Barbara Spectre i nytt projekt för skapandet av en gemensam judisk framtid

JUDISK MAKT. Den ökända lobbyisten Barbara Lerner Spectre deltar i ett nytt globalt samordnat judiskt projekt för att forma judarnas framtida bestämmelse.

I februari 2018 tilldelades Barbara Lerner Spectre Konungens medalj i 8:e storleken för sina ”framstående insatser för den judiska kulturen i Sverige och utomlands”. Nu utökar hon sin insatser ytterligare.

I måndags lanserade den globala judiska organisationen Our Common Destiny sin intention att verka för en framtida global judisk gemenskap.

Destiny betyder på svenska ungefär ”öde”, men har i vårt språk en negativ klang och kan därför i detta sammanhang bättre översättas med ordet ”bestämmelse”.

Organisationens första möte hölls i Jerusalem. Fler än 30 ledande judiska aktivister från hela världen deltog. Banden mellan judar globalt och till staten Israel skall stärkas ytterligare med detta initiativ, oavsett judars religiösa eller kulturella identiteter. Samarbetet gäller alla rasliga judar.

Kungörandet av projektet åtföljdes av flera seminarier ledda av judiska akademiker från sex kontinenter. Konferensens sista dag är den 11 september.

Projektet som lanseras via Filantroporganisationen Genesis (Genesis Philantropy Group) och backas upp av Israels president Reuven Rivlin, en ämbetspost som inte ska förväxlas med landets premiärministerpost som har större direkt politisk makt.

Från Sverige ingår den prosionistiska extremisten Barbara Lerner Spectre, som gjorde sig ökänd 2010 när hon blev intervjuad för israelisk tv och berättade att Sverige ännu inte hade lärt sig att bli mångkulturellt och att hela förändringen av Europa till multikulturalism kommer att bli smärtsam för européerna, men att denna förändring är ”nödvändig” och kommer att genomföras. Antisemitismen kommer att öka på grund av judarnas ledande roll i denna process, sade hon till den israeliska tv-kanalen.

I Our Common Destinys styrelse med Spectre sitter bland andra den ökände bankiren och juden baron Jacob Rothschild, patriarken för världens rikaste och mäktigaste familj.

I början av 2018 erhöll hon Konungens medalj i 8:e storleken för sina ”framstående insatser för den judiska kulturen i Sverige och utomlands”. Dessa strävanden fortsätter nu även i organisationen Our Common Destiny.

Källor:
Leading Jewish Thinkers And Activists From Six Continents Convene In Jerusalem To Launch Effort To Achieve Unified Vision For Global Jewry
Our Common Destiny

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
SverkerRokvikenJan HjelmKlausChild-Of-God Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Wäring
Medlem

Det fina med det här är att det sker helt öppet. De kan göra det här i det öppna utan att folk bryr sig. De manglar på med sin agenda medan vår stam har blivit helt viljelös och är fullt upptagen med alla sina leksaker. ”Vit makt” varnar systemet för, jo, jag tackar jag. Hur skulle så livsodugliga vita kunna ta makten över några när de inte ens kan råda över det som är deras eget? Inte ens nationalister tar tag i den här frågan, åtminstone inte tillräckligt. När den berörs beskrivs den ofta som endast en del i det… Läs mer »

Thor
Medlem

De måste lära sig att det inte finns några raser och alla människors lika värde.

Child-Of-God
Medlem

som jag förstått finns hon med i ledargruppen för införandet av ”imanskolor” i Sverige, alltså Regeringen har utsett sig själva till utbildare av falska profeter och t-om ett barn måste fatta att det är allvarliga saker.

dessutom ska Herren Jesus Kristus uppenbarat detta medelst en samtida profet:

prophet: But Islam does not allow for homosexuality?

Jesus: ”It will. This new brand of Islam will; the Mahdi will be a homosexual.”

youtube
.com/watch?v=BxOpu1_FGd4

Klaus
Medlem

Världsherraväldejudar (Illuminati) är mot monarkier. Om de vill så försvinner monarkin i Sverige. Det är kanske skälet att smickrar judar. Det är inte bara osympatiskt men ochså konstigt som tjänsteförrättning. Jag förklarar: Kungen skulle aldrig tilldela t.ex. tyska Goethe-Institutets ledaren medalj i 8:e storleken för insatsen att sprida det tyska språket och kultur i Sverige och Europa. Eller hur?

Jan Hjelm
Medlem

I och med denna judiska organisation och dess öppna strävan att samla alla judar globalt, kan alla vita européer organisera sig och verka för en framtida global vit gemenskap byggd på ras, för det är vår bestämmelse. Jag säger: -Vi gör det!

Rokviken
Medlem

De gör detta helt öppet medan den förvirrade svensken fortsätter med lämmelfart mot avgrunden.
Är så glad för att det finns alternativ.
Tack för att ni finns.

Sverker
Medlem

Dubbel judiskt hån mot kungen som tvingas lämna medalj till dom som mördade hans släkting 1948. Men judens Golgata kommer, så vi bara avvaktar.

Child-Of-God
Medlem

är det bara jag som tycker det är uppenbart att hon hotar hela Europa med döden om vi inte tar hennes kriminella gäng som ledare?