Belgisk toppolitiker varnar för att vi snart har inbördeskrig i Europa

UTRIKES. En Belgisk toppolitiker varnar för att vi står inför inbördeskrig i Europa, om regeringar förlorar kontrollen över upplopp och våld från rasfrämlingar, och om vita människor väljer att revoltera mot detta.

Filip Dewinter.

Filip Dewinter är en ledande figur i det belgisk-flamländska och nationalistiska partiet Vlaams Belang. I kölvattnet av VM-upploppen i Frankrike anser han att ett inbördeskrig kan vara närstående i Europa.

– Jag tror att spänningarna bara kommer att öka. Vad vi ser är en slags etnisk undersida av samhället, människor som inte uppfostrats väl och inte vet något annat än upplopp, våld och vandalism, säger Dewinter.

– Vi har nått ett pre-revolutionärt tillstånd där människor segregerar sig från samhället i gäng motiverade av radikal islam.

Dewinter menar att hela bostadsområden redan är bortom regeringens och polisens kontroll då islamska kulturella strukturer tagit över dem.

– Lynchning, våld och vandalism, den urbana gerillan utgör ett hot.

Motivet bakom de upplopp som har uppstått i Frankrike och på andra håll i Europa är enligt Dewinter att attackera statens auktoritet, och attackerna på butikerna som slås sönder och plundras är attacker på den vita kulturen.

– Den här formen av våld kan leda till inbördeskrig ifall regeringar förlorar kontrollen och vita människor revolterar. Den här situationen är närmare än vi tror, det kan bryta ut väldigt snabbt och stora städer blir slagfält.

Källa:
Belgian political leader predicts European civil war is near, as governments are losing control

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
7 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Christian HamiltonJimCaesar-AureliusSenasteDen-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lingonet
Medlem

Dags att bemanna och beväpna mobförråden!
Undrar vad slags vapen man blir presenterad?
Jag får nog ett kortdistans, och logistiska uppgifter.

Lingonet
Medlem

NU, (får europas befolkning veta att det som startade för länge sedan och pågår för fullt just nu) börjar snart!

Den-Kristne
Medlem

En klok man!

Lingonet
Medlem

Gammal.

Den-Kristne
Medlem

Jaja.. folk förstår.

Senaste
Medlem

En av systemets tjänare som i egenskap av ”oppositionell” värmer upp européerna för vad som har planerats av makthavarna? Inför båda världskrigen rörde de om bland folk, skapade missnöje och konflikt och inväntade reaktion. Första världskriget, plus ”revolutionen” i Ryssland, fick bort de huvudsakliga monarkerna i Europa och andra världskriget fick bort de gamla imperierna. Efter de båda världskrigen har en form av världsparlament bildats, Nationernas Förbund efter första, och Förenta Nationerna efter andra, och från amerikanskt håll har i och med världskrigen presenterats ett internationellt program för hur världen efteråt ska struktureras med fokus på frihandel, Woodrow Wilsons fjorton… Läs mer »

Lingonet
Medlem

Först måste vi ta itu med det mest akuta problemet, zwartse.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/en-ford-till-sjukhus-efter-storbrak-i-centrala-norrkoping

Caesar-Aurelius
Medlem

Den kloke har redan beväpnat sig. När skiten väl hamnar i fläkten är det försent

Jim
Medlem

Eller om fläktmonståndet blir glappt

Christian Hamilton
Medlem

Han är inne på rätt spår tror jag. Många av oss tror också på ett inbördeskrig. Men hur många tror det kommer att börja uppe i Norden. På ”Tuben” finns ett gammalt klipp från en intervju eller varning till kommande generation från en 90 är gammal kvinna från Norge. Samtalet fördes 1968, alltså väldigt länge sedan, men den gamla kvinnan förutsåg allt. Det finns flera olika versioner från intervjun, men texten är densamma på alla.

https://www.youtube.com/watch?v=LSH6vvckepU

Lingonet
Medlem

Det har väl redan börjat här, tror jag.