptera en arisk pojke!? Tål att tänka på.

Jochen
Gäst
Nybörjare
Jochen

Benjamins fru är vit konvertit, har jag för mig.

fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Minsann man lär sig något nytt varje dag!

orca the striker
Gäst
Nybörjare
orca the striker

Nej hon är judinna på riktigt tyligen i blodet. ”Her father, Shmuel Ben-Artzi, was a Polish-born Israeli Jewish educator…”

Allan
Medlem
Nybörjare

Det är så att juden vet att den inte kan ”goiym knows shut it down” helt och hållet, då ändrar den fokus från hela den judiska rasen som är bevisat antivit (utkastade 359 ggr. visar det), till judiska individer som ärkejuden Soros som är så uppenbar att den som missar den juden är både blind och hjärndöd, Soros är ju så gammal att han ändå självdör snart.

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Ja, hur många hjärtransplantationer gjorde inte David Rockefeller?
https://www.youtube.com/watch?v=QBaOmjbWj4A

Allan
Medlem
Nybörjare

”hjärttransplantation” han var väl bara inne och bytte filter och olja i maskineriet, juden Kurzweil har väl sett till att de är cyborger för länge sedan. 1/4 fästing, 1/4 blodigel, 1/4 virus, 1/4 apgunga.

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Rätta mig om jag har fel:)
En organism som består av såväl biologisk vävnad som syntetiska delar. I detta fall fästingar, blodiglar, virus och dåligt ditsatta sladdar.
Källa: Wikipedia.

Allan
Medlem
Nybörjare

Rent principiellt korrekt, fast de oorganiska delarna är för funktion något mer avancerade än ”sladdar”, kolla upp juden Ray Kurzweil också så ser du.
”Transhumanismens förespråkare”.

Apgunga var ju ett namn Citroën 2CV hade i folkmun, Citroën grundades av en jude.

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Apgunga kan tydligen betyda olika saker. En elektriker kallade lösa sladdar hängandes i en taklampan för detta. Kollade också på nätet och att Citroên Cv2 kallades för apgunga. Visste jag inte. Men däremot har jag erfarenhet av att köra en en padda och den kändes inte så kul. Den neg så förskräckligt så det måste ha varit något fel på hydrauliken.

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Sex stycken har jag för mig gubben hann med innan han kastade in judehandduken. Undrar hur frivilliga hjärtdonationerna var i verkligheten.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Så här kände Yair Netanyahu:

Det är jobbigt att leva i en livslögn jämt. Ibland måste man få tala sanning, för att stå ut.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Ungefär som en pundare som måste ta nedåttjack ibland för att orka med sitt enda intresse i livet?

orca the striker
Gäst
Nybörjare
orca the striker

Men vissa judar klarar enkelt av att leva i en livslögn från början till slut.

_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_

Judarna är de som bäst av alla vet att de ”antisemitiska fabrikationerna” och allt vad de kallar det är helt sanna. Judarna är människor (eller snarare råttor) som dessa! Därför är det inte så konstigt att en jude medger detta när han vill ventilera sig mot en politisk motståndare.

studerande
Gäst
Nybörjare
studerande

Du har rätt i svenska akademins ordlista står.jude=råtta.

fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Det kan du ge dig på!

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Oj, så ser min bild av verkligheten ut också.
Man skulle kunna använda den bilden i svenska förhållande också om man byter ut ansiktena.

Daniel
Gäst
Nybörjare
Daniel

Enligt Andrew Anglin så är han säker att Yair personligen inte tog bort memen utan att (((cuckbook))) gjorde det. Den låg uppe i några dagar.

Anglin har vart på Israelisk TV och försvarat Yairs handling. Notera, handling.

Yair verkar vara en Jude med självinsikt och ser vart hän det barkar vad gäller the greatest ally Israel.

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf
Det kan vara så att nationalsocialister bedömer saken korrekt när de nyanserat reflekterar att många judar avskyr globalister. Då tänker jag på globailster som Bonniers med Wolodarski och liknande. Det judiska folket som hör till Europas historia like mycket som andra folk (att européer ofta utan att brytt sig gett dem för mycket inflytande kan inte judarna rå för, jag tror de flesta av oss skulle bara tacka och ta emot). Nu har judarna ett eget land Israel och jag anar att det därför kan komma en stund då de israeliska judarna förstår nationalister i andra länder, vänligen uteslut inte… Läs mer »
fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Att Europa givit dom makt tycker jag inte stämmer,utan att vi har inte insätt faran med deras monopol och bulvan system.

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf

Tack för viktig replik. Det är just den frågan om bör utredas, jag är öppen för båda alternativ. Jag har en god tysk vän från Bayern som förklarat hur rädda judarna är för oss normala, alltså inte är omskurna, de är rädda vi ska dra ner kalsongerna på dem och säga ”titta på snoppen”. Omskärelsen är fruktansvärd, den judiska majoriteten binds som boskap till den judiska eliten som utnyttjar deras rädsla till att tjäna eliten som har pengar, alltså att ty sig till den penningstarka eliten för att få skydd.

fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Israel har obligatorisk värnplikt och Netanyahus son vägrade! Och vägrar man där så får man sitta av tiden i fängelse, men han slapp det! Snacka om korruption inom korruptionen! XD

Skaparglädje
Gäst
Nybörjare
Skaparglädje

Kreativt.

Herman
Gäst
Nybörjare
Herman
Rätt ordning/följd på bilden ska vara: Reptilians -> judiska eliten -> frimurarna -> politiker/företagsledarna/industriledarna/media/organisationsledarna Dessa s k reptilians verkar inte alls komma från ”rymden” (avledande disinfo avsett att få det att låta ännu knäppare), utan verkar ha utvecklats här på Jorden jämte människan. De verkar ha utvecklat biologiska formskiftningsegenskaper (likt en del bläckfiskar faktiskt har, youtube-sök octopus camouflage, man tror knappt sina ögon), och samarbetar med den judiska eliten och verkar ha så gjort sedan 2000-4000 år f.Kr tillbaka i tiden, då judarna uppehöll sig i Mesopotamien (man har t ex hittat märkliga figurer/figuriner/statyer i Mesopotamien från den s k… Läs mer »
Massimo
Gäst
Nybörjare
Massimo
Man undrar ju varför Netanyus son postar detta för? Som Netanayus son så borde han väl ha viss insyn rörande detta ev samarbete, och frågan är då om han faktiskt har insett att det kanske inte är så smart i längden att som folkgrupp ägna sig åt att faktiskt bereda vägen till global makt åt en annan intelligent art. Sin fiendes (arierna + alla andra folkslag på Jorden) fiende (reptilians) är kanske inte alltid ens ”vän”, har han kanske insett? Och om han då har insett detta, så kanske han, i egenskap av offentlig känd profil, vill få andra att… Läs mer »
kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Ett exempel på levande trollande garnnystan:)

Ronald Stiffler
Gäst
Nybörjare
Ronald Stiffler

Det här är ju intressant alltså.
Men det är ju klart egentligen så att det borde finnas judar som faktiskt genuint vill världen väl, men det är ju inte utan att man blir misstänksam och undrar vad de har på gång när man ser detta. :)

fastloaded
Gäst
Nybörjare
fastloaded

Möjligt men har aldrig hört talas om det! Det kommer falla en friande dom på torsdag där Leif Silbersky har fått en mordmisstänkt friad från mord! Så om det finns en jude som vill folk väl så är det ingen jude!

jostein2
Gäst
Nybörjare
jostein2

Soros vill utrota Israel också. Jag tror att Israel i mångt och mycket representerar de judar som vill bli ett normalt territoriellt folk. Medan Soros är representativ för mer traditionellt internationalistiska judar. Därför är det märkligt när människor demoniserar ”sionismen”.

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf

Soros och den judiska eliten/frimurarna tror att Salomos tempel är världens finansiella system och att Israel måste förstöras för det är fel fokus för de 2% elitjudar som menar att bygga upp Salomos Tempel skall göras som ett finanssystem och icke som ett tempel i Jerusalem. Sången av den sympatiske juden Leonard Cohen”First we take Manhattan then we take Berlin” har ett magnifikt intressant poetiskt symbolspråk för den som är intresserad
https://www.youtube.com/watch?v=JTTC_fD598A

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf

Se mitt inlägg nedan men låt mig påpeka att jag finner din formulering ”Jag tror att Israel i mångt och mycket representerar de judar som vill bli ett normalt territoriellt folk” som exceptionellt intressant, viktig, spännande och värd att reflektera över. När judarna blir ett normalt territoriellt folk så riskerar handelsdiasporan att försvinna och förlora sina enorma förmögenheter. Om det är så så kommer vi till den omvälvande insikten att nationalsocialismen bör ha en positiv attityd till Israel – vilket vore en katastrof för den judiska eliten. Detta är något för NMR:s ledning att fundera på under åren som kommer.

JustDet
Gäst
Nybörjare
JustDet

Huvudet på spiken

Blond och skön
Gäst
Nybörjare
Blond och skön

(((PewDiePie))) kunde väl ansluta sig till dessa. Han sägs ju vara kvartsjude…

AYY LMAO
Gäst
Nybörjare
AYY LMAO

”mem”? Kom igen nu nordfront det kallas mejmej

Boulder Dash
Gäst
Nybörjare

Högersionister som Netanyahu fattar såklart att när anti-semitiska vänsterglobalister som Mona Sahlin och Margot Wallström har förintat Sverige är det Israels tur att drabbas av mångkultur.

Theodor Morell
Gäst
Nybörjare
Theodor Morell
Hur blir det om väggarna i Frankrikes nationalförsamling inte räcker till? Tänkte på hur begreppen ”höger” och ”vänster” uppstod. Eller för de som vill gå in och kasta ut alla i Frankrikes nationalförsamling eller dess motsvarigheter både till höger och vänster. Ingen i den församlingen eller dess motsvarigheter verkar ju vilja förhindra negoriseringen/kalergiseringen. Vad det gäller påstådda invasionsplaner mot öst i Mein Kampf så tycker jag inte det framgår att det klart skulle vara några invasionsplaner mot öst. Dock så verkade de peka mer på Frankrike, fast i en omtanke att det ej ska skulle negroiseras. Det fanns väl för… Läs mer »
wpDiscuz