Årets skivsläpp!

Lagom till jul släpps äntligen Henrik Pihlströms debutskiva, ”Sånger till folket”. En given julklapp som kommer att ge stor förnöjelse och med en framtoning som inte bara kommer att falla den inbitne aktivisten i smaken.

Motståndsrörelsens mångåriga trubadur, Henrik Pihlström, har underhållit på sammankomster och privata tillställningar med sina egenskrivna låtar. Alltså är det på tiden att detta album kommer.

I det privata e-brev han sände ut till eventuella återförsäljare och andra vänner, och som han gett oss tillåtelse att citera ifrån, skriver han själv om skivan:

– Efter flera års låtskrivande och mycket tjat från entusiaster och många timmar i studion så blir skivan verklighet…. Samtliga låtar är skrivna och komponerade av mig själv.
Det är en rätt omväxlande skiva som bjuder på både mjuka ballader och hurtigare låtar. Musiken baseras på trubadur men förstärks bitvis av synt, piano, fiol, bas, trummor, kvinnlig bakgrundssång och körsång.

Lagom till jul
Beställningar som förskottsbetalas och är Kampboden tillhanda senast den 18 december garanteras vara levererade innan jul. Efter jul kommer skivan gå att beställa som vanligt via Kampboden. Vi hoppas att Tomten nu köper in ett stort lager så att ingen behöver gå utan.

Albumfakta
Sånger till folket har en speltid på en timme under vilken 15 låtar framförs. Alla låttexter finns med i det 16-sidiga skivhäftet som även illustreras av flera vackra färgbilder.

Skivan beställs genom Kampbodens plusgiro 130 15 17 – 7 och priset är 140 SEK.

Vi önskar er en trevlig upplevelse med Henrik Pihlströms sånger till folket…

Önskar ni ladda hem ett smakprov på skivan så gör ni det här.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om