Asylboende i Munkedal har brunnit igen

SVERIGE. Asylboendet i Munkedal som brann i tisdags har brunnit igen. Denna gång brann det i den delen av boendet som inte skadades under förra veckans brand.

Det var vid tretiden inatt som polisen fick in ett larm om att samma asylboende som brann i tisdags i Munkdal återigen stod i lågor. Då brann stora delar av lokalen ner men inatt stod de delar som klarade sig under förra branden i lågor.

— Det har brunnit i den delen av fastigheten som inte brann upp i förra branden. Det var en liten lokal brand avgränsad till ett rum, säger Mikael Gard, insatschef med ansvar för Munkedal och Lysekil för Räddningstjänst.

Räddningstjänsten fick kontroll på nattens brand då en av de boende i en närliggande fastighet hade påbörjat släckningsarbetet med en pulversläckare. Strax efter klockan fyra avslutades insatsen.

Vad som orsakade branden är ännu okänt.

Källa:
Ny brand i asylboende i Munkedal

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments