Aron Flam: Svenskarnas rätt till sitt eget land är ”obefintlig”

CHUTZPAH. I ett inlägg på Twitter skriver den judiske komikern Aron Flam att svenskarnas rätt till sitt eget land är ”obefintlig”. Samtidigt hävdar han att en motsvarande integration och inkluderande hållning som är önskvärd i Sverige skulle medföra att ”Israel upphör att existera”.

Aron Flam förmenar svenskarna rätten till sitt eget land. Foto: Vogler (CC BY-SA 3.0).

Den judiske komikern och samhällsdebattören Aron Flam har skapat rabalder på Twitter där han i ett inlägg hävdade att ”svenskarnas rätt till ett eget land är obefintlig”.

Det var i en tråd där en palestinier kritiserade Israels ockupationspolitik mot Palestina och Israels lagar som premierar judar och undrade varför Israel inte kan vara en fristad med ”tolerans och frihet” för både judar och palestinier samtidigt, som Aron Flam menade att det är antisemitiskt att vilja göra en modern demokrati av Israel.

Palestiniern skrev att han var för fullständig integration och skrev: ”Jag vill helst se folket i området som bara ett ’vi’. Inte ett vi och ett dem. Israeler har mycket gemensamt och ingen vinner på att kriga mot den andra”. Varvid Flam svarade: ”Men folket som bor där är inte ’ett vi’ och vill kanske inte vara ’ett vi’. Ska du då tvinga dem till det? Låter inte särskilt demokratiskt”.

Flam menade även att om en sådan integration sker så kommer Israel att upphöra att existera: ”Då finns ingen tillflyktsort för judar på flykt och inte längre ett enda judiskt land. Däremot finns massor med muslimska och kristna länder. Samt socialistiska diktaturer. Och de är du fine med”.

Flam fick då en fråga från debattören Mira Aksoy om ”hur han ser på svenskars rätt till ett land utan integration med araber”. På vilket han svarade: ”Hur ser du på den, obefintliga, rätten?”.

Hans svar där han förnekar svenskar den rätt till sitt land som han anser är självklar i Israel, ska ses i skenet från den globalistiska strategin att utplåna nationalstater genom att dränka dem i massinvandring. Samtidigt som samma krafter skyddar ”det enda judiska landet”.

Varför ska det enda judiska landet inte få existera?”, undrar Flam och argumenterar att det finns tillräckligt många andra ”kristna länder” vilket kan uttydas att det därför inte gör något om just Sverige drunknar i mångfald.

Men Sverige är inte främst ett ”kristet land” utan ett kulturellt svenskt land där svenskarna har urhävda rätt till den geografiska plats som de brukat och levt på sedan inlandsisen drog sig tillbaka.

Debatten förmås på så sätt att vridas till att handla om en religiös aspekt i Sverige medan Israel baserar sin invandringspolitik på etnicitet. Samtidigt som till och med svenska styrande politiker förnekar att det finns etniska svenskar eller något som ens kan betraktas som ”svenskt” och menar att Sverige är ”allas land”.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
15 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments