Bajs i poolen på Skara Sommarland – anmäls av besvikna besökare

INRIKES. Bajs i poolen, trångt, trasiga toaletter, urinstinkande badvatten och så mycket folk att säkerheten brister – flera besökare har nu anmält Skara Sommarland till Allmänna Reklamationsnämnden.

Genrebild.

Under den varma sommaren har Skara Sommarland haft många besökare. I vecka 30 slogs rekord med drygt 63 000 besökare på en vecka.

— En katastrof. Det var fullständigt kaotiskt, säger Erik Wihlborg.

Många besökare vittnar nu om att besöket i badparken blev en stor besvikelse. Det ska bland annat ha förekommit både bajs och urin i badvattnet. Det var trångt med trasiga toaletter och för många besökare som trängdes i parken.

Flera besökare har nu anmält företaget både till kommunen och till Allmänna Reklamationsnämnden, ARN.

— Det luktade urin i poolen. Det var så vidrigt. Det var det värsta jag varit med om, säger en mamma som anmält Skara Sommarland.

En annan anmälan till ARN pekar på bristande säkerhet:

Poolerna var så överfyllda med folk att det inte gick att bada. Smutsigt vatten i poolerna och riskabelt.

— Felet är att de släpper in för många människor till en för liten anläggning. Hur många kan bada i vattnet innan reningsvattnet slutar fungera, fortsätter Wihlborg.

Skara Sommarland grundades av asylbaronen och folkförrädaren Bert Karlsson, men ingår numera i koncernen Parks and Resorts Scandinavia, som även äger Gröna Lund, Kolmården och Furuvik.

Källa:
Besökarnas ilska mot nöjesparken: ”En katastrof”

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
GrottbjörnenJ.N.Child-Of-GodBo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Bo
Medlem

Förra ägaren talade med kluven tunga. I praktiken tyckte han uppenbart att det var bra att dra in lort i genpoolen. Bidrog alltså till den värsta sortens förorening.

J.N.
Medlem

Mycket bra liknelse.

Child-Of-God
Medlem

kollat lite på Berts youtubekanal och han pratar ofta negativt om invandringspolitiken.

om jag inte minns fel så har han försvarat sig eget företagsintresse i frågan, att det handlar om pengar..

sen har han pratat positivt om aborter också vilket är en skandal utan dess like.

Grottbjörnen
Medlem

”Felet är att de släpper in för många människor till en för liten anläggning. Hur många kan bada i vattnet innan reningsvattnet slutar fungera”
Kan sägas som samhället i stort också, man drar in fler och fler personer hit men AV-systemen är inte byggda för så stor belastning, sen undrar man varför vattenförråden sinar och avloppen svämmar över på vissa ställen