RL #22: Sista avsnittet för i år – sammanfattning av säsong 1

RADIO LUDVIKA. Ikväll är Radio Ludvika-gänget tillbaka för sista gången för i år. Vi bjuder på gobitar från året som gått och gäster från både norr till söder medverkar i kvällens program. Missa inte!

Klockan 20:00 sänder Radio Ludvika sitt sista avsnitt för i år. Kvällens avsnitt kommer därför att vara mer avslappnat där vi bland annat kommer att ta emot inringningar, ha med gäster från norr till söder och prata om minnen från säsong 1 av Radio Ludvika.

Med som vanligt är programledaren Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson, Pär Sjögren och Nicklas Norling.

Dessutom medverkar även den populäre norrlänningen Simon Holmqvist och den alltid lika sprudlande skåningen Tobias Malvå. Kanske även en och en annan hemlig gäst dyker upp i kvällens avsnitt.

Du kan lyssna på avsnittet antingen här i artikeln eller på Spreaker.com klockan 20:00.

Då detta blir sista avsnittet för år 2018 så vill vi i Radio Ludvika även önska er alla lyssnare en riktigt God Jul och Gott Nytt År!
Listen to ”Radio Ludvika #22: Sista avsnittet för i år – sammanfattning av säsong 1” on Spreaker.

Om Radio Ludvika

Radio Ludvika är ett lokalt radioprogram där fokus framförallt ligger på lokalpolitik och nyheter som på ett eller annat sätt berör Ludvika kommun. Vi sänder live på måndagar klockan 20:00.

Programmet leds av Johanna Hagberg och hennes fasta medarbetare Emma Karlsson samt Pär Sjögren och Nicklas Norling som turas om att vara med i varje avsnitt.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Karl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Asylboskap heter det.

Karl-Путин A
Medlem

Apropå myntbytet, har ni tänkt på att alla vita mynt försvann och ersattes med bruna och gula.

€ uttalas jewro.