Aron Flam: ”Sverige borde ha haft egna Nürnbergrättegångar”

INRIKES. Den judiske komikern Aron Flam tycker att Sverige borde ha denazifierats i egna Nürnbergrättegångar.

Den judiske komikern Aron Flam – som på senare år slagit sig in på en förment invandringskritisk och libertariansk bana – bedriver judisk aktivism via alternativmedia genom att försöka skambelägga Sverige för dess kontakter med Hitlertyskland under andra världskriget.

I en intervju med Samnytts ryske journalist Egor Putilov ojar sig Flam bland annat över att Sverige hade omfattande handelsavtal med Tyskland som möjliggjorde kontinuerliga leveranser av svensk järnmalm till den nationalsocialistiska krigsindustrin.

På frågan ”Är det en nackdel att Sverige inte genomgick samma denazifiering och Nurnbergprocesser som Tyskland, tycker du?” svarar han ”jag tror det”.

Denazifieringen efter Tysklands nederlag bestod bland annat i massiva bokbål och hot om svält ifall man som tysk medborgare inte var medgörlig i processen. Nürnbergrättegångarna som Flam vill att även svenskar skulle ha utsatts för föregicks av grym tortyr och anses allmänt vara totalt rättsvidriga.

Under intervjun försöker Flam och Putilov ihärdigt att smutskasta svensk historia och den dåvarande socialdemokratiska regeringen för att de inte okritiskt tog de allierades ställning, vars seger européer än idag dras med konsekvenserna av.

Flam har tidigare sagt att han vill ”fista nationalisters anus”.

Källa:
Aron Flam avslöjar socialdemokratins mörka hemligheter: ”Sverige försökte underkänna den allierade segern över Tyskland”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
13 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Vera
Nybörjare
Vera
1 år sedan

Lika svårt att denazifiera en övertygad nationalsocialist a. la Nuernberg är väl att avjudaisera en övertygad jude i Finspång? Skulle vara roligt att försöka i alla fall. Det är så konstigt – judarna får håna oss i komikersammanhang – men vi får inte håna judarna. Är det där som kallas allas människors lika värde??? Men vi är väl för tåliga i humorsammanhang medan Israelerna tycks vara snarstuckna till max.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Alla har väl sett filmen med sci-fi juden som vittnar och helt plötsligt rakt ut i det blå börjar påstå att han suttit i ett koncentrationsläger på månen? Om inte, borde Nordfront lägga upp den videon. Helfestlig! Den slutar med att den förvirrade juden bärs ut av vakter och sjukpersonal för vidare transport till dårpippihuset. Jag tror att han är död nu, men mängder av de allra mest fantasirika historierna om burar med jätterovfåglar som matades med levande judar, etc. härrör från denne dårpippi. Han gav ut flera böcker i ämnet förintelsen, vilka böcker dock förbjöds i de flesta länder,… Läs mer »

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Jag ser nu att den här juden gav ut hela 14 (fjorton) böcker om förintelsen!

Imponerande!

Ett till exempel som denne jude vittnade om under ed: Tyskarna hade lyckats förvränga tiden inne i koncentrationslägret så att klockan utanför stängslet gick mycket fortare än klockan innanför.

Undrar vad Einstien hade att säga om det vittnesmålet. :)

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan

Är det en vanlig film, typ som en dokumentär eller är det en kortare inspelning av hans ”vittnes”mål enbart? Vet du namnet på den eller honom annars? Gillar dylika filmklipp där dårar påstår helt extrema, orealistiska och löjliga saker så att det nästan blir som komik (fast ändå deprimerande pga att de lyckas med de flesta lögner). Även alltid bra för att kunna använda det i syfte för att visa andra alla deras lögner som de använder sig av. Det kan även ge en positiv reaktion alternativt att man sår ett frö angående ”föjjint£jl$$en” och får dem att istället tänka… Läs mer »

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan
Reply to  Ethny

Hans författarnamn är Ka-Tzetnik

Han föddes som Yehiel Feiner och tog sig namnet Yehiel De-Nur när han flyttat till Israel.

Film: https://youtu.be/o0T9tZiKYl4?t=387

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan
Reply to  Ethny
Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan

Tackar för svaret, bara 6 dagar försent. Väldigt lätt (för mig) att glömma bort vad man har skrivit och eventuella svar, och sedan glömmer man bara bort det helt.

Tack än en gång.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Så mycket vansinne, så mycket fräckhet!
Nu beklagar jag verkligen som tysk att vi inte gasade ihjäl judar.

Vera
Nybörjare
Vera
1 år sedan
Reply to  Klaus

Pass auf Klaus – Juden sind keine Berliner die sich auf satir und ironi verstehen.

Wäring
Nybörjare
Wäring
1 år sedan

De måste bort härifrån.

Sverker
Nybörjare
Sverker
1 år sedan

Flam har som vanligt fel, eller så skojar han, för han påstår ju att han är komiker. Vad han egentligen menar är att Sverige också skulle haft koncentrations/arbetsläger för alla kriminella judar/zigenare(hej-hej)/motsv. Men det är inte försent, det är bara att judar och zigenare att sättas i tvångsarbete omedelbart!

Charlie
Nybörjare
Charlie
1 år sedan

Inte Nürnbergrättegångar men kanske Nürnberglagar?

Ramón Mercader
Nybörjare