Åtal har nu väckts mot Lisa Holms misstänkte mördare – så här dog hon

BROTT. Under fredagen väcktes det åtal mot Lisa Holms misstänkte mördare. I stämningsansökan som åklagaren lämnat in framgår det  vad som var dödsorsaken och vilka bevis som finns mot den misstänkte mannen.

lisa-holm

Klockan elva idag väcktes det åtal mot den 35-årige man som suttit häktad sedan i juni, misstänkt för mordet på 17-åriga Lisa Holm. Nu när åtalet är väckt så är förundersökningsmaterialet offentligt och man vet nu hur och var Lisa Holm mördades och vilka bevis som finns mot den misstänkte mördaren.

Enligt åtalet ska 35-åringen ha mördat Lisa genom hängning. Han ska i samband med dådet ha tejpat över hennes mun och runt hennes huvud över mun och näsa. Vidare har han dragit ner, respektive upp hennes kläder så att hennes kön och bröst blottats. Därefter ska han ha fört bort kroppen och gömt den i ett smalt klädskåp i en arbetsbod på Martorps Gård, Götene kommun.

De bevis som finns mot mannen är bland annat att man funnit hans DNA, i form av blod, på insidan av hennes kläder. Hans DNA ska även ha hittats på mordplatsen.

Ett annat bevis som talar emot 35-åringen är hans brors vittnesuppgifter. Brodern ska ha lämnat uppgifter om att 35-åringen betett sig märkligt efter dådet och han ska även ha uppmanat brodern om att ljuga för polisen om vad han hade för sig under kvällen då Lisa Holm försvann. Hans fru ska också ha tvättat hans byxor under kvällen då Lisa försvann.

Lisa Holm ska inte ha blivit våldtagen enligt uppgifter men man tror att det fanns ett sexuellt motiv till mordet. Polisen har gått igenom en av 35-åringens datorer och hittat sexuella bilder med bundna kvinnor, som kan kopplas till det sexuella motivet.

Källa:
Så mördades Lisa Holm – här är bevisen

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

45 Kommentarer till "Åtal har nu väckts mot Lisa Holms misstänkte mördare – så här dog hon"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
ola
Gäst
Nybörjare
ola

Häng honom!

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

I Sverige av idag? Lycka till…

Just saying...
Gäst
Nybörjare
Just saying...
Vidare/dessutom: 4) Det framgår av FUP att militär-fadern Stefan Holm var vid häktningscellen och kikade in på den nu åtalade GM via en tittglugg, samt därefter bara skakade på huvudet och därefter stängdes tittluckan. Det är den misstänkte GM som berättar detta till förhörsledaren, att han känt igen fadern, och förhörsledaren bedyrar då att han varit ovetande om detta, samt att det dessutom är förbjudet… När militärfadern officiellt i förhör, tillfrågas om han (eller frun Helena) någonsin varit vid häktet (på besök) nekar militärfadern till det… Jag undrar varför fadern inte fått en rak fråga i förhören, om det inte… Läs mer »
Hjelmsäter Corps de Logi
Gäst
Nybörjare
Hjelmsäter Corps de Logi
Förhör med Jönsson, Arne; 2015-06-14 12:00 diarienr: 5000-K698204-15 ”Godsägaren” Arne Jönsson (”AJ”), uppger under förhör, att de lituanska bröderna har en bod inne i verkstaden i Martorp dit bara de har nyckel. Det är ett utrymme på några kvadratmeter. Arne tillfrågas om iakttagelsen av teleskoplastaren. Han uppger att han såg den köra på en grusväg söder om sin bostad på söndagen 150607 ca kl 14.30. Arne var då tillsammans med sin son. Lastmaskinen var ca 400 meter bort. Han uppger att det med all säkerhet var den John Deere maskinen som står i spritfabriken och används vid bygget i ladan… Läs mer »
Apropå punkt 4)
Gäst
Nybörjare
Apropå punkt 4)

@Just saying…

Den MGm NB berättar att SH (LH pappa) var utanför NB’s cell tre dagar efter gripandet. Att han skakade på huvudet när han såg NB. Att NB tyckte att det var konstigt/obehagligt. (Men, det står ingenstans att dessa uppgifter har bekräftats?)

Om detta ägt rum var det – kanske – en röstkonfrontation eftersom pappan till LH hört kanske hade hört en röst utöver Lisas när han fick uppringningen och ingen svarade, utom de.n röst(er) han hörde i bakgrunden?

Daniel H
Gäst
Nybörjare
Daniel H

Stoppa pornografin!

Varningarna har undvikits länge nog:
https://www.youtube.com/watch?v=F03NPk9o7aQ

Mauritzon
Gäst
Nybörjare

Klart som fan att den vidriga JUDISKA mass-psykos industrin ska krossas.
För att dölja de riktiga agendorna släpps de sexuella tyglarna så att den vanliga människan håller sig fokuserad på perversioner istället för de riktiga problemen.
Genom porren har judarna framställt att negern är fantastisk, har stor pitt osv, för att göra de attraktiva till vita rasförrädare.
Synd bara att fakta och forskning talar emot juden och den fejkade porren än en gång.
Nej fy fan!

114
Gäst
Nybörjare
114

the show goes on :9 lägg ner PSYOPS Lisa Holm tjejen som aldrig funnits

Kom igen
Gäst
Nybörjare
Kom igen

På vilket sätt är detta en psyops? Jävla retarderade troll.

Nordisk Frost
Gäst
Nybörjare
Nordisk Frost

Hugg av honom fötterna och tvinga honom att springa genom en saltöken.

Kom igen
Gäst
Nybörjare
Kom igen

För övrigt borde vi införa tortyr på straffskalan för synnerligen svenskfientliga och allvarliga brott. Denne mördare hade jag dömt till två år i tortyrkammaren innan han slutligen dränks.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Denna historien verkar inte klockren. Allt för mycket indicier och lite substans. Undrar om detta möjligtvis är ännu ett justitiemord som vi beskådar?

portugallien
Gäst
Nybörjare
portugallien

Smarta grabbar varje år!
Du fattar inte att han hängde upp henne tejpad
och i dödsångest medans Baltäcklet runkade?
Inte EN bild på mördaren hitintills!
Sperma.blod,fingeravtryck,lögner,video MED MERA!
Läst för mkt sagoböcker?
Aset är skyldig och borde DÖ!

Efterblivna kommentatorer här...
Gäst
Nybörjare
Efterblivna kommentatorer här...

@portugallien…”medans Baltäcklet runkade?”

Det finns INGET, jag upprepar INGET i FUP som bevisar eller bekräftar att GM runkade, just d-e-n ödesdigra söndagen; vilket GM också (så säkert å slugt?) påpekar i förhöret.

Den misstänkte GM förnekar dock inte att han ”privat” kan ha gjort det vid TIDIGARE tillfällen.

Har Du lässvårigheter, eller? Sluta med dina efterblivna låg-kommentarer här, DU skämmer bara ut dig själv och dina gelikar på Nordfront.

/Gäsp…alltså. Efterblivna Tröttsamma Idiot.

De bör visa en logisk tidslinje
Gäst
Nybörjare
De bör visa en logisk tidslinje
@Nordanvind 1) Åklagaren bör kunna visa upp en logisk TIDSLINJE samt hur den misstänkte GM, har hunnit utföra att övermanna brottsoffret utan att ha fått värjningsskador? 2) SMS:et till faderns samt det ”ofrivilliga” (?) uppringandet strax därefter, ska stämma in med denna TIDSLINJE av överfallet + mordet/hängningen + bortforslandet (med vilken bil eller annat transportmedel?) samt slutligen instoppandet i skåpet. 3) Tydligen hade MS redan söket igenom Mantorp, den gången de stötte på MGM och den numera åtallade undrade varför de skulle söka på området – igen…Då undrar man varför man tidigare vid första söket,inte hade upptäckt Lisas jacka &… Läs mer »
Dessutom / vidare:
Gäst
Nybörjare
Dessutom / vidare:
Hjelmsäter Corps de Logi
Gäst
Nybörjare
Hjelmsäter Corps de Logi
Transporten från förmodad mordplats till fyndplats är ett stort frågetecken! Att misstänkte gärningsmannen (”MGm”) skulle ha burit kroppen framstår som ytterst osannolikt så rimligen måste kroppen ha transporterats i eller på något slags fordon. Om en kropp transporterats i ex.vis. bakluckan på en bil borde det finnas spår i bilen, t.ex. hårstrån eller blod. Rimligen måste polisen ha gjort en teknisk undersökning av MGM:s bil. Varför sägs det i så fall inget om spår i MGM:s bil? Och hur kan det komma sig att saker som tillhör LH ligger utspridda längs vägen mot fyndplatsen? Skulle MGm ha stannat av och… Läs mer »
portugallien
Gäst
Nybörjare
portugallien

Fattar du inte att vi har att göra med Kling&Klang?

Just saying
Gäst
Nybörjare
Just saying

@portugallien

…och fattar DU inte att han inte kan ha varit ensam.

GM advokat borde kunna slå hål på de fortsatta oklarheterna samt den alltför snäva TIDSLINJEN, om nu GM ska ha klarat av allt detta ensam.

Som jag tidigare noterat, så har Blomberg Herrgård/slott dessutom tidigare ägts av släkten Hamilton…Jönsson & Hamiltons är också facebooks-vänner med varandra samt Cecilia Bodström bor i samma Brf. som en av AJ.s söner.

Konspirationerna fortsätter…

portugallien
Gäst
Nybörjare
portugallien

Det är klart att han inte varit ensam.
Men Broschan o Morschan hjälpte till.
DIN APA SLUTA MED DINA SLICKARTEORIER!
DET ÄR MORD DIN IDIOT!

Efterblivna kommentatorer här...
Gäst
Nybörjare
Efterblivna kommentatorer här...

@portugallien

Men…vem har skrivit att det inte skulle vara mord?

Läs om å kommentera rätt(-are) din efterblivna stackare.

/Gäsp.

portugallien
Gäst
Nybörjare
portugallien

Du snackar så mycket skit.
Har du örnnäsa också din Jarneskiavkomma?

Gräv djupare pls.
Gäst
Nybörjare
Gräv djupare pls.
Nästan, samtliga avgörande vittnesmål kommer från en och samma familj. [Förutom de viktiga vittnena som är de två personer som säger sig ha mött NB i hans bil runt 19:30-19.45. Läs FUP sid 351 och framåt. De är inte säkra på att det är NB men de är säkra på att det är någon av bröderna och de är säkra på bilen.) Men, varför är det ingen av Lisas arbetskamrater som vill kännas vid att hon dagen innan hon försvann hade blivit konfronterad av en troligtvis familjemedlem till AJ? Förmodligen är de av ngn anledning rädda för att berätta om… Läs mer »
Gräv djupare i BÅDA två flickmorden
Gäst
Nybörjare
Gräv djupare i BÅDA två flickmorden
Det till dags datum fortfarande ouppklarade mordet på Helena Andersson 1992, var också på Arne Jönssons ägor på Österäng i Mariestad och Arne med vissa söner…var, även då, en av många initialt misstänkta. Hata slumpen?! https://www.flashback.org/sp54691014 Styvsonen och elitsoldaten valde – dessutom – som av en tillfällighet…att utvandra året efter 1993, och har bytt namn, dessutom…Samme styvson, som dagen EFTER Lisas försvinnande, fraktades utomlands med flyg, bort från Blombergs. Varför? Har han förhörts om varför han fick så bråttom att fly Sverige – igen…? Var det således bara en ”till slump”… att två mord på två unga attraktiva kvinnor skedde… Läs mer »
Kolla även upp åklagaren
Gäst
Nybörjare
Kolla även upp åklagaren

Hans CV
Bakgrund
Hur kom det sig att just han fick ta tag i detta ärende

osv.

VÄND PÅ ALLA STENAR!

Det finns bevisligen fler vänskapskorrupta ärenden där åklagaren har fått en direkt gräddfil upp till högre befordringar, då de hjälpt till att mörklägga brott. Var inteså naiva i dessa två unga kvinnors mordärenden, då heller. Ok!?

/Just saying…

Gräv djupare pls.
Gäst
Nybörjare
Gräv djupare pls.
Det var medlemmen ”Norddennick” som i fb-tråden om alternativa teorier om det här Lisa Holm-fallet… https://www.flashback.org/sp54124070 … redan 25/7-2015, ville peka på samt så säkert visste att godsägaren Arne Jönssons spanska styvsonen & f.d. elitsoldaten, reste ut från Sverige, efter mordet. Precis som han utvandrade 1993, och bytte namn, året efter ett annat uppmärksammat ungt kvinnomord i samma landsdel… Den intressanta infon fanns väl inte att tillgå redan då? Eller hur? Citerar: – ”Son av AJs spanska kabbalhustru var i Sverige i tiden på Lisas mordet och bukten i Spanien omedelbart efter mordet.” Ingen som kan bekräfta huruvida den infon… Läs mer »
Hämnden bör svalna å vänta...
Gäst
Nybörjare
Hämnden bör svalna å vänta...

…tills man har hela bilden klar och är 99,99% övertygad och bevisad om att man verkligen har rätt gärningsman (eller gärningsmän, inklusive ev. inblandade kvinnor.

Det har man inte alls i dagsläget.

Modern Helenas tidiga aningar
Gäst
Nybörjare
Modern Helenas tidiga aningar

Redan i polisförhöret, Dnr: 5000-K698204-15, dagen efter dotterns försvinnande 2015-06-08, uttrycker Lisas moder Helena Holm, några av sina farhågor och funderingar:

[…]”Helena nämnder att när hon själv jobbade på caféet i början på maj, 2-3 maj, så var det
utländska byggnadsarbetare som la om taket. De tittade och Helena undrade lite vad de var ute efter. Hon säger att hon inte vill anklaga folk men hon funderar och grubblar.”

Mycket pressad TIDSLINJE
Gäst
Nybörjare
Mycket pressad TIDSLINJE
Utredarna har, ner på minuten, försökt kartlägga den MGm förehavanden med en, till synes rätt så pressad TIDSLINJE: http://unvis.it/www.expressen.se/gt/nerijus-kartlagd-efter-mordet-pa-lisa-holm/ ”Nerijus kartlagd efter mordet på Lisa Holm” Strax efter klockan 18: Vittne ser man En man med anknytning till Blomberg kör förbi kaféet. Han ser då att det står vad han beskriver som en ”grå hantverkarbil” parkerad precis utanför ladan mitt emot kaféet. Vittnet har sagt att han inte kan utesluta att det var Nerijus Bilevicius Litauenregistrerade Volkswagen Sharan. 18.22: Lisas sista sms Lisa Holm skickar ett sms till sin pappa att hon skulle ta sig hemåt till Skövde. En färd… Läs mer »
Tidslinjen - Mastbytet
Gäst
Nybörjare
Tidslinjen - Mastbytet
Får inte riktigt ihop detta med att SMS:et och fickringningen kopplar upp mot olika master; det skiljer ju bara ca 4-5 min. Är det någon som kan mobiltelefoni? Om Lisa fortfarande är kvar i cafeet vid tiden för fickringningen som polisen tror att hon är, kan då telefonen ändå ha bytt mast, trots att hon inte har lämnat cafeet? Om inte – vad har då hänt här? 18.22: Lisas sista sms Lisa Holm skickar ett sms till sin pappa att hon skulle ta sig hemåt till Skövde. En färd som med mopeden skulle ha tagit cirka 50 minuter. 18.26: Lisa… Läs mer »
Jonsson
Gäst
Nybörjare
Jonsson

Känner bara ett stort obehag kring hela de här fallet.

portugallien
Gäst
Nybörjare
portugallien

Vem faan gör inte det?

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare

På grund av DNA bevisen kommer han dömas skyldig !.

Arne Strand.

portugallien
Gäst
Nybörjare
portugallien

Tack vare,heter det!
Om man tycker att något är BRA!

Thinker
Gäst
Nybörjare
Thinker

Man gör bara inte sånt här djävla svin, hoppas någon tar hand om denna djävul i fängelset

666
Gäst
Nybörjare
666

Låt de anhöriga avliva honom på sitt eget sätt sedan gödsla åkrarna med honom.

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar

I alla fiendetidningar, SVT, TV4 etc. visas namn och bild på det svenska barnet som misstänks för händelsen i Trollhättan.

Så varför i %&¤”# namnges inte främlingen Nerijus Bilevicius, 35??!

http://www.exponerat.net/wp-content/uploads/2015/06/Nerijus-Bilevicius.png

Peter H. Norrland
Gäst
Nybörjare
Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Jag gick med missing people några dagar i somras när vi letade efter vad som hänt den här tjejen. Var bara några meter från de här litauiska bröderna där de satt på ett staket och tittade på oss.

vattenkammad
Gäst
Nybörjare
vattenkammad

Jag tycker allvarligt talat att Nordfront borde avhålla sig från att publicera bilder av den stackars flickan.
Skriv gärna om brottet, utredningen, åtalet och den åtalade men inga fler foton av offret om jag får be.

portugallien
Gäst
Nybörjare
portugallien

Det fanns ingen plats för mig på Avpixlat.
PGA Juderiets Mittlandet.
Exponerat blev också influerat av Mittlandsjuden.
Och nu när jag är på Nordfront så är denna satans JUDEMITTLANDET efter mig.
Ni kan ruttna i helvetet om Ni inte vill höra sanningens ord.

Efterblivna kommentatorer här...
Gäst
Nybörjare
Efterblivna kommentatorer här...

@portugallien

Men för h-te. Kamma till dig!!!

Sluta gnälla och spela paranoid ditt litta äckliga troll. Du skämmer ut dig själv inklusive detta kommentarsfält.

/Gäsp.

Fadern ej med på foto i FUP
Gäst
Nybörjare
Fadern ej med på foto i FUP

Lisa Holms far är inte den där vithåriga slafsiga mannen med hårtofs, som finns fotad i FUP 2 ggr då han ska visa var mopeden stod och sedan flyttades.
https://www.flashback.org/sp55190581

Lisas militär far är mycket mer sannolikt denna militär-man, med glasögon och glada trevliga ögon,liksom dottern hans:(vid ca 13:01 in i videon) Enduro Säterkåsan 2014
https://www.youtube.com/watch?v=s97BRM62Iik
6 20 Stefan Holm / Larry Gustavsson Försvarsmaktens EK KTM 36:24.6 34:49.0 2 1:11:13.6

Stefan Holm är missnöjd med den service han fått
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=2964703

Husslavar
Gäst
Nybörjare
Husslavar

Sättet som de gästarbetarna verkar behandlas på, då de inte ens får ha söndagarna ifred, utan ska serva hela ”Jönsonligan” klanen, även då (!)påminner faktiskt tyvärr, om det gamla Svedala’s hårda feodal-klassamhälle, innan folket förståeligt nog gjorde revolt.

Sedan påstås det att MGM den äldre brodern N.B. som är den enda som pratar engelska, dessutom velat tuta in sin bror, att godsägaren alias ”svensken” AJ, inte heller velat att de ska umgås, ute i byn, med de andra svenskarna, utan ska hålla sig för sig själva (isolerad OCH utnyttjade)

/Skämmes

Husslavarna är dock onormala
Gäst
Nybörjare
Husslavarna är dock onormala
Om någon söker jobb hos X eller Y och ertappas med att runka på väggar och mobilen är full med porr där kvinnor binds och torteras (även under ev. S/M-reglerade former) tror/tycker någon normal sund människa att man ska få behålla jobbet? Att en normal sund arbetsgivare anser att det är ett accepterat beteende? Nej det är ett sjukligt beteende!!!!!!!!!! Den åtalades kvinnliga uppenbarligen desperata advokat, hon får komma på något argument med bättre omdöme! Att denna advokat kan sitta i en rättssal och säga att facewreckers porr är lite tejpning och sådant och att runka på arbetsplatser och väggar… Läs mer »
wpDiscuz