Avslöjande: Google ska göra allt för att förhindra fria val

CENSUR. Internetjätten Google har avslöjats vara livrädda för fria demokratiska val.

Det konservativa wallraffande journalistkollektivet Project Veritas avslöjar idag att Google föraktar fria val och kommer göra allt för att en globalistisk minoritet ska bestämma valresultaten framöver. Orsaken är att det judiskägda företaget blev chockade över Donald Trumps seger över Hillary Clinton 2016.

— Vi blev alla lurade 2016. Återigen, det var inte bara vi, folket blev lurat, nyhetsmedier blev lurade, säger Googlehöjdaren Jen Gennai i ett filmklipp som Project Veritas publicerat.

Gennai fortsätter med att säga att de kommer att ändra sina algoritmer framöver så att ingen kandidat som har andra åsikter än det judiska företaget någonsin mer kan vinna ett val.

Gennai menar också att de aldrig kommer att främja objektiva och sanningsenliga sökresultat ifall de bara utsätts för mjuka påtryckningar som till exempel förhör i kongressen.

Efter den intensifierade internetcensuren de senaste åren har allt fler människor krävt att yttrandefriheten bör skyddas med någon form av lagstiftning. Än så länge har Donald Trump, trots vissa Twitterinlägg som flörtat med tanken, inte gjort någonting överhuvudtaget åt saken. Som ett resultat är idag nästan alla av hans mest högljudda supporters avstängda från alla större sociala medier.

Källa:
Project Veritas – Google Exec Decries Trump’s Election: ‘How Do We Prevent It from Happening Again’

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Pierre
Nybörjare
Pierre
1 år sedan

J
e-ggle kan fara åt h*lvete.
W

Ding-Ding
Nybörjare
Ding-Ding
1 år sedan

Rekommenderar https://duckduckgo.com/ istället.

J.N.
Nybörjare
J.N.
1 år sedan
Reply to  Ding-Ding

Möjligen ett något bättre alternativ, men dock judiskt.

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan
Reply to  Ding-Ding

Är tyvärr också ägt av judar, men jag själv väljer att använda den istället då jag tycker det är ett bättre alternativ (om än inte bra, förmodligen) än Jewgle. Tycker också att man får bättre sökresultat än Jewgle som ens inte visar många sidor som är t.ex pro-vita som annars är väldigt enkla att hitta jämfört med Jewgle, som förmodligen ens inte visar det. Kan även rekommendera att köra Tor också. Det blir omöjligt för sidor som Jewgle mfl att koppla hur man surfar genom cookies, men som även skyddar ens identitet. Rekommenderar dock inte att använda det där det… Läs mer »