Australiensisk homoparlamentariker friade i parlamentet

UTRIKES. En homosexuell parlamentariker i Australien bad sin pojkvän att ingå samkönat ”äktenskap” i landets parlament.

När det australiensiska parlamentet skulle debattera legaliseringen av så kallade ”homoäktenskap” valde den homosexuelle parlamentarikern Tim Wilson att fria till sin pojkvän som fanns på åskådaravdelningen ovanför parlamentssalen.

Efter att Wilson hållit ett fanatiskt tal för legaliseringen av homoäktenskap i landet vände han sig mot åskådarplatserna ovanför kammaren. Bland åskådarna fanns hans pojkvän som Wilson bad gifta sig med honom. Pojkvännen mottog detta förmodligen i förväg planerade frierijippo med ett ja med ackompanjerande krokodiltårar.

Wilson är dock inte den första homosexuelle politiken som väljer att fria publikt i syfte att sprida homosexuell propaganda. För några år sedan friade den irländske ministern Katherine Zappone till sin lesbiske partner i en direkt tv-sändning.

Källa:
Gay Aussie MP proposes to boyfriend in parliament

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
EllenKarlMFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Ett hån mot australiensarna och mot god sed.

M
Medlem

… ingen kommentar.

Karl-Путин A
Medlem

Såååå roooomantiskt – nu är man jättespänd på pojkvännens bröllopsklänning.
comment image

Ellen
Medlem

Enda anledningen till de sensuella tårarna är just att han är så förundrad och förbluffad över att han själv kan leva ut sin udda och ovanliga homosexualitet (som det ju är) och ändå vara en kostymklädd politiker offentligt och troligen ”ansedd” respektabel och rekordelig utåt.