Benjamin Netanyahu: ”Afrikaner värre hot mot Israel än terrorism”

SIONISM. Utan Israels stängsel mot Egypten skulle landet vara ”ett öppet mål för terrorister, eller ännu värre – afrikanska infiltratörer”. Detta fastslog Israels premiärminister Benjamin Netanyahu nyligen under ett tal på Negev-konferensen i israeliska Dimona.


Benjamin ”Bibbi” Netanyahu talar om hotet mot Israels judiskhet.

Det var under måndagen som Israels korruptionsanklagade premiärminister Benjamin Netanyahu kommenterade det stängsel som den sionistiska skurkstaten rest längs landets gräns mot Egypten. Netanyahu menade att muren är en ”garant för Israels judiskhet”, eftersom hundratusentals icke-judiska ”infiltratörer” annars hade kunnat välla in i landet obehindrat.

— Utan stängslet skulle vi utsättas för allvarliga attacker av terrorister från Sinai, och något mycket värre: En flod av illegala migranter från Afrika, konstaterade den israeliske premiärministern.

Uttalandet kommer efter att Israel beslutat att utvisa tiotusentals afrikaner från landet, med motiveringen att de är just ”infiltratörer”.

— Hur skulle vi kunna säkra en judisk och demokratisk stat med 50 000 och sedan 100 000 och 150 000 migranter per år. Efter en eller en och en halv miljon skulle man kunna stänga igen butiken, sade Netanyahu och fortsatte:

— Men vi har inte stängt igen. Vi byggde ett stängsel, samtidigt som vi, med tanke på säkerheten, gör stora investeringar i infrastrukturen.

Som jämförelse har Sverige, med endast drygt en miljon fler invånare än Israel, sedan 2015 redan passerat 100 000-gränsen vad gäller migranter per år. Enligt officiell statistik är cirka 3 miljoner av Sveriges nästan 10 miljoner invånare icke-svenskar. Ifall detta innebär att Netanyahu menar att Sverige endast har att ”stänga igen butiken” eller ej framgick dock inte av hans tal.

Källor:
Netanyahu says ‘flood’ of African migrants worse than Sinai terrorists
Rekordstor invandring under 2015

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Hyckleri och dårskap | Nordfront.seRamón MercaderIsraelisk höjdarrabbin anser att ”svarta är apor” | Nordfront.seJimmyAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Det är något jag hoppas svenskar kan inse också: Problemet med terrorism är endast toppen på isberget av invandringsproblematiken. Sedan tillkommer ju alla deras rån, våldtäkter, mord, bidragsparasiterande och mycket annat. Sunda länder kan återhämta sig från terrorism och även mattbombning (se bara ställen som Dresden och Hiroshima), men negrers framfart kan inte samhället försvara sig mot, om man tillåter dem att bosätta sig. Se amerikanska städer som Baltimore och liknande. Det finns en snygg meme-bild någonstans som jämför, men jag kommer inte ihåg var just nu.

Sigfrid
Medlem

Skurkstaten Israel har inga problem med att få skydda sig mot invällare men när vi i Europa vill stoppa dom så kallas vi rasister.De största rasisterna i världen är judarna men dom får fortsätta att driva den politiken utan att MSM reagerar det minsta.Är det någon som verkligen tvivlar på vem det är som styr världen?

Anders Jonsson
Medlem

JUDAR i Israel är således föga förvånande rasister.

JUDAR i Sverige (som t ex JUDARNA som äger medierna) som kör med dubbla måttståckar för vad som gäller för JUDAR och vita är lögnare och hycklare men således även dem rasister, eftersom de förespråkar en politik för JUDAR och en för vita.

JUDAR tror inte på allas lika värde, eftersom de anser JUDAR mer värda än vita.

Hell seger!

Jimmy
Medlem
Jimmy

Judar vill leva i ett homogent land där vara judar/israeler finnes. Men mångkultur vill dom pracka på oss i Europa.

Tro fan att dom är hatade. Sen ska dom gnälla om att folk är emot dom. Jävla tattare hela högen.

trackback

[…] Benjamin Netanyahu: ”Afrikaner värre hot mot Israel än terrorism” […]

Ramón Mercader
Medlem

Det blir nog lite förvirrande för Sverigedemokrater med ”öppen svenskhet” att t.om. uppmuntra till afrikanska infiltratörer ska ”assimileras” och deras ”nolltolerans mot rasism” samtidigt som Bibbi säger att afrikanska infiltratörer är mycket värre än terrorister.

trackback

[…] LÄS MER: Benjamin Netanyahu: ”Afrikaner värre hot mot Israel än terrorism” […]