Barn tvingades delta i ”dragshow” i USA

HOMOLOBBYN. En video från Los Angeles visar hur små barn tvingades att delta i en ”dragshow”. Medan barnen uppmanades att posera sexuellt kastar publiken pengar.

En video från en så kallad dragshow i Los Angeles, USA, visar hur två små flickor tvingas att delta.

Klockan har nästan slagit midnatt, och en vuxen ”dragartist” bjuder upp småflickorna på scenen. Där uppmanas de sedan att inta utmanande poseringar och få pengar från gubbar i publiken.

Filmen har väckt en rasande kritikerstorm på sociala medier, där man ifrågasätter varför småflickor ska posera på det viset för en vuxen publik.

Jag kan inte begripa vilka ’toleranta’, dumma jävla föräldrar som låter sina små flickor paradera utmanande framför ett rum av kåta, upphetsade freak, medan det kastas sedlar på dem som om de vore strippor”, ryter en användare på Twitter. ”23.40. Folk slänger pengar över barn. Det här är vansinnigt”, skriver en annan.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments