Belgiska sionistpolitiker rasar över tyska krigspensioner

UTRIKES. En grupp belgiska sionistpolitiker kräver i en resolution att Tyskland omedelbart stoppar utbetalningarna av pensioner till belgiska invånare som skadades i strider på Tysklands sida i andra världskriget.

75 år efter andra världskriget rasar en politisk strid om tyska krigspensioner till invånare i Belgien. En grupp belgiska parlamentariker från partierna Front Démocratique des Francophones (FDF) och Parti Socialiste (PS) som reagerat på uppgifterna om att personer som deltog i kriget på Tysklands sida tar emot pensionspengar från grannlandet.

Tidigare i veckan röstade det belgiska parlamentets utrikesutskott för att ställa krav på förbundskansler Angela Merkels regering att landet omedelbart sätter stopp för utbetalningarna. De vill också att Tyskland ska namnge mottagarna, vars identiteter skyddas av Tysklands lagar om persondataskydd.

Enligt det tyska social- och arbetsministeriet rör det sig om 18 personer – inte 30 som de belgiska parlamentarikerna hävdar – som får sådana krigspensioner, varav några kan vara tyska medborgare.

— Det är en kompensation för personer som ådragit sig skador i samband med krigsinsatser – inte för att de har tillhört Wehrmacht eller Waffen-SS, säger en talesperson för det tyska ministeriet.

Talespersonen påpekar vidare att ingen av pensionärerna har dömts för något brott mot mänskliga rättigheter eller liknande som skulle kunna ge anledning till att ifrågasätta deras ersättningar.

Det är inte första gången som de lagligt förtjänade pensionerna vållar strid mellan grannländerna. 2017 besökte en grupp belgiska sionistparlamentariker Berlin för att försöka tvinga Tyskland att stoppa utbetalningarna.

Den statliga belgiska radion RTBF rapporterade också att liknande pensionsutbetalningar från Tyskland görs till personer i Storbritannien, Spanien, Sverige, Nederländerna och Schweiz.

Även den folkfientliga tyska politikern Ulla Jelpke, ledamot för vänsterpartiet Die Linke i förbundsdagen, rasar mot utbetalningarna och säger:

— Det är oacceptabelt att nazi-kollaboratörer får pensionsutbetalningar i årtionden, medan nazismens offer måste kämpa för att få kompensation.

Detta är en förvånansvärt grov lögn med tanke på de miljardbelopp som Tyskland har tvingats betala ut till så kallade ”överlevare”. Trots detta protesterar alltså sionist-kollaboratörer mot lagligt förvärvade pensioner till en handfull personer som idag alla är över 90 år.

Enligt beräkningar handlar det om mellan cirka 4 500 kronor och 13 000 kronor per månad som dessa modiga personer, vilka svor trohet mot sin ledare och kämpade för en framtid för sitt folk, får som kompensation för de skador de ådrog sig i kampen.

Källa:
Germany paying pensions to Nazi collaborators in UK and Belgium

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
Nybörjare
Vera
1 år sedan

Vad är det med judarna egentligen – de förföljer, får ”gottgörelse” till förbannelse m. m. Gnäller och lägger sig i andra länders angelägenheter – och ÄNDÅ skall man tycka synd om dem. Dessa gamla Waffen SS kämpar är nog värda att hedras och det gladde mig att utbetalningar sker till dem. Antisemitism – det skapar judarna själva med sitt gemena uppförande – vad är det för fasoner. Vi tvingas till empati för dem – när DE inte har det minsta empati för andra.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Judar är hutlösa parasiter och lögnare. Deras angloamerikanska länderna betalde aldrig och ingenstans för förstörelser, landrov och massmord i de många krig de hade nästan överallt i världen.
Tyskland betalar ca. 24455 miljoner dollar om året till Rothschild-Amerika’s Israel. Det är 67 miljoner dollar om dagen! Det tillkommer vapengåvor och pengar åt ”överlevare” och deras anhöriga.
Men självklart finns det också skadeglada européer. Så vill poland också få ännu mer pengar trots att de fick nästan 30% av tyska territorier.
https://rsvdr.wordpress.com/2018/04/25/zahlungen-an-israel-ohne-ende/

Tobbe
Nybörjare
Tobbe
1 år sedan

Bespottningen av tyska (och frivilliga) soldater som slogs i andra världskriget är verkligen vidrig medans det fortfarande står kvar sovjetiska monument i Berlin till minne av soldater som våldtog ca 2 miljoner tyska kvinnor och flickor. Riv skiten och ge de tyska soldaterna den upprättning de faktiskt förtjänar.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Se skillnaden Tyskland och Rothschild’s United Kingdom:
Nepal’s tappra ghurkas, som kämpade tyvärr på judarnas sida, behandlas nedsättande.
https://www.scmp.com/news/world/article/1458625/gurkha-soldiers-cheated-british-government-pay-and-pensions-lawmakers/

Erik
Nybörjare
Erik
1 år sedan

”medan nazismens offer måste kämpa för att få kompensation” Om kämpa är att skapa myter, ljuga och bedra visst, men inte ens där är dem särskilt effektiva då historien läcker som ett såll för alla som studerar den närmre… Usch.