Bedriver politisk sabotage baserad på okunskap och fördomar

NORGE. Kommunisten Anja Rolland är ingen anhängare till yttrandefriheten och hon vandaliserar därför politisk information som hon själv inte tycker om.

Det var i gårdagens utgåva av Bergensavisen i Norge som man kunde läsa om hur den 27-åriga kommunisten Anja Rolland blev alldeles förfärad över att någon hade gjort reklam för politiska åsikter som hon själv inte har. Hon blev ännu mer upprörd när det var nationalsocialistiska åsikter det var tal om.

— Jag blev otroligt provocerad. Nazismen trodde jag att vi var färdiga med 1945, säger hon till Bergensavisen.

Rolland, som tidigare har varit så kallad feministiskt ansvarig i Röd Ungdom, är idag medlem i partiet Rött. Till Bergensavisen erkänner hon stolt att hon hade vandaliserat Motståndsrörelsens propaganda och säger att hon nu konstant går runt med spritpenna och klistermärken för att förhindra att andra ska få yttra sig politiskt. Hon uppmanar också andra till att bedriva politiskt sabotage.

— Jag har börjat med att ta med mig spritpenna och klistermärken för att täcka över sånt. Det hoppas jag att andra också gör, säger hon.

I likhet med sina meningsfränder i SOS Rasisme har inte heller Rolland satt sig in i varken nationalsocialismen eller Motståndsrörelsen. Hennes fördomar blir extra tydliga när hon tror att ideologin drivs av hat mot andra människor.

— Deras hat mot andra människor skrämmer mig, oavsett om det är mot homofiler, invandrare, feminister eller andra, säger hon.

Oavsett om det uppenbart rör sig om felinformaton, fördomar eller generell okunskap som motiverar Rolland till att bedriva sin vandalism kan det kanske vara på sin plats att uppmana henne till att besöka Frihetskamp.net och faktiskt sätta sig in i vad Motståndsrörelsen står för, gärna INNAN man ger sit ut på gatorna för att vandalisera organisationens propaganda.

Ursprungligen publicerad på Frihetskamp.net.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments