Batikhäxa mördad i Kil – ung man sitter anhållen

VÄRMLAND. Under natten till torsdagen mördades en kvinna i 70-årsåldern i värmländska Kil. Enligt uppgifter var kvinnan djupt engagerad i så kallad asylaktivism och en ung man sitter nu häktad misstänkt för mord.

En 68-årig kvinna mördades i sitt hem under natten mot torsdag i värmländska Kil, som blivit känt för två filmklipp där invandrare misshandlar svenskar. En som kämpat för ett mångkulturellt Kil sägs nu vara den mördade kvinnan, som enligt uppgifter till Nordfront är en batikhäxa vid namn Ingrid Guldbrandsson.

Hon har under åren låtit flera afghanpojkar bo i hennes hem. I samband med att den så kallade gymnasielagen klubbades igenom, som gav flera tusen illegala afghaner asyl, sade hon till SVT Värmland:

— Det var så överväldigande att jag började gråta, för jag har varit så spänd på det här. Jag har funderat på hur det skulle gå för de här killarna. Så, ja, det var känslosamt.

Polisens presstalesperson Christina Hallin säger till SVT Värmland att en man i 20-årsåldern greps i anslutning till brottsplatsen på torsdagsmorgonen och att han har anhållits av åklagare, misstänkt för mord. Hallin bekräftar också att den misstänkte och Guldbrandsson kände varandra.

— Han kommer att höras med sin försvarare idag eller i morgon och jag tar ställning till om jag ska begära honom häktad i morgon, säger åklagare Cecilia Aronsson.

Det är i skrivande stund oklart ifall den misstänkte är en av Gulbrandssons afghanpojkar, men hans identitet blir offentlig handling ifall åklagaren väljer att begära honom häktad efter tre dagar.

Källor:
Maisam om Migrationsöverdomstolens besked: ”Det känns bra”
Man anhållen misstänkt för mord i Kil

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Kristoffer
Nybörjare
Kristoffer
1 år sedan

Karma is a b*tech

Slipsen
Nybörjare
Slipsen
1 år sedan

Så kan det gå om man är en naiv folkförrädare! Ingen jag ligger sömnlös och gråter över om jag uttrycker mig så…
Syntax error dock hos systemet. En lojal goy dödas av en främmande kelgris.

Vera
Nybörjare
Vera
1 år sedan

Konstig missuppfattning jag hade om en motståndaraffisch – ett hjärta som krossar pilen. Trodde att den var vår: Motståndsrörelsen i våra hjärtan. Nu är det beskyddarnas hjärtan som krossas av deras objekter. Humanism till döds – det har vi varnat för. Men gärna för mig när dessa skrikande vänster feminister ” Inga nazister på våra gator ” faller offer för sin egen dumhet.

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan
Reply to  Vera

Har sätt så många olika fall där flera av brottsoffren (antivita men ändå väldigt blåögda) tror att de sitter säkert bara för att de är på invasionsarméns sida. De får syntax error när de själva blir attackerade av deras ”egna”, att de inte kan förstå hur detta kunde ske. Oftast med kommentaren ”Men jag är ju på eran sida! Jag är god mot- och hjälper er ju!” De verkar inte förstå att dessa ”barn” skiter fullständigt i svenskarna och även de antivita dito. Främst är det de äldre som utnyttjar folkmordet och vår situation till deras fördel då det förmodligen… Läs mer »

Per
Nybörjare
Per
1 år sedan

Ett välförtjänt Darwin award!

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Särskilt afrikaner är inte tacksama mot européer. De tror (enligt FNs, Soros’ och kommunisternas propaganda och ockupationsregeringarnas agerande) att vi européer måste hjälpa dem, ger dem pengar och lägenhet, de har anspråk på allt detta.
Slut med folkmord och parasitpolitiken! Repatriering! Afrikaner hem till Afrika, muslimer hem till muslimska länder!

Victor
Nybörjare
Victor
1 år sedan

Bättre död än levande. Ingen sympati för dessa avskum.

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
1 år sedan

Som man bäddar får man ligga.