Australiens inrikesminister vägrar att backa från uttalande om att ge asyl till vita sydafrikaner

UTRIKES. Australiens inrikesminister Peter Dutton vägrar att backa från sitt uttalande om att ge snabbspår för visumansökningar från vita sydafrikanska farmare, trots kritik från den sydafrikanska regeringen och vänstermedia.

Det var under förra veckan som Australiens inrikesminister Peter Dutton sa till tidningen Daily Telegraph att hans departement undersöker en rad möjligheter för att kunna ge snabbspår gällande visumansökningar från vita farmare i Sydafrika. Detta eftersom vita farmare i Sydafrika enligt Dutton förtjänar särskild uppmärksamhet från Australien på grund av de ”fruktansvärda omständigheterna” de möter i sitt eget land.

— Om du tittar på bilderna, läser och hör historierna, det är fruktansvärda omständigheter de möter, sade Dutton till Daily Telegraph.

Vidare sa han:

— Utifrån det jag har sett behöver de hjälp från ett civiliserat land som vårt.

Den sydafrikanska regeringen har krävt att Dutton ska ta tillbaka sitt uttalande och i Australien har han anklagats för att vara ”rasist” både av politiker och journalister.

Trots kritiken från både vänstermedia samt Sydafrika vägrar Dutton att backa från sitt uttalande och be om ursäkt. Till radiostationen 2GB säger Dutton:

— Jag bryr mig inte om kritiken utan jag kommer fortsätta föra frågan vidare. Vi i Australien vill ge människor som är utsatta en möjlighet at starta om.

Källa:
Sydafrika rasande på Australiens migrationsminister

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
GunnarKarl AVeraChristian Hamilton Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Han pudlar när trycket blir för hårt. Den vita rasen skall utrotas med vilka medel som helst och det skall ske utan att någon vit människa lägger sig i, det har globalister och sionister bestämt och deras drängar till folkförrädare hjälper gärna till.

Karl-Путин A
Medlem

Helt sjukt att verkliga flyktingar inte kan tas emot medan bidragsparasiterna väller in i våra vita länder.

Vera
Medlem

Tacksamt att NÅGON bryr sig om de vitas situation och håller ut mot negernas protester. AUSTRALIENS nya invandrarhumanitet , om de håller ut , blir säkert mer resultatgivande än vår i längden. Sverige borde sona sin skuld och följa Australiens förslag med råge.

Gunnar
Medlem

Så sjukt att man ens ska behöva tänka tanken kring att backa för ett sådant här uttalande.