Åtal väcks för mordhot mot poliser: ”Vi ska skjuta av er, ni kommer få smaka 7.62”

BROTT. En kriminell 25-åring åtalas vid Örebro tingsrätt för mordhot mot två poliser. Mordhotet ledde till att Örebropolisen gick upp i stabsläge och incidenten betecknades som en ”särskild händelse”.

När en polispatrull den 14 oktober var på uppdrag i Vivalla i Örebro omringades de av en 25-åring och hans vänner. Händelsen bedömdes som så allvarlig att polisen betecknade den som en ”särskild händelse”, vilket innebar att organisationen gick i stabsläge där vissa personer och resurser reserverades för just denna händelse.

Enligt det åtal som nu väckts mot mannen hävdar åklagaren att flera hot riktades mot poliserna, deras kollegor och familjer.

”Din Sig Sauer kan inte göra någonting mot min 7.62”, och ”det är inte längre ni som jagar oss, nu är det vi som jagar er. Vi kommer att jaga er och era familjer”, ska mannen bland annat ha sagt till poliserna.

Syftet med hoten ska enligt åtalet ha varit att hindra polisen i deras pågående ingripande och framtida ingripanden, samt för att hämnas tidigare ingripanden.

Brottet bedöms som grovt av åklagaren då hoten påtagligt förstärkts genom anspelning på ett våldskapital och då gärningen varit av särskilt farlig art, eftersom den ytterst kan bli systemhotande eller annars kan påverka samhällets funktionssätt..

Åklagarens bevisning består av vittnesförhör och film från en av polismännens kroppskamera.

Källa:
25-åring åtalas för mordhot mot poliser: ”Det är inte längre ni som jagar oss, nu är det vi som jagar er”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RamonFredrikaKarlAnders Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Det pågår ett RASKRIG. Det är nu dags för alla FOLKFÖRRÄDARE att inse att RASKRIGET är ett faktum. FOLKFÖRRÄDARNA har några alternativ: – Det bästa, logiska, rationella, goda, rättfärdiga och framförallt NATURLIGA är att FOLKFÖRRÄDAREN vaknar upp ur hjärntvätten och indoktrineringen och inser att han/hon tillhör en ras, ett folk, och sedan ansluter sig till sitt folks kamp i RASKRIGET. – Alternativet är att FOLKFÖRRÄDAREN fortsätter att tro att han/hon inte tillhör någon ras eller folk, och på det sättet agerar fiende till sitt eget folk. Det alternativet är mycket dåligt och orättfärdigt och ondskefullt då det betyder att han/hon… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Att passivt delta i folkmordet är också en form av folkförräderi, även om den kanske inte är lika allvarlig som den som lärare, journalister och poliser ägnar sig åt. Det är ungefär som att skicka ut sina barn i skogen för att plocka bär utan att ha lärt dem vilka bär som är giftiga. Då kan man inte skylla på barnen när de blir sjuka eller dör, utan man har det fulla ansvaret. Det handlar alltså om ett informationsansvar – man är som vuxen skyldig att ta reda på visa saker. Massinvandringen är den allvarligaste fara som Sverige någonsin utsatts… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Man kan inte dra alla passiva folkförrädare över en kam. Även jag har gått i den svenska hjärntvättskolan och du också antar jag, men vi sitter inte passiva och åser hur vårt folk sakta men säkert utrotas. Det finns ett stort spektrum av medlöpare; allt från att vara obildad, inte bry sig, egoism (skit i alla andra, bry dig bara om dig själv), självhat, irrationellt hat mot andra svenskar, ren dumhet, godhetsonani…. u name it. Personligen – och det får stå för mig – känner jag bara förakt för dessa passiva eller aktiva medlöpare, hur godhjärtade de än må vara.… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Tack för ett fint inlägg. Min hållning är att vi, liksom Hitler, inte bör döma den indoktrinerade massan. Dock anser jag att ingen kan bära någon annans ansvar för deras handlingar. En indoktrinerad godhetsbatikhäxa som kärlekstörstande köper hem en ung stark viril vacker ung man från Gambia eller tar skattepengar för att husera ett ensaaamt baaarn (som dessutom inte sällan snart dumpar henne, våldtar tonårstjejer och parasiterar på samhället) måste trots sina goda intentioner ta sitt ansvar. Är hon gift med rasfrämlingen och de har barn ihop, bör hon erbjudas fri lejd ut ur landet tillsammans med sin deportertade familj.… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Att ta sitt ansvar handlar inte om att följa nuvarande intrikata judiskt manipulerade lagbok. Den förespråkar att staten tar över ansvaret för vad som är rätt och fel att göra. Homosex, abort och könsbyte är ”okay” eftersom lagen säger det. Tidelag är nu visserligen förbjudet igen, om man inte kommer från Afrika eller Mellanöstern (eftersom den judiska lagen tillämpas selektivt i Folkmordssverige). Samma sak med rasblandning och destruktion av den vita människorasen. Nationalsocialismen kräver, liksom den ”egentliga” lutherska kyrkan gjorde, att vi tar ansvar för vad som är rätt och riktigt. Det innebär att ingen kan kommande dragandes med ”jamen… Läs mer »

Anders Jonsson
Medlem

Jag håller egentligen med dig. Du citerar den store Adolf Hitler: ”bara en idiot fördömer sitt folk när han vet vilken folkfientlig propaganda de har utsatts för”. Det är riktigt. Men Tyskland var när Hitler skrev detta nästan uteslutande befolkat av tyskar. Nu beskrev jag dagens Sverige där RASKRIGET är ett faktum. Det jag menar är att dessa ”mitt folk” som jag älskar måste förstå att om de inte vaknar upp ur hjärntvätten och indoktrineringen nu, så går de våra fienders ärenden och tjänar dessa i det RASKRIG som pågår just nu. Många av våra svenska bröder och systrar är… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

@Anders…. du har helt rätt. Hitler levde och verkade i en helt annan tid och under helt andra förutsättningar. Dessutom var han alldeles för godhjärtad för att ta kampen med självaste Storsatan.

När han hade chansen att vinna kriget lät han sin naiva medmänsklighet komma emellan och idag lever vi i resultatet av det misstaget.

Ramón Mercader
Medlem

https://www.youtube.com/watch?v=fK9lGwyvLaQ

Daniel Suhonen pratar om ett vapen som brukar använda 7,62mm.

Ramón Mercader
Medlem