Barbara Spectre vill inte ha flyktingar i Israel

SIONISM. Judinnan Barbara Spectre, känd för att arbeta för ett mångkulturellt Europa, anser inte att Israel kan ta emot flyktingar. Detta trots att Israels geografiska läge och relativa ekonomiska välstånd lämpar sig bra för flyktingmottagande från Mellanösternområdet. Hon förklarar sin ståndpunkt på det sociala mediet Twitter.

RÄTTELSE: Kontot på Twitter är inte verifierat och skulle kunna vara ett trollkonto.

Argumentet är att Israel är en liten nation med bara 8 miljoner invånare. Det är dock 62,5% fler än Danmarks 5 miljoner invånare och bara något mindre än Sveriges befolkning, vilket andra twittrare noterat.

Dr Kevin MacDonald poängterar att Israel tog emot hundratusentals judiska flyktingar och ifrågasätter dubbelmoralen i detta. Barbara Spectre har inte besvarat kritiken på något annat sätt än att beklaga sig över att Twitter inte censurerar ”rasister” som trollar hennes konto och menar att det tar upp en stor del av hennes tid att blockera dem.

Spectre har ägnat en stor del av sitt liv till att försöka omvandla Europa till en rasblandad mångkultur genom det judiska institutet Paideia som verkar i Sverige.


En animerad film som förklarar vad Barbara Spectre och sionistiska judar vill göra med Europas folk. För att se orginalklippet där Spectre förklarar judarnas mål kan du klicka här.

Här är en del av konversationen på Twitter, klicka för större bild:

FireShot Screen Capture #001 - 'Barbara L Spectre på Twitter_ _@MajorFredS Israel is a tiny _' - twitter_com_Barbara_Spectre_status_640526698946129920

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments