Avspärrning mot ”kulturhus” i Östersund

Natten mot tisdagen den 8/10 spärrade två medlemmar av port och grind till Gamla Tingshuset i Östersund då det endast används för att främja dekadens och underlätta främlingsinvasionen. Ett budskap de bör ta till sig lämnades på vardera ingång och löd som följer:

AVSPÄRRNING I PROTEST MOT FOLKFIENTLIG OCH SUBVERSIV AKTIVITET

Nordiska motståndsrörelsen har spärrat av denna lokal då den integrationsvurmande föreningen ”Hej Främling!” under lång tid tillåtits använda den. ”Hej Främling!” är en förening som arbetar för att underlätta det påtvingade folkutbytet av den etniskt svenska ursprungsbefolkningen. Dylika ”integrationsprojekt” är desperata åtgärder från de krafter som vägrar att erkänna att deras mångkulturella experiment har misslyckats.

I lokalen har även vid upprepade tillfällen påträffats propaganda från homolobbyn som angriper de två könen genom att förneka deras roller och skillnader och därmed biologins relevans i vårt samhälle.

Vi i Nordiska motståndsrörelsen vägrar att acceptera att detta oemotsagt skall få fortsätta. Den jämtländska, svenska och nordiska marken ska återbördas till dess rättmätiga ägare: folket!

Vi kommer att kämpa dag och natt för att detta mål ska uppnås och när vi gjort det kommer denna lokal än en gång att fungera som en kulturell samlingsplats för jämtländska människor. Jämtarna har länge nog stått ut med att reduceras till främlingar i sina egna bygder!

NORDISKA MOTSTÅNDSRÖRELSEN

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
TobiasHampus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Hampus
Medlem

Snyggt! Riktigt bra jobbat!

Tobias
Medlem

Mycket bra
HS