Benjamin Freedmans varning

VECKANS FILM. 1961 höll den avhoppade topp-sionisten Benjamin Freedman ett legendariskt och mycket skrämmande tal.

Benjamin Freedman syns här, tredje från vänster.

Benjamin Freedman syns här, tredje från vänster.

Veckans skrift/film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en skrift, film eller dokumentär av något slag. Har du ett förslag? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Benjamin Harrison Freedman föddes 1890 och var en framgångsrik judisk affärsman i New York. Freedman var en gång huvudägare av Woodbury Soap Company. Han bröt med den organiserade judendomen efter den judisk-kommunistiska segern 1945, och tillbringade resten av sitt liv och den stora övervikten för sin betydande förmögenhet, minst 2,5 miljoner dollar, på att exponera det dolda förtrycket som omslöt USA.

Freedman visste mycket väl vad han talade om — han hade nämligen befunnit sig på väldigt höga nivåer inom judiska organisationer, och sett dess makt och strävan från insidan. Han var personligen bekant med Bernard Baruch, Samuel Untermyer, Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Joseph Kennedy och John F. Kennedy, och många fler politiska tungviktare av sin tid.

Det som han berättar är alltså inte hörsägen eller rykten, utan istället exakt vad som pågick inom Västvärldens högsta beslutsfattande instanser — han satt med vid viktiga möten med exempelvis presidenter och fick höra med egna öron. Detta spel bakom maktens kulisser är Västvärldens invånare är helt omedvetna om, på samma vis som kreatur är omedvetna om sin husbondes planer för dem.

Freedman avslöjar bland annat att anledningen till att USA drogs in i första världskriget var att judiska sionister skulle få Palestina av britterna, något som ledde till den så kallade Balfourt declaration.

Detta tal hölls inför en patriotisk publik 1961 på Willard Hotel, i Washington, på uppdrag av Conde McGinleys patriotiska tidning Common Sense (översatt: Sunt förnuft). Även om det nu är 53 år sedan talet hölls så är hans budskap högst angeläget fortfarande!

Freedman beskriver sionismen som:

Den sataniska makt, som planerar och organiserar kaotiska förhållanden i avsikt att förstöra all civilisation som ett led i en väl utarbetad plan för världsdiktatur.

Hela transkriptionen av hans tal återfinns här. Talet finns även översatt till svenska och går att köpa genom Nordfront förlag.

Lyssna på hans viktiga varning till Västvärlden:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments