Åtal har nu väckts mot Lisa Holms misstänkte mördare – så här dog hon

BROTT. Under fredagen väcktes det åtal mot Lisa Holms misstänkte mördare. I stämningsansökan som åklagaren lämnat in framgår det  vad som var dödsorsaken och vilka bevis som finns mot den misstänkte mannen.

lisa-holm

Klockan elva idag väcktes det åtal mot den 35-årige man som suttit häktad sedan i juni, misstänkt för mordet på 17-åriga Lisa Holm. Nu när åtalet är väckt så är förundersökningsmaterialet offentligt och man vet nu hur och var Lisa Holm mördades och vilka bevis som finns mot den misstänkte mördaren.

Enligt åtalet ska 35-åringen ha mördat Lisa genom hängning. Han ska i samband med dådet ha tejpat över hennes mun och runt hennes huvud över mun och näsa. Vidare har han dragit ner, respektive upp hennes kläder så att hennes kön och bröst blottats. Därefter ska han ha fört bort kroppen och gömt den i ett smalt klädskåp i en arbetsbod på Martorps Gård, Götene kommun.

De bevis som finns mot mannen är bland annat att man funnit hans DNA, i form av blod, på insidan av hennes kläder. Hans DNA ska även ha hittats på mordplatsen.

Ett annat bevis som talar emot 35-åringen är hans brors vittnesuppgifter. Brodern ska ha lämnat uppgifter om att 35-åringen betett sig märkligt efter dådet och han ska även ha uppmanat brodern om att ljuga för polisen om vad han hade för sig under kvällen då Lisa Holm försvann. Hans fru ska också ha tvättat hans byxor under kvällen då Lisa försvann.

Lisa Holm ska inte ha blivit våldtagen enligt uppgifter men man tror att det fanns ett sexuellt motiv till mordet. Polisen har gått igenom en av 35-åringens datorer och hittat sexuella bilder med bundna kvinnor, som kan kopplas till det sexuella motivet.

Källa:
Så mördades Lisa Holm – här är bevisen

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Häng honom!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +26 (av 34 röster)
  • André Devecseri says:

   I Sverige av idag? Lycka till…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 2 röster)
  • Just saying... says:

   Vidare/dessutom:

   4) Det framgår av FUP att militär-fadern Stefan Holm var vid häktningscellen och kikade in på den nu åtalade GM via en tittglugg, samt därefter bara skakade på huvudet och därefter stängdes tittluckan. Det är den misstänkte GM som berättar detta till förhörsledaren, att han känt igen fadern, och förhörsledaren bedyrar då att han varit ovetande om detta, samt att det dessutom är förbjudet…

   När militärfadern officiellt i förhör, tillfrågas om han (eller frun Helena) någonsin varit vid häktet (på besök) nekar militärfadern till det…

   Jag undrar varför fadern inte fått en rak fråga i förhören, om det inte kan vara fråga om en hämnd mot HONOM? Eller om hans magkänsla säger såsom åklagaren försöker leda i bevis, att detta – sannolikt enbart – rör sig om ett perverterat sexdåd, där dottern råkade vara på fel plats vid fel tidpunkt. GM har dessutom obehagliga ögon, på vissa (manipulerade?) bilder.

   5) Den nu åtalade GM, har enligt godsägaren AJ, dessutom varit hotad tidigare av en f.d. RYSK OFFICER, som tydligen ansåg sig ha ensamrätt på att arbeta inom området (lite maffia-liknande indelning av arbetsområden mao).

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +4 (av 6 röster)
   • Hjelmsäter Corps de Logi says:

    Förhör med Jönsson, Arne; 2015-06-14 12:00 diarienr: 5000-K698204-15

    ”Godsägaren” Arne Jönsson (”AJ”), uppger under förhör, att de lituanska bröderna har en bod inne i verkstaden i Martorp dit bara de har nyckel.
    Det är ett utrymme på några kvadratmeter.

    Arne tillfrågas om iakttagelsen av teleskoplastaren.

    Han uppger att han såg den köra på en grusväg söder om sin bostad på söndagen 150607 ca kl 14.30. Arne var då tillsammans med sin son. Lastmaskinen var ca 400 meter bort. Han uppger att det med all säkerhet var den John Deere maskinen som står i spritfabriken och används vid bygget i ladan mittemot cafét. Arne ser inte vem som kör. Han ser inte heller om det var gafflar eller skopa på maskinen.

    Arne ser det som högst troligt att någon av de lituanska bröderna körde maskinen. Arne uppger att
    bröderna har nyckel till spritfabriken där lastaren oftast står inlåst.

    På måndagen frågade därför Arne Nerius varför de använt teleskoplastaren. Den numera åtalade MGm; Nerius blev mycket nervös och svarade att han inta använt maskinen. Han uppträdde på ett sätt som Arne aldrig tidigare sett.

    Arne uppger att bröderna har tillgång till det mesta i Blomberg. De känner till alla fastigheter
    då de reparerar och fixar med allt.

    Arne tillfrågas om han vet vart kroppen anträffades Han uppger att han hört att det var i Byssan i Martorp. Han tillfrågas om husen närmast ladugårdarna. Han uppger att huset närmast vägen, en villa byggd på 80-talet står tom och där håller bröderna på att renovera en del. Huset närmast byssan heter ”Bäcktorp”. Det har varit uthyrt till en något kriminell kille som flyttat ut i februari då han inte betalt hyran. Det är endast denne kille som har nyckel till huset. Arne vet inte namnet men säger att det finns på kontoret…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +1 (av 3 röster)
   • Apropå punkt 4) says:

    @Just saying…

    Den MGm NB berättar att SH (LH pappa) var utanför NB’s cell tre dagar efter gripandet. Att han skakade på huvudet när han såg NB. Att NB tyckte att det var konstigt/obehagligt. (Men, det står ingenstans att dessa uppgifter har bekräftats?)

    Om detta ägt rum var det – kanske – en röstkonfrontation eftersom pappan till LH hört kanske hade hört en röst utöver Lisas när han fick uppringningen och ingen svarade, utom de.n röst(er) han hörde i bakgrunden?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +1 (av 3 röster)
 • Daniel H says:

  Stoppa pornografin!

  Varningarna har undvikits länge nog:
  https://www.youtube.com/watch?v=F03NPk9o7aQ

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 15 röster)
  • Klart som fan att den vidriga JUDISKA mass-psykos industrin ska krossas.
   För att dölja de riktiga agendorna släpps de sexuella tyglarna så att den vanliga människan håller sig fokuserad på perversioner istället för de riktiga problemen.
   Genom porren har judarna framställt att negern är fantastisk, har stor pitt osv, för att göra de attraktiva till vita rasförrädare.
   Synd bara att fakta och forskning talar emot juden och den fejkade porren än en gång.
   Nej fy fan!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +10 (av 10 röster)
 • the show goes on :9 lägg ner PSYOPS Lisa Holm tjejen som aldrig funnits

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 26 röster)
 • Nordisk Frost says:

  Hugg av honom fötterna och tvinga honom att springa genom en saltöken.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 15 röster)
 • Kom igen says:

  För övrigt borde vi införa tortyr på straffskalan för synnerligen svenskfientliga och allvarliga brott. Denne mördare hade jag dömt till två år i tortyrkammaren innan han slutligen dränks.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +14 (av 18 röster)
 • Nordanvind says:

  Denna historien verkar inte klockren. Allt för mycket indicier och lite substans. Undrar om detta möjligtvis är ännu ett justitiemord som vi beskådar?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 18 röster)
  • portugallien says:

   Smarta grabbar varje år!
   Du fattar inte att han hängde upp henne tejpad
   och i dödsångest medans Baltäcklet runkade?
   Inte EN bild på mördaren hitintills!
   Sperma.blod,fingeravtryck,lögner,video MED MERA!
   Läst för mkt sagoböcker?
   Aset är skyldig och borde DÖ!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 6 röster)
   • Efterblivna kommentatorer här... says:

    @portugallien…”medans Baltäcklet runkade?”

    Det finns INGET, jag upprepar INGET i FUP som bevisar eller bekräftar att GM runkade, just d-e-n ödesdigra söndagen; vilket GM också (så säkert å slugt?) påpekar i förhöret.

    Den misstänkte GM förnekar dock inte att han ”privat” kan ha gjort det vid TIDIGARE tillfällen.

    Har Du lässvårigheter, eller? Sluta med dina efterblivna låg-kommentarer här, DU skämmer bara ut dig själv och dina gelikar på Nordfront.

    /Gäsp…alltså. Efterblivna Tröttsamma Idiot.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +2 (av 6 röster)
  • De bör visa en logisk tidslinje says:

   @Nordanvind

   1) Åklagaren bör kunna visa upp en logisk TIDSLINJE samt hur den misstänkte GM, har hunnit utföra att övermanna brottsoffret utan att ha fått värjningsskador?

   2) SMS:et till faderns samt det ”ofrivilliga” (?) uppringandet strax därefter, ska stämma in med denna TIDSLINJE av överfallet + mordet/hängningen + bortforslandet (med vilken bil eller annat transportmedel?) samt slutligen instoppandet i skåpet.

   3) Tydligen hade MS redan söket igenom Mantorp, den gången de stötte på MGM och den numera åtallade undrade varför de skulle söka på området – igen…Då undrar man varför man tidigare vid första söket,inte hade upptäckt Lisas jacka & hjälm, samt varför hundarna inte spårat liklukt?

   Bara några av oklarheterna som fortfarande kvarstår, så att man också undrar om GM verkligen var ensam?…eller bara en ”städare”?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +5 (av 5 röster)
    • Hjelmsäter Corps de Logi says:

     Transporten från förmodad mordplats till fyndplats är ett stort frågetecken!

     Att misstänkte gärningsmannen (”MGm”) skulle ha burit kroppen framstår som ytterst osannolikt så rimligen måste kroppen ha transporterats i eller på något slags fordon. Om en kropp transporterats i ex.vis. bakluckan på en bil borde det finnas spår i bilen, t.ex. hårstrån eller blod.

     Rimligen måste polisen ha gjort en teknisk undersökning av MGM:s bil. Varför sägs det i så fall inget om spår i MGM:s bil?

     Och hur kan det komma sig att saker som tillhör LH ligger utspridda längs vägen mot fyndplatsen? Skulle MGm ha stannat av och till och valt ett föremål att slänga? Det verkar inte troligt. Kan kroppen och LH:s tillhörigheter ha transporterats på en skottkärra? I så fall kan lösa föremål ha ramlat av längs vägen.
     http://www.dagensjuridik.se/2015/10/inga-tecken-pa-sexuellt-vald-men-ett-sexuellt-motiv-atal-idag-mordet-pa-lisa-holm

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +2 (av 2 röster)
   • portugallien says:

    Fattar du inte att vi har att göra med Kling&Klang?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Just saying says:

     @portugallien

     …och fattar DU inte att han inte kan ha varit ensam.

     GM advokat borde kunna slå hål på de fortsatta oklarheterna samt den alltför snäva TIDSLINJEN, om nu GM ska ha klarat av allt detta ensam.

     Som jag tidigare noterat, så har Blomberg Herrgård/slott dessutom tidigare ägts av släkten Hamilton…Jönsson & Hamiltons är också facebooks-vänner med varandra samt Cecilia Bodström bor i samma Brf. som en av AJ.s söner.

     Konspirationerna fortsätter…

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +4 (av 4 röster)
     • portugallien says:

      Det är klart att han inte varit ensam.
      Men Broschan o Morschan hjälpte till.
      DIN APA SLUTA MED DINA SLICKARTEORIER!
      DET ÄR MORD DIN IDIOT!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -3 (av 5 röster)
     • Efterblivna kommentatorer här... says:

      @portugallien

      Men…vem har skrivit att det inte skulle vara mord?

      Läs om å kommentera rätt(-are) din efterblivna stackare.

      /Gäsp.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +5 (av 7 röster)
     • portugallien says:

      Du snackar så mycket skit.
      Har du örnnäsa också din Jarneskiavkomma?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -4 (av 6 röster)
   • Gräv djupare pls. says:

    Nästan, samtliga avgörande vittnesmål kommer från en och samma familj.

    [Förutom de viktiga vittnena som är de två personer som säger sig ha mött NB i hans bil runt 19:30-19.45. Läs FUP sid 351 och framåt. De är inte säkra på att det är NB men de är säkra på att det är någon av bröderna och de är säkra på bilen.)

    Men, varför är det ingen av Lisas arbetskamrater som vill kännas vid att hon dagen innan hon försvann hade blivit konfronterad av en troligtvis familjemedlem till AJ?

    Förmodligen är de av ngn anledning rädda för att berätta om det.

    Ett antal i berörda familj reste bort dagen/dagarna efter försvinnandet. Lite för mycket av en slump för att avfärda det som en tillfällighet.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +1 (av 1 röst)
    • Gräv djupare i BÅDA två flickmorden says:

     Det till dags datum fortfarande ouppklarade mordet på Helena Andersson 1992, var också på Arne Jönssons ägor på Österäng i Mariestad och Arne med vissa söner…var, även då, en av många initialt misstänkta.

     Hata slumpen?!
     https://www.flashback.org/sp54691014
     Styvsonen och elitsoldaten valde – dessutom – som av en tillfällighet…att utvandra året efter 1993, och har bytt namn, dessutom…Samme styvson, som dagen EFTER Lisas försvinnande, fraktades utomlands med flyg, bort från Blombergs. Varför? Har han förhörts om varför han fick så bråttom att fly Sverige – igen…?

     Var det således bara en ”till slump”… att två mord på två unga attraktiva kvinnor skedde inom ”Jönssonsligans” ägor?

     Det lämnades ägodelar av bägge flick-offren.

     Dessutom, råkar det vara samma (fega eller partiska???) utredare i båda fallen…Hm…!

     LIGGER DET EN HUND BEGRAVEN – ÄVEN I DETTA ÄRENDE?

     I sådana fall, verkligen inte första gången!!!

     //Å jag vet verkligen vad jag pratar om.//

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 1 röst)
     • Kolla även upp åklagaren says:

      Hans CV
      Bakgrund
      Hur kom det sig att just han fick ta tag i detta ärende

      osv.

      VÄND PÅ ALLA STENAR!

      Det finns bevisligen fler vänskapskorrupta ärenden där åklagaren har fått en direkt gräddfil upp till högre befordringar, då de hjälpt till att mörklägga brott. Var inteså naiva i dessa två unga kvinnors mordärenden, då heller. Ok!?

      /Just saying…

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
    • Gräv djupare pls. says:

     Det var medlemmen ”Norddennick” som i fb-tråden om alternativa teorier om det här Lisa Holm-fallet…
     https://www.flashback.org/sp54124070
     … redan 25/7-2015, ville peka på samt så säkert visste att godsägaren Arne Jönssons spanska styvsonen & f.d. elitsoldaten, reste ut från Sverige, efter mordet. Precis som han utvandrade 1993, och bytte namn, året efter ett annat uppmärksammat ungt kvinnomord i samma landsdel…

     Den intressanta infon fanns väl inte att tillgå redan då? Eller hur?

     Citerar: – ”Son av AJs spanska kabbalhustru var i Sverige i tiden på Lisas mordet och bukten i Spanien omedelbart efter mordet.”

     Ingen som kan bekräfta huruvida den infon fanns att tillgå, eller inte, redan 25/7?

     Dessutom:
     http://unvis.it/www.expressen.se/gt/nerijus-lisas-pappa-slapptes-in-i-arresten/
     Om nu Lisas Far skulle ha släppts in i arresten för att glutta på sin dotters misstänkte gärningsman – vilket jag också tror han gjorde – så inte kommer vare sig förhörsledaren (FL) eller poliserna vara så dumma att det skulle erkänna det. No way.

     ”Åtalade Nerijus Bilevicius, 35, påstår att Lisa Holms pappa släpptes in i arresten – där han stirrade på honom genom celldörrens ruta.

     Han säger sig vara säker på att det var pappan eftersom de har hälsat på varandra tidigare.

     – Det finns inte någon substans i detta. Det är något han hasplar ur sig, säger (som förväntat och naturligtvis…) poliskommissarie Lars Johansson, som låtit ”utreda uppgiften” (harkling…yeah sure).

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +2 (av 2 röster)
     • Hämnden bör svalna å vänta... says:

      …tills man har hela bilden klar och är 99,99% övertygad och bevisad om att man verkligen har rätt gärningsman (eller gärningsmän, inklusive ev. inblandade kvinnor.

      Det har man inte alls i dagsläget.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 2 röster)
     • Modern Helenas tidiga aningar says:

      Redan i polisförhöret, Dnr: 5000-K698204-15, dagen efter dotterns försvinnande 2015-06-08, uttrycker Lisas moder Helena Holm, några av sina farhågor och funderingar:

      […]”Helena nämnder att när hon själv jobbade på caféet i början på maj, 2-3 maj, så var det
      utländska byggnadsarbetare som la om taket. De tittade och Helena undrade lite vad de var ute efter. Hon säger att hon inte vill anklaga folk men hon funderar och grubblar.”

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 2 röster)
   • Mycket pressad TIDSLINJE says:

    Utredarna har, ner på minuten, försökt kartlägga den MGm förehavanden med en, till synes rätt så pressad TIDSLINJE:
    http://unvis.it/www.expressen.se/gt/nerijus-kartlagd-efter-mordet-pa-lisa-holm/
    ”Nerijus kartlagd efter mordet på Lisa Holm”

    Strax efter klockan 18: Vittne ser man

    En man med anknytning till Blomberg kör förbi kaféet. Han ser då att det står vad han beskriver som en ”grå hantverkarbil” parkerad precis utanför ladan mitt emot kaféet. Vittnet har sagt att han inte kan utesluta att det var Nerijus Bilevicius Litauenregistrerade Volkswagen Sharan.

    18.22: Lisas sista sms

    Lisa Holm skickar ett sms till sin pappa att hon skulle ta sig hemåt till Skövde. En färd som med mopeden skulle ha tagit cirka 50 minuter.

    18.26: Lisa ringer till pappa

    Lisas mobiltelefon råkar, sannolikt av misstag, ringa upp pappans telefon. Han hör då att hon talar med någon och säger: ”nu är det klart”. Sannolikt förde hon samtalet med en av kollegerna när de stängde ner kaféet i Blomberg.

    18.26-18.45: De träffas

    Under dessa minuter misstänks Nerijus Bilevicius ha övertalat Lisa Holm att följa med in i ladan, genom att be henne peka ut en plats på en karta. Mycket pekar på att han försökte locka in en kvinna i sin bil dagen innan på det viset. Han misstänks sedan ha mördat Lisa Holm i den del av ladans sidobyggnad som tidigare var ett mjölkrum.

    Cirka 18.45: Vittne såg Nerijus

    En man kör förbi kaféet i Blomberg då han är på väg till närliggande Källby för att köpa pizza. Då ser han en man komma ut från ladan, vilket han tyckte var konstigt då det inte pågick något arbete där. Nerijus Bilevicius ryms inom det vaga signalement som mannen uppgav.

    Cirka 18.50: Ingen bil vid ladan

    En man kör förbi ladan och tittar noga utanför, då tjuvar tidigare har varit i farten. Han ser då ingen bil parkerad utanför.

    18.59: Avstängd

    Lisa mobiltelefon har stängts av.

    19.00-19.05: Bil kör i hög fart

    Ett par har suttit och fikat vid Martorpsfallen. När de ska köra därifrån i riktning mot Västerplana kommer en bil körande i väldigt hög hastighet på grusvägen, från Blomberg mot Martorp. Vittnena uppfattade att bilen hade ett ”L” i nationsbeteckningen och var blå/grå i färgen, troligen åt det silvriga hållet.

    19.05-19.25: Lisas kropp placeras i skåpet

    Enligt åtalet har Nerijus Bilevicius tryckt in Lisa Holms kropp i ett trångt klädskåp i en barack, eller byssja, på gården Martorp. Utanför baracken misstänks han ha lagt Lisa Holms mopedhjälm och jacka i en rishög. När Missing people på fredagen skulle söka av den här platsen försökte Nerijus Bilevicius få dem att lämna platsen, då han hävdade att den redan hade sökts av.

    Cirka 19.30: Nerijus hälsar på vittnen vid grusväg nära slottet

    Ett par som bor nära litauernas flygelbyggnad i Blomberg promenerar på en traktorstig intill en grusväg i närheten av slottet i Blomberg. Då kommer en bil, som de känner igen som litauernas, körande i hög hastighet på grusvägen från Martorp mot flygelbyggnaden. Rutan vid förarsätet är nervevad och mannen som sitter bakom ratten hälsar på dem. Han bär solglasögon. De känner igen honom som en av bröderna, troligtvis Nerijus Bilevicius. Eftersom den andre brodern har uppgett att han varit hemma vid den här tiden, vilket har bekräftats av Nerijus Bilevicius fru, så anser utredarna det vara klarlagt att Nerijus kör bilen.

    19.35-19.51: Nerijus ringer till mamma

    Nerijus är tillbaka i flygelbyggnaden och har ett Skype-samtal med sin mamma i Litauen. (Ev. kan frun ha påbörjat samtalet och han sedan tagit över, eftersom de alltid verkar ha använt hennes konto: Hon är i sådana fall…MEDSKYLDIG till skyddande av brottsling. Modern ljuger också, i sådana fall!) När han kom hem var hans byxor smutsiga och hans fru har lagt dem i en tvättmaskin som hon startat. Paret bestämmer sig sedan för att åka till Handlarn i Källby, en resa som tar cirka sex minuter med bil.

    20.00: Nerijus fångas på bild

    Nerijus kommer in på Handlarn i Källby och filmas av butikens övervakningskamera. Några sekunder senare kommer hans fru in. De handlar bland annat flera pizzor och lämnar sedan butiken ungefär tre minuter senare.

    Cirka: 20.20: Hemma igen

    Paret är hemma i flygelbyggnaden igen. Frun värmer upp pizzorna i mikron. Hon berättar att Nerijus inte ville äta sin utan lade sig med datorn i sängen. Hon gjorde honom sällskap och efter en stund märkte hon att han sov.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +2 (av 2 röster)
    • Tidslinjen - Mastbytet says:

     Får inte riktigt ihop detta med att SMS:et och fickringningen kopplar upp mot olika master; det skiljer ju bara ca 4-5 min.

     Är det någon som kan mobiltelefoni? Om Lisa fortfarande är kvar i cafeet vid tiden för fickringningen som polisen tror att hon är, kan då telefonen ändå ha bytt mast, trots att hon inte har lämnat cafeet? Om inte – vad har då hänt här?

     18.22: Lisas sista sms
     Lisa Holm skickar ett sms till sin pappa att hon skulle ta sig hemåt till Skövde. En färd som med mopeden skulle ha tagit cirka 50 minuter.

     18.26: Lisa ringer till pappa
     Lisas mobiltelefon råkar, sannolikt av misstag? ringa upp pappans telefon. Han hör då att hon talar med någon och säger: ”nu är det klart”. Vilka/vem hon pratat med är inte alls klarlagt.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Jonsson says:

  Känner bara ett stort obehag kring hela de här fallet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 8 röster)
 • På grund av DNA bevisen kommer han dömas skyldig !.

  Arne Strand.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Thinker says:

  Man gör bara inte sånt här djävla svin, hoppas någon tar hand om denna djävul i fängelset

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 7 röster)
 • Låt de anhöriga avliva honom på sitt eget sätt sedan gödsla åkrarna med honom.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 7 röster)
 • Caesar says:

  I alla fiendetidningar, SVT, TV4 etc. visas namn och bild på det svenska barnet som misstänks för händelsen i Trollhättan.

  Så varför i %&¤”# namnges inte främlingen Nerijus Bilevicius, 35??!

  http://www.exponerat.net/wp-content/uploads/2015/06/Nerijus-Bilevicius.png

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 13 röster)
 • Thor Viking says:

  Jag gick med missing people några dagar i somras när vi letade efter vad som hänt den här tjejen. Var bara några meter från de här litauiska bröderna där de satt på ett staket och tittade på oss.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 9 röster)
 • vattenkammad says:

  Jag tycker allvarligt talat att Nordfront borde avhålla sig från att publicera bilder av den stackars flickan.
  Skriv gärna om brottet, utredningen, åtalet och den åtalade men inga fler foton av offret om jag får be.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 6 röster)
 • portugallien says:

  Det fanns ingen plats för mig på Avpixlat.
  PGA Juderiets Mittlandet.
  Exponerat blev också influerat av Mittlandsjuden.
  Och nu när jag är på Nordfront så är denna satans JUDEMITTLANDET efter mig.
  Ni kan ruttna i helvetet om Ni inte vill höra sanningens ord.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Efterblivna kommentatorer här... says:

   @portugallien

   Men för h-te. Kamma till dig!!!

   Sluta gnälla och spela paranoid ditt litta äckliga troll. Du skämmer ut dig själv inklusive detta kommentarsfält.

   /Gäsp.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +3 (av 5 röster)
 • Fadern ej med på foto i FUP says:

  Lisa Holms far är inte den där vithåriga slafsiga mannen med hårtofs, som finns fotad i FUP 2 ggr då han ska visa var mopeden stod och sedan flyttades.
  https://www.flashback.org/sp55190581

  Lisas militär far är mycket mer sannolikt denna militär-man, med glasögon och glada trevliga ögon,liksom dottern hans:(vid ca 13:01 in i videon) Enduro Säterkåsan 2014
  https://www.youtube.com/watch?v=s97BRM62Iik
  6 20 Stefan Holm / Larry Gustavsson Försvarsmaktens EK KTM 36:24.6 34:49.0 2 1:11:13.6

  Stefan Holm är missnöjd med den service han fått
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=2964703

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Husslavar says:

  Sättet som de gästarbetarna verkar behandlas på, då de inte ens får ha söndagarna ifred, utan ska serva hela ”Jönsonligan” klanen, även då (!)påminner faktiskt tyvärr, om det gamla Svedala’s hårda feodal-klassamhälle, innan folket förståeligt nog gjorde revolt.

  Sedan påstås det att MGM den äldre brodern N.B. som är den enda som pratar engelska, dessutom velat tuta in sin bror, att godsägaren alias ”svensken” AJ, inte heller velat att de ska umgås, ute i byn, med de andra svenskarna, utan ska hålla sig för sig själva (isolerad OCH utnyttjade)

  /Skämmes

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
  • Husslavarna är dock onormala says:

   Om någon söker jobb hos X eller Y och ertappas med att runka på väggar och mobilen är full med porr där kvinnor binds och torteras (även under ev. S/M-reglerade former) tror/tycker någon normal sund människa att man ska få behålla jobbet?

   Att en normal sund arbetsgivare anser att det är ett accepterat beteende?

   Nej det är ett sjukligt beteende!!!!!!!!!!

   Den åtalades kvinnliga uppenbarligen desperata advokat, hon får komma på något argument med bättre omdöme!

   Att denna advokat kan sitta i en rättssal och säga att facewreckers porr är lite tejpning och sådant och att runka på arbetsplatser och väggar är normalt? Hon borde inte få vara advokat.

   /Punkt!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +3 (av 3 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *