Årssummering av kamprapporter

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
0

Motståndsrörelsen har överträffat sig själva i år och varit mer aktiva än någonsin tidigare med hela 363 kamprapporter på 110 olika orter, från Ystad i syd till Övertorneå i norr. I minst 25 av dessa orter kan man säga att det har hållits regelbunden aktivism under året vid flertalet tillfällen.

Värt att tala om i sammanhanget är då dessutom att en stor del utav alla rapporter här på hemsidan innehåller flera aktiviteter. Så efter lite mer noggrann räkning har det rapporterats om strax över 500 aktiviteter, som då utspridda under årets 365 dagar innebär någon typ utav aktivitet i Motståndsrörelsens regi ungefär 1,35 gånger per dag.

Vi har under året funnits på gator och torg, i villaområden och lägenhetskomplex, i köpcentra och gallerior, på festivaler och marknader, i skolor och på arbetsplatser. Vi har delat flygblad och sålt tidningar, hållit i appellmöten och demonstrationer, satt upp
plakat och banderoller, affischerat och klistrat märken.

Dessutom så är det flera större aktiviteter som genomförts, där det inte lagts någon kamprapport utan en längre artikel istället. Lägg där till hundratals organiserade kampsportsträningar, gruppmöten, föredrag och gemenskapskvällar som ej finns med i kamprapporterna samt att det utförs en hel del aktiviteter för att sprida Organisationens namn som aldrig rapporteras in, då det utförs av personer som inte direkt är bundna till oss, så blir slutresultatet en minst sagt imponerande insats för ett fritt Norden under 2010 utförda av dedikerade aktivister och stödmedlemmar.

Aktivisterna i Luleå, Kristianstad och Borlänge förtjänar en extra klapp på axeln då det är de tre orter i Sverige där aktivismen har varit mest frekvent under året, men även i Göteborg, Stockholm, Skellefteå, Ludvika och Ystad har det hållits en föredömlig aktivitetsnivå.

En stor eloge till er alla som dragit ert strå till stacken under året!
Låt oss alla tillsammans se till att 2011 blir ett ännu mer aktivt år då vi flyttar fram frontlinjen ännu mer och får fienden att darra inför Nordens enade Motståndsrörelse.

Hell Seger!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments